Dodaj do ulubionych

Panele w kuchni???

11.09.07, 20:19
No właśnie, czy są praktyczne? Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • cool_ewula Re: Panele w kuchni??? 11.09.07, 21:05
      ja mam panele w kuchni już prawie dwa lata a służy nam też za jadalnię no i jest
      przejściowa z wyjściem na ogród. Jestem bardzo zadowolona. Kupując zwróciłam
      uwagę na to żeby miały większa klasę ścieralności i jeśli się nie mylę nawet
      było zaznaczone że nadają sie do kuchni.No i są troche cieplejsze niż płytki ale
      to kwestia gustu. Pozdr
      • luschka Re: Panele w kuchni??? 11.09.07, 21:25
        a moim skromnym zdaniem, panele to jakiś banał... miałam se kiedyś w kuchni dechy
        drewniane i było gites. Kupiłam se nowe mieszkanie i położyłąm se kafle w kuchni a
        panele w pokojach (tyż z jakejś wyższej klasy ścieralności) i dziś jestem więcej niż
        pewna, ze w następnym mieszkaniu położę dechy drewniane lub w formie parkietu
        (zaolejowanego lub zawoskowanego) w całym mieszkaniu..
        • teresa50 Re: Panele w kuchni??? 11.09.07, 21:32
          Panele nigdzie. W kuchni też nie.
    • d.blue Re: Panele w kuchni??? 11.09.07, 21:38
      mieszkam chwilowo z teściową u której w kuchni są panele;niby nic się z nimi nie dzieje
      ale wszystko na nich widać bo w kuchni jak w kuchni zawsze coś kapnie, rozleje się,
      pryśnie tłuszcz i dlatego ze względów praktycznych panelom w kuchni mówie Nie
      • majkagr28 Re: Panele w kuchni??? 11.09.07, 22:18
        Dziękuję za opinie. Spróbuję z tymi panelami, muszę!!!!! Mam biale kafelki w kuchni,
        które doprowadzają mnie do szaleństwa. Biegam ze ścierką co 5 minut. A żeby było
        szybciej i łatwiej, chcę połozyć panele na te nieszczęsne kafelki.
        • malaniunia861 Re: Panele w kuchni??? 14.09.07, 17:57
          zamienił dziadek siekierkę na kijek
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka