Gość: Meg IP: 212.244.167.* 26.11.02, 13:19 Dziewczyny! macie jakieś doświadczenia ze stosowaniem Solarinu (tabletki) na ładny odcień skóry.ja dopiero zaczęłam, ale na razie efekt zerowe. może wymaga to czasu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Karola Re: SOLARIN IP: *.gda.cdp.pl, / *.crowley.pl 26.11.02, 14:55 hej.wiesz uzywam tych tabletek od 2 tyg.przy czym chodze na solarium.wydaje mi sie ze opalenizna jest trwalsza i nie trzeba tak czesto chodzic.a czy tylko same tabletki daja efekt to nie mam pojecia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia76 Re: SOLARIN IP: *.wci.univ.szczecin.pl 08.12.02, 20:43 używałam i niestety nie widziałam żadnych efektów. Może są dobre w połączeniu np. z opalaniem czy solarium i wtedy opalenizna jest trwalsza, ale same raczej nic nie dają.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madie Re: SOLARIN IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 11.12.02, 15:44 Ja biore od miesiaca-i na pewno widze efekty kiedy przed jakims wyjsciem potrzebuje pojsc doslownie na 5-10 minut na solarium i jestem mocno zbrazowiona.wydaje mi sie ze same tabletki bez opalania to chyba nie dzialaja ale ja zawsze do tego nakladam cos brazujacego na twarz,wiec trudno mi ocenic co jest efektem solarinu a co kosmetykow brazujacych.na pewno w polaczeniu z solarium czy sloncem-niezly efekt przy nieduzym czasie opalania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gogo Re: SOLARIN IP: *.mtnet.com.pl 11.12.02, 20:53 ja tez stosowalam, i to dlugo i wole jesc marchewke lub pic soczki a kase wydac na dodatkowe minuty! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: SOLARIN IP: *.chello.pl 11.12.02, 21:00 Same tabletki się u mnie nie sprawdziły ale w połączeniu z solarium efekt był świetny. Po 3 wizytach na solarium byłam tak opalona jak nigdy(a mam dość jasną skórę). Nawet afrykańskie słońce mnie nie poparzyło(jak było w przypadku bladych Anglików). Odpowiedz Link Zgłoś