larwinia 21.10.06, 21:39 ŻADNE z tych mieszkan mi sie nie podoba. nawet pan architek niezbyt oryginalny. typowo tak. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
taje Re: Tomasz Tomaszewski - architekt 21.10.06, 23:46 Jeżeli tak wyglada mieszkanie wziętego architekta nie dziwi mnie popularność architektonicznych gargameli. Z punktu widzenia logiki wnętrza nie widzę jakościowej różnicy między afrykańskimi maskami a tryptykami z Murzynkami z Allegro. Banał, banał, banał. Odpowiedz Link Zgłoś
ania.downar Re: Tomasz Tomaszewski - architekt 22.10.06, 10:12 Mi tez sie nie podobaja. Wszystkie na jedno kopyto a la ikea. Odpowiedz Link Zgłoś
antyskaner Mieszkanie architekta 22.10.06, 11:18 Widać, że to mieszkanie architekta, chłodne, wyrozumowane, zdyscyplinowane (może aż nadto), estetycznie - bez zarzutu. Reszta jest kwestią wrażliwości duszy. Szkoda że nie zobaczyliśmy kuchni. Generalnie ok. choc przydałoby się trochę szaleństwa - jakiś kiczowaty element na zasadzie zartu lub przekory, lub żeby nie drażnić Opatrzności estetyczną doskonałością. Ale może on gdzieś jest, tylko nie było go na zdjęciach? Odpowiedz Link Zgłoś
mimbla_x Re: Tomasz Tomaszewski - architekt 25.10.06, 09:47 Nijakie do bólu a "super wygodna włoska kanapa" wygląda jak z Conforamy (tam są takie czerwone...) Odpowiedz Link Zgłoś
shmoo Re: Tomasz Tomaszewski - architekt 25.10.06, 23:56 Niestety muszę się zgodzić. Bardzo kiepsko. A kanapa? Może lepiej nie komentować ;( Odpowiedz Link Zgłoś
calo Re: Tomasz Tomaszewski - architekt 11.01.07, 10:47 buuuuu....zero inwencji, sporo tandety(kanapa!). architekt?? Odpowiedz Link Zgłoś
u.burtowska Re: Tomasz Tomaszewski - architekt 25.02.07, 18:01 bez duszy, bez polotu, bez sensu. Podoba mi sie dom prof. Bralczyka z ostatnich zdaje sie Czterech Kątów. szkoda że tu go nie pokazują Odpowiedz Link Zgłoś