cleopa 05.05.08, 07:57 Nie potrafie dobrac koloru scian do mojej kuchni...kusi i wanilia,żółty i czekolada .Ale czekolada obawiam sie że pomniejszy bo kuchnia nie jest za duża.. szafki beda takie groszkowe blaty beda szare Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pr0mete Re: Kolory mojej kuchni 06.05.08, 22:20 Zdecydowanie odradzałabym ci brąz, jeśli kuchnia jest niewielka. Może jakiś calvados? POwinien dobrze sie komponować z żółtym, jakoś tylko jeszcze nie widzę zestawu szafek w kolorze groszku. Tak czy inaczej, pochwal się , jak wyszło i na co się zdecydowałaś. Ciekawa jestem rezultatu. Fotkę możesz wrzucić tutaj inspiracje.leroymerlin.pl/kuchnia,2,27.html i przy okazji możesz wziąć udział w konkursie, a tu wklej link do zdjęć. Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
musam Re: Kolory mojej kuchni 08.05.08, 23:04 moja bedzie miala kolor kosci sloniowej/ ecru, wlasnie z akcentami w brazie (wenge)na wysoki polysk, wyglada "na zywo" sensacjonalnie. Ciemny kolor jest tylko dla kontrastu. fotoforum.gazeta.pl/3,0,1197145,2,1.html Odpowiedz Link Zgłoś
dromador Re: Kolory mojej kuchni 21.07.08, 13:52 Fajne informacje znalazłem w artykule kolorowe projekty kuchni, znalazłem na wnetrzator.pl/projekty-kuchni/kolorowy-projekt-kuchni/ Odpowiedz Link Zgłoś