rgar87 19.01.08, 16:32 Ma klimat ta łazienka s13.bitefight.onet.pl/c.php?uid=58924 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ernest29 Gdzie w tych wysmakowanych łazienkach 17.02.08, 16:28 jest pralka, kosz na brudną bieliznę i szafka na gromadę środków czystości iściereczek potrzebnych do utrzymania sterylnej czystości. Pokażcie, gdzie to jest w tych żurnalowych łazienkach i kuchniach? Dobra gospodyni. Odpowiedz Link Zgłoś
tojan3 Prawdziwe malowanie kolorem 16.05.08, 00:52 Jezel;i prawdziwie chcecie malowac kolorem to polecam : www.kolorymeksyku.pl/blog/typy-umywalek-nablatowych/ To jest zestawienie wzorzystych i kolorowych umywalek z Meksyku. Odpowiedz Link Zgłoś
kamwislocka Malowane światłem i kolorem 21.06.08, 11:39 Planuję wyremontować łazienkę, kafle na ścianie w projekcie "Malowane światłem i kolorem" bardzo mi się podobają. Problem tylko w tym, że u polskich producentów nie znalazłam tego wzoru. Bardzo proszę o podanie przez autorkę producenta i gdzie ewentualnie można kupić ten model płytek. :) Odpowiedz Link Zgłoś