zpjoanna 19.11.06, 20:54 Witam. Potrzebuję porady. Chciałabym kupić wypoczynek do salonu, który ma 20 m2. Nie mogę się zdecydować - kupić dwie sofy: 2 i 3 osobowe czy narożnik i fotel. Pomocy! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sotie Re: 2 sofy czy narożnik i fotel 20.11.06, 15:03 miałam ten sam dylemat, zdecydowaliśmy się na sofy (3+2) i fotel, i nie żałuję :) ale wszystko zależy od ustawności pokoju i tego co w nim jeszcze ma się zmieścić. Odpowiedz Link Zgłoś
zpjoanna Re: 2 sofy czy narożnik i fotel 21.11.06, 08:34 Wielkie dzięki za pomoc. A możesz mi zdardzić jaki kolor sof wybrałaś. Ze względu na dziecko zamierzam kupić skórzany wypoczynek w kolorze waniliowym. Obawiam się tylko czy nie będzie za jasny. Odpowiedz Link Zgłoś
sotie Re: 2 sofy czy narożnik i fotel 23.11.06, 10:17 ja wybrałam obicie w szenilu kolor taki musztardowy melanż - bardzo praktyczny. do tego bardzo jasne ściany i bardzo ciemne meble ;) jest ok. mnie żal by było skórzanej jasnej kanapy zdanej na pastwę dziecięcia. Odpowiedz Link Zgłoś
k_anilorak Re: 2 sofy czy narożnik i fotel 21.11.06, 15:05 Ja miałam zamiar kupienia naroznika i tylko takie meble oglądałam. Ostatecznie do pokoju wjechały dwie sofy (2+3) i do tego duza pufa (60x80) z mebelplast - model Eton. Nie żałuję. Meble można przestawiać, jedną sofę wynieśc np dp drugiego pokoju, a po zestawieniu wszystkich 3 elemntów powastaje spore łózko, na którym śpimy odstepując sypialnię gościom. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
mdorota11 Re: 2 sofy czy narożnik i fotel 21.11.06, 15:57 miałam duży naroznik, a teraz mam 2+3+1 i tak jest lepiej. Kolor jasny żółty brąz? Odpowiedz Link Zgłoś