kasiaz123 13.06.08, 10:18 Chcialabym zabudowac moja lazienke tak, zeby spluczka byla ukryta w szafce. Czy znacie jakies fajne firmy zajmujace sie meblami lazienkowymi? Szukalam na internecie , ale jakos nic nie znalazlam. Z gory bardzo dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joanka-r Re: meble do lazienki 13.06.08, 10:26 spłuczka w szafce? jakoś tego nie widzę, a jak będziesz spłukiwać wode, otwierać z akazdym razem? nie popadajmy w skrajnosci, wiem, ze teraz moda aby ukryć wszystko co sie da, ale spłuczkę? Odpowiedz Link Zgłoś
lelosia Re: meble do lazienki 30.06.08, 10:52 Ja miałam coś takiego w domu, kiedy byłam dzieckiem. Faktycznie biorąc pod uwagę ówczesne sprzęty było to jedyne rozwiązanie estetyczne. Estetyczne i zabawne,zwłaszcza jak przychodzili do mnie koledzy czy koleżanki i bardzo długo nie wychodzili z toalety, nie wiedząc jak spuścic wodę. Myślę, ze dobrym wyjściem byłaby szafka + wiszący sznurek z rączką do pociągnięcia, oczywiście ładnie dobrany i nie rzucający się w oczy. Mam sprytnego Pana, który robi takie niestandartowe rzeczy. Jeżeli chcesz, to prześlę namiary. Odpowiedz Link Zgłoś