IP: 212.244.167.* 26.11.02, 13:19
Dziewczyny! macie jakieś doświadczenia ze stosowaniem Solarinu (tabletki) na
ładny odcień skóry.ja dopiero zaczęłam, ale na razie efekt zerowe.
może wymaga to czasu?
Obserwuj wątek
    • Gość: Karola Re: SOLARIN IP: *.gda.cdp.pl, / *.crowley.pl 26.11.02, 14:55
      hej.wiesz uzywam tych tabletek od 2 tyg.przy czym chodze na solarium.wydaje mi
      sie ze opalenizna jest trwalsza i nie trzeba tak czesto chodzic.a czy tylko
      same tabletki daja efekt to nie mam pojecia
      • Gość: madzia76 Re: SOLARIN IP: *.wci.univ.szczecin.pl 08.12.02, 20:43
        używałam i niestety nie widziałam żadnych efektów. Może są dobre w połączeniu
        np. z opalaniem czy solarium i wtedy opalenizna jest trwalsza, ale same raczej
        nic nie dają.Pozdrawiam
        • Gość: madie Re: SOLARIN IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 11.12.02, 15:44
          Ja biore od miesiaca-i na pewno widze efekty kiedy przed jakims wyjsciem
          potrzebuje pojsc doslownie na 5-10 minut na solarium i jestem mocno
          zbrazowiona.wydaje mi sie ze same tabletki bez opalania to chyba nie dzialaja
          ale ja zawsze do tego nakladam cos brazujacego na twarz,wiec trudno mi ocenic
          co jest efektem solarinu a co kosmetykow brazujacych.na pewno w polaczeniu z
          solarium czy sloncem-niezly efekt przy nieduzym czasie opalania.
    • Gość: gogo Re: SOLARIN IP: *.mtnet.com.pl 11.12.02, 20:53
      ja tez stosowalam, i to dlugo i wole jesc marchewke lub pic soczki a kase wydac
      na dodatkowe minuty!
      • Gość: aga Re: SOLARIN IP: *.chello.pl 11.12.02, 21:00
        Same tabletki się u mnie nie sprawdziły ale w połączeniu z solarium efekt był
        świetny. Po 3 wizytach na solarium byłam tak opalona jak nigdy(a mam dość jasną
        skórę). Nawet afrykańskie słońce mnie nie poparzyło(jak było w przypadku
        bladych Anglików).
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka