inga71 28.08.06, 17:28 jak w tytule,pomo\cie dobrac kolor scian do pokoju moich chlopcow.dodam iz pokoj jest od strony polnocnej i na oknie wisi zolta roleta.na razie sciany sa biale ale nie chce zeby zlewaly sie z meblami.prosze!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
li_ya Re: meble sosnowe a sciany 29.08.06, 08:49 Jeśli chłopcy mają 1-4 lata to najlepiej wybrać coś ładnego i troszke zafantazjować.Moja siostra swojemu dziecku urządziła pokój na kubusia puchatka.Jeśli chłopcy lubią np spider mana to proszę spełnić marzenia i stworzyć pokój spider mana.Jeśli jednak są starsi radzę popytać również chłopców jaki chcieli by mieć pokój! Odpowiedz Link Zgłoś
inga71 Re: meble sosnowe a sciany 29.08.06, 11:34 tylko jest jeszcze maly problem,w wakacjach pokoj chlopcow jest wynajmowany wczasowiczom wiec musze to tez brac pod uwage.myslalam,zeby sciane na ktorej stoja meble pomalowac yak zeby dawala kontrast.reszta moze zostac biala lub kilka tonow jasniejsza od tamtej.tylko jaki kolor wybrac???braz i bez? Odpowiedz Link Zgłoś
ola_pozytywna Re: meble sosnowe a sciany 29.08.06, 20:42 Brąz i beż IMHO nie za świetnie komponują się z sosną, raczej to przyciężkie i ponure zestawienie. Z wakacjami kojarzy mi się jasny błękit. Z sosną dobrze będzie też wyglądać zieleń (raczej pistacja, oliwka byłaby zbyt ciemna od północy) lub lawenda. :) Odpowiedz Link Zgłoś
inga71 Re: meble sosnowe a sciany 30.08.06, 01:19 wlasnie moj synek marzy o zieleni,mnie nie za bardzo to pasuje ale chyba spelnie jego marzenie.dzieki bardzo za rade Odpowiedz Link Zgłoś