nikada 21.07.06, 13:01 Gdzie można znaleźć dyży wybór fajnych uchwytów do mebli? Czy znacie takie sklepy, a może sklep internetowy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zielony_listek forplyt, leroy 21.07.06, 15:10 Zerknij na www.forplyt.pl Nie wiem, czy sprzedaja internetowo, ale na stonce są zdjęcia uchwytów, duży wybór. Ja ostatnio w Leroyu byłam zaskoczona szeroka ofertą uchwytów (zdecydowanie więcej niz w innych marketach), nawet sobie wybrałam juz nowe uchwyty do kuchni :-) Pozdrawiam zielony_listek Odpowiedz Link Zgłoś
mamusiamartusi Re: forplyt, leroy 24.08.06, 17:58 podciągam może ktoś zna jeszcze jakiś internetowy sklep z uchwytami z przezanaczeniem do mebli dziecięcych :) Odpowiedz Link Zgłoś
kuczman Re: forplyt, leroy 25.08.06, 04:35 Wpisalem w Google "uchwyty do mebli dzieciecych" i... www.belmeb.pl/pl/07_PHP/07_35.php plus wiele, wiele innych. Pobaw sie sama, zobaczysz! Odpowiedz Link Zgłoś
mamusiamartusi Re: forplyt, leroy 25.08.06, 13:21 dzieki kuczman :) tez je znalazlam --tyle ze wcale a wcale mi sie nie podobają :( chcialabym chyba jakies plastikowe w super kolorach!! z postaciami z bajek (ale cos mi sie wydaje ze u nas na nie nie ma szans :)) a nie takie jakies ceramiczne i gumowe dziwolągi :( Odpowiedz Link Zgłoś