redakcja 15.01.07, 11:47 Zapraszamy do oglądania kolejnego mieszkania konkursowego. Przypominam o zasadach. Zaczynamy wątek od słów "TAK" lub "NIE" i ewentualnie dopisujemy komentarz. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
morgana_le_fay NIE!!! 15.01.07, 14:54 Kilka sztuk ładnych, przedwojennych mebli i całkiem udany komplet kuchenny z IKEI spostponowanych, zgnębionych i przytłoczonych lawiną bezsensownych wymurowań, kafli i luksferów. Cały, duży , solidny dom wydaje się aż drgać i kipieć od namnożonych podziałów: skosów, schodków, uskoków, a wszystko to podlane sosem deseni i materiałow: od kamienia, poprzez drewno, skórę i metal do plastiku. Wyjątkowo nieudane wnętrze. Odpowiedz Link Zgłoś
jestemnanie Re: nie 15.01.07, 15:29 ale o co tu chodzi bo pojac mi trudno ? wielkie NIE za zniszcony potencjal wnetrza. Odpowiedz Link Zgłoś
askak1 Re: nie 15.01.07, 16:17 szkoda bo niektore meble piekne. co za misz masz stylow i lat.... Odpowiedz Link Zgłoś
abc_unia Re: Nie 15.01.07, 18:45 ....bardzo naciapciane w groszki, a co niektore ciekawe meble bez sensu wyeksponowane, wiszace obrazy pod sufitem..sorry Odpowiedz Link Zgłoś
tumoi Re: Prezentacja konkursowa - mieszkanie Pani Miro 15.01.07, 18:56 NIE. Kuchnia to totalny odjazd. Szkoda, że nie wykorzystano potencjału ładnych, niektórych mebli Odpowiedz Link Zgłoś
wilma.flintstone NIE 15.01.07, 23:05 Najsampierw myslalam, ze najgorsza jest lazienka. Jednak zielona sofa w przedpokoju i lustereczko powiedz przecie tuz nad nia po prostu bija ja na glowe. Odpowiedz Link Zgłoś
croquemitaine NIE 16.01.07, 10:52 NIE dla chaosu i tandety. Można by stworzyć cały katalog wadliwych rozwiązań tylko na podstawie tych paru zdjęć, zaczynając od agresywnego i niczym nie uzasadnionego połączenia dwóch rodzajów posadzki w salonie, poprzez dziwaczne eksperymenty formalne na ścianach, nagromadzenie w jednym wnętrzu elementów z różnych bajek, gryzących się wzajemnie: luksferów, rattanu, sosnowych mebli, skórzanych kanap, innych kanap, obiektów metalowych, mebli patynowanych, wykafelkowanego stolika i kominka, oraz kilku antyków i staroci, a kończąc na strasznej łazience i kuchni, o których pisać mi się nie chce, wolę je jak najszybciej zapomnieć. Odpowiedz Link Zgłoś
eva_walter Re: Prezentacja konkursowa - mieszkanie Pani Miro 16.01.07, 16:22 nie! Odpowiedz Link Zgłoś
anette444 Nie 17.01.07, 07:01 Wszystko jak wyżej. Pomieszanie z poplątaniem, ale szczególnie mnie "osłupiło" połączenie dwóch stołow - szklanego prostokątnego i murowanego ośmiokątnego... Odpowiedz Link Zgłoś
imagirro nie 20.01.07, 16:34 ściany to nie choinka. meble przypadkowo poustawiane, chaos, przesyt. Odpowiedz Link Zgłoś
kikkera NIE 21.01.07, 21:41 pomiesznaie z poplataniem: luksfery, kolory salonu i kuchni, komiek, szklane stoly... Odpowiedz Link Zgłoś
anka.olimpias Re: Prezentacja konkursowa - mieszkanie Pani Miro 28.01.07, 21:54 Nie Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia.ax NIe nie 30.01.07, 19:23 3x nie. Dech zapiera nadmiar luksferów, komód i tandetna szafka w łazience. Odpowiedz Link Zgłoś