rayon_de_soleil 06.04.08, 19:10 Przytulnie aczkolwiek z okien widać jedynie drugi budynek a nie piękne Stare Miasto. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
enaka Spełnione marzenie z ulicy Piwnej 22.04.08, 09:24 Skoro mowa o kamienicy, to można się było spodziewać wnętrza bardziej mieszczańskiego. A tu pokazano obecne trendy, nic więcej. W ogóle nie rozumiem fragmentów muru czy podświetlanych rzeźb. Śnieżynki mogą być słodkie w przedszkolu, ale czy są na tyle fane, by pokazywać je w gazecie? Poprzednia właścicielka zostawiła modę z lat '90, obecna z 2008, nic poza tym. Odpowiedz Link Zgłoś
27pau Spełnione marzenie z ulicy Piwnej 22.04.08, 14:27 wystroj mieszkania mdly, a te meble z ikei w stylowych wnetrzach? Odpowiedz Link Zgłoś
kinguch Re: Spełnione marzenie z ulicy Piwnej 23.04.08, 02:12 Jakoś mimo wszystko rażą te tandetne rzeźby, czasem można się nimi pobawić, jednak w przedstawionym wnętrzu stają się potworkami… Ogólnie sympatycznie, ale za bardzo jak już ktoś wspomniał trendy. Moda modą, ale nie można przesadzać tutaj jest wszystko co „najmodniejsze” tandetnie połączone ze sobą… No a dwie elipsy jakoś nijak i smutno wygladają. No i co jak co we wnętrzu razi nadmierna ilość halogenków, wszystko musi świecić i migotać, a żeby ładnie brzmiało pisze się że niby mają one podkreślić detal… Odpowiedz Link Zgłoś
hiolka Spełnione marzenie z ulicy Piwnej 26.04.08, 14:14 Z praktycznego punktu widzenia... - lustro z boku umywalki?? Odpowiedz Link Zgłoś
zmasika Spełnione marzenie z ulicy Piwnej 09.05.08, 18:10 a mi sie bardzo podoba...bardzo!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
inna_bajka Spełnione marzenie z ulicy Piwnej 11.05.08, 19:40 Piękne spełnione marzenia... Fantastyczna konsekwencja i zarazem piękna prostota. Odpowiedz Link Zgłoś
ernest29 Ja nie widzę żadnej urody 12.05.08, 13:37 w odsłoniętych cegłach. Ta maniera często pojawia się w polskich "nowocześnie " urządzanych wnetrzach. Kto mi powie, na czym polega piękno odsłoniętej cegły w salonie zamiast np. w garażu? Odpowiedz Link Zgłoś
babkajaga Spełnione marzenie z ulicy Piwnej 15.07.08, 20:06 Nie podoba mi się wszechobecna Ikea. Odpowiedz Link Zgłoś
niepoconana Spełnione marzenie z ulicy Piwnej 11.11.08, 13:25 szczerze mowiac dziwia mnie te negatywne komentarze, bo wnetrze jest bardzo uniwersalne. mnie osobiście bardzo sie podoba (nawet ta ''wszechobecna ikea'') gratuluje właścicielce. sama chciała bym miec takie przytulne gniazdko:) Odpowiedz Link Zgłoś
szukam_m Tandeta 28.11.08, 21:44 Bardzo ładny kolor ścian, dużo przyjemnych drogich wykończeń. Reszta - do niczego. Meble, antyczne figurki, zasłony - koszmaar. Tragiczne fragmenty muru wokół lamp ściennych, nie mogę nawet opisać jak - dla mnie - to paskudnie wygląda. A poza tym, czy tam ktoś w ogóle mieszka? Cała historyjka jakaś dla mnie mało wiarygodna. Wygląda jak typowa tandetna pośpieszna inwestycja na sprzedaż lub wynajem. Mieszkam niedaleko:) O proszę!!!!! Cena wzrosła po tym artykule????: dom.gratka.pl/tresc/26-27028280-mazowieckie-warszawa-srodmiescie-piwna.html#d74493c4bab028ef,1 Potworna sypialnia. dom.gratka.pl/tresc/26-27040840-mazowieckie-warszawa-srodmiescie-piwna.html#d74493c4bab028ef,1 dom.gratka.pl/tresc/26-27268699-mazowieckie-warszawa-srodmiescie-piwna.html#d74493c4bab028ef,1 itd itd ttd na wszystkich portalach od baaaaardzo dawna. Odpowiedz Link Zgłoś
bogiemslawiena Re: Tandeta 03.12.08, 17:47 Szukam_m, dobrze, że dałaś te linki. Widziałaś wykończenie łazienki od drugiej strony?? Plastikowa kabina prysznicowa przy cenie 18 000 zł za m2? Buahha! :D Śmiech na sali normalnie. Pracuję w nieruchomościach i jeszcze nie spotkałam się z ceną ostateczną (przy sprzedaży) w tej okolicy większą niż 13 000 zł za m2. Ale już niedługo, za chwil parę... pobożne życzenia właściciela odnośnie ceny ofertowej zostaną mocno skorygowane przez rynek... Poza tym co to za spełnione marzenie, jeśli już sprzedaje mieszkanie? :D Ja tam marzeń nie sprzedaję. Odpowiedz Link Zgłoś
bogiemslawiena Re: Tandeta 03.12.08, 17:51 Jeeeeeeeeeezu słodki, dojrzałam tam jeszcze panele laminowane na podłodze!!!!!!!! Ałć! Jak można dać najtańsze panele do antyków? Coś mi się zdaje, że ktoś kupił tanio lokal, wyremontował go "na aby" i chce go opchnąć za ładną sumkę. Dobrze, że nie wstawili okien PCV, ale pewnie kamienica pod opieką konserwatora, to bogu dzięki nie można... No i te obleśne kaloryfery można by czymś zakryć, jest tyle pomysłów. To taka fuszera w sumie, jak się robi remont, to się rury ukrywa, to nie PRL, by nie można było tego zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś