mk.16 22.10.07, 19:35 najfajniejsze jest to łóżko w kokonie :P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stuleja +++ Zdjęcie nr 1 +++ 22.10.07, 20:09 >Pisarz Gérard de Villiers za swój największy sukces uważa to, że >nie musi wcześnie wstawać. Sypialnię w paryskim mieszkaniu urządził >na wzór przedwojennego burdelu(...) Pięknota. Nic dodać, nic ująć... Marzenie. Ach... Odpowiedz Link Zgłoś
bromba9 Re: +++ Zdjęcie nr 1 +++ 15.11.07, 12:24 Zgadzam się :) Najlepsze i jedno z dwóch łóżek dwuosobowych ;) Reszta do dziwactwa samotników. Odpowiedz Link Zgłoś
pszeszczep666 Re: Chodź do łóżka 22.10.07, 21:32 najfajniejsze jest łożko Raphaële Bianchi, czyli to w szklanym namiocie na dachu paryża. a w lózku w kokonie bałbym się spać Odpowiedz Link Zgłoś
kit.kat Re: Chodź do łóżka 22.10.07, 21:45 Mnie zachwycił karawan tej dziewczyny. Cudo. Ale przed spaniem w tym szklaonym namiocie to miałabym trochę oporów. Odpowiedz Link Zgłoś
and_nowak Coś tu nie tak 22.10.07, 23:25 1. Dlaczego zdjęcia łóżek pojawiają się na forum Kobieta ? Hint: faceci też sypiają. Niektórym nawet sprawia różnicę z kim i gdzie. 2. Te sypialnie to przynajmniej w połowie FIKCJA. Spanie na dachu w kokonie jest fajne, dopóki nie ma mrozów. I upałów latem. Podobnie kokon, itd. Spanie w stajni - objaw choroby, polegającej na tym że hobby staje się treścią życia. Coś jak narkotyki. Pomijam higienę i zapachy. Ale za to jakie to wszystko wyszukane i "artystyczne" ! A jak się komuś nie podoba, to znaczy, że nic a nic nie ma artystycznego ducha. Burak, prostak i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
stuleja Re: Coś tu nie tak 23.10.07, 01:41 >Ale za to jakie to wszystko wyszukane i "artystyczne" ! >A jak się komuś nie podoba, to znaczy, że nic a nic nie ma >artystycznego ducha. Burak, prostak i tyle. Oj, i to grubo nie tak. Na własne uszy słyszałem jak pewna moja znajoma powiedziała, że ona już po kilku minutach rozmowy z kimś wie czy dana osoba ma ową 'duszę artystyczną', czy nie. Jeśli nie ma, to ona w ogóle nie będzie z kimś takim rozmawiać. Zastanawiające jest skąd się coś takiego bierze u ludzi? Odpowiedz Link Zgłoś
zewszad_i_znikad Re: Coś tu nie tak 23.10.07, 10:25 To się nie ma koniecznie podobać, to raczej ciekawostka. Moim zdaniem warto zobaczyć parę nietypowych miejsc, w których ludzie sypiają. Tym bardziej, że zdjęcia naprawdę ładne. Odpowiedz Link Zgłoś
zefirzasty Re: Coś tu nie tak 26.10.07, 16:25 Ad 1. Prawda - to że facet, nie znaczy, że jest mu obojętne, czy śpi w rowie czy nie... Ad 2. Ludzie już jakiś czas temu nauczyli się wpływać na temperaturę powietrza (przynajmniej wewnątrz zamkniętych przestrzeni, więc jak najbardziej da się spać w kokonie i na dachu. A co do stajni, to chyba nie zdajesz sobie sprawy jak przyjemnie pachnie zadbana stajnia (i nie rozumiem zarzutu o higienę - gość śpi na czystym łóżku, a nie na zabrudzonej słomie...). Wiem, co piszę, bo od paru lat mieszkam w budynku stajni (początkowo w byłej siodlarni, a obecnie na zaadaptowanym strychu). A żeby pozostać w temacie sypialni, to nad łóżkiem (dokładniej nad głową) mam zainstalowane największe, jakie udało mi się znaleźć okno dachowe, więc mam piękny widok na gwiazdy przed zaśnięciem (rano jestem budzony naturalnie przez radosne rżenie koni...). I nie uważam, że hobby stało się treścią mojego życia, choć faktycznie ciężko by było się odzwyczaić... Pozdrawiam, Zefirzasty A tu więcej o zwierzaku przez którego zamieszkałem w stajni: zefcio.republika.pl Odpowiedz Link Zgłoś
bender_rodriguez Chodź do łóżka 23.10.07, 10:52 zdjęcia jak zdjęcia. ale podpis "sypialnia ARCHITEKTKI" co to jest architektka? żadam wobec tego, w imieniu swojego znajomego, o tytuł "pielęgniarek Marcin" Odpowiedz Link Zgłoś
rraaddeekk Re: Chodź do łóżka 23.10.07, 11:44 bender_rodriguez napisał: > zdjęcia jak zdjęcia. ale podpis "sypialnia ARCHITEKTKI" co to jest architektka? > żadam wobec tego, w imieniu swojego znajomego, o tytuł "pielęgniarek Marcin" Męski odpowiednik "pielęgniarki", to "pielęgniarz". Odpowiedz Link Zgłoś
jowr Re: Chodź do łóżka 27.10.07, 21:51 jakoś nie czuję się "architektką". Tytuł zawodowy mam architekt. Odpowiedz Link Zgłoś
bender_rodriguez Re: Chodź do łóżka 04.11.07, 02:10 ale ja nie chcę "pielęgniarz". nie tak "stworzono" ten boski derywat od architekta. Odpowiedz Link Zgłoś
ready4freddy Re: Chodź do łóżka 23.10.07, 12:30 to podwieszane niezle, mniej bym sie chyba bal spac w tym kokonie niz w czyms takim.. troche zbyt latwo sie sturlac w doooooooool :O :) Odpowiedz Link Zgłoś
328i Na całe szczęście on całą noc tam zarzuca koks, 23.10.07, 15:55 więc nie zaśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
pocalujta_wujta Z podwieszonym lozkiem to jest tak... 26.10.07, 14:50 Po kilku niefortunnych obrotach nastepuje tzw. "przypomnienie" po wspomnianym zapomnieniu. Potem jest juz tylko agonia. Odpowiedz Link Zgłoś