magda.124 26.07.08, 17:47 poszukuje programu do projektowania lazienek. dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bb-king Re: program do projektowania łazienek 31.07.08, 20:37 zajrzyj na www.galeria-wnetrz. jest tam dział z programami do aranżacji Odpowiedz Link Zgłoś
syonia Re: program do projektowania łazienek 06.02.09, 21:45 Zachęcam do wypróbowania programu FelCAD - www.felcad.pl Odpowiedz Link Zgłoś
ewela02 Re: program do projektowania łazienek 16.03.09, 20:45 felCad- jest bardzo profesionalny, tylko zapomniałes ododac że wersja demo jest ograniczona i problemy zaczynają sie już od wymiarów łazienki ( jak masz łazienke 180 x 120 to suuper) jak nie to musisz kupić licencje. i po co ja tyle to sciągałam......wr Odpowiedz Link Zgłoś
gruszkazfartuszka Re: program do projektowania łazienek 18.03.09, 12:28 proszę bardzo www.eplytki.pl/nowy_program.php :) Odpowiedz Link Zgłoś
czarna-mysza Re: program do projektowania łazienek 27.02.10, 20:23 Polecam zajrzeć tutaj programy do projektowania łazienek, znajdziesz tu darmowe i próbne wersje płatnych programów m. in Virtual Bathroom Planner czy też Moja Łazienka. Wszystkie są łatwe w obsłudze :) Odpowiedz Link Zgłoś
skakanka.anka Re: program do projektowania łazienek 01.03.10, 09:30 Pomocne programy możesz znaleźć tutaj oraz tutaj Może się przyda. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
3_struzkaa Re: program do projektowania łazienek 05.03.10, 11:50 CAD decor jest świetny, możesz dowolnie układać kafle. Można ściągnąć wersję demo, problem, że nie można zapisać projektu z kaflami, ale można zrobić wizualki. Odpowiedz Link Zgłoś
skakanka.anka Re: program do projektowania łazienek 16.04.10, 15:24 a do Cad Decora (także do AD Wnętrza LT oraz CAD Kuchnie)dostępna jest nowa baza modeli 3D ceramiki i mebli - meble firmy KOŁO Odpowiedz Link Zgłoś
mada-lenka Re: program do projektowania łazienek 22.10.10, 11:21 bardzo fajny jest cad decor! polecam - świetnie się bawiłam przy projektowaniu mojej niewielkiej łazienki :) Odpowiedz Link Zgłoś
hanyy Re: program do projektowania łazienek 29.10.10, 13:56 ja właśnie stworzyłam sobie projekt łazienki w cad dekorze....bardzo fajny i przyjazny dla użytkownika program. Teraz tylko ten projekcik muszę skonsultować z jakimś profesjonalistą, żeby mi się łazienka nie zawaliła ;) Odpowiedz Link Zgłoś
szafulec Re: program do projektowania łazienek 12.11.10, 15:44 jest juz nowa wersja Cad Decora ?? Odpowiedz Link Zgłoś
mada-lenka Re: program do projektowania łazienek 19.11.10, 15:09 patrzyłam, szukałam i jakoś nie widzę nowej wersji cad decora......... Odpowiedz Link Zgłoś
mikaela13 Re: program do projektowania łazienek 02.12.10, 12:50 Ma ponoć być w grudniu już na 100% (prezent pod choinkę?;)) Umieram z radości, zwłaszcza po obejrzeniu tych filmików: www.youtube.com/watch?v=bXC22YCexH8 www.youtube.com/watch?v=eGQE7xrC_QI www.youtube.com/watch?v=bWgCLP6Wzjc Odpowiedz Link Zgłoś
mada-lenka Re: program do projektowania łazienek 17.12.10, 10:30 nooo taki prezencik pod choinkę byłby całkiem fajny :) Odpowiedz Link Zgłoś
gutdesign1 Re: program do projektowania łazienek 18.12.10, 14:24 Tak się zastanawiam, Panie kupują program za kilka tyś. zł żeby się..pobawić? Trochę nie rozumiem. Cad Decor to program dla profesjonalistów, polecam darmowe z Paradyża lub Koła. Odpowiedz Link Zgłoś
mikaela13 Re: program do projektowania łazienek 25.02.11, 13:12 Heh, zakładam jednak że nikt nie kupuje Decora dla zrobienia jednego projektu... Z drugiej strony nie byłby to pierwszy przypadek o jakim słyszałam, choć w takiej sytuacji bardziej opłaca się zatrudnić projektanta, bo sam program nie wyczaruje z powietrza dobrego, funkcjonalnego projektu;) Odpowiedz Link Zgłoś
barbaraiwona Re: program do projektowania łazienek 25.11.10, 13:15 Ja polecam Palette Blue ma edytor układania płytek, biblioteki każdego polskiego producenta płytek ceramicznych, amatury i mebli łazienkowych a po za tym bibliotekę obiektów podstawowych które są potrzebne aby udekorować swoją łazienkę. Opis Odpowiedz Link Zgłoś
mada-lenka Re: program do projektowania łazienek 14.01.11, 15:48 ten program z Koła tez próbowałam. Całkiem fajny, w sam raz do zabawy. Chociaż cad decor jest moim zdaniem fajniejszy :) Odpowiedz Link Zgłoś
mmm0000 Re: program do projektowania łazienek 21.01.11, 13:14 ostatnio znalazłam Virtual Bathroom Planner. co prawda jest po angielsku ale moim zdaniem jest to fajny programik Odpowiedz Link Zgłoś
mikaela13 Re: program do projektowania łazienek 25.02.11, 13:18 cad decor oczywiście fajniejszy, ale daje po kieszeniach i wymaga trochę więcej umiejętności;) dla kogoś, kto chce zrobić niezbyt skomplikowaną aranżację łazienki powinny wystarczyć darmowe aplikacje jak power net czy light decor, zwłaszcza jeśli komuś zależy na zaplanowaniu układu płytek. Odpowiedz Link Zgłoś
zbigmeks Darmowe programy do projektowania łazienek 07.02.12, 09:59 Polecam 2 darmowe programy do projektowania łazienek: kolorymaroka.pl/blog/programy-do-projektowania-lazienek/ Odpowiedz Link Zgłoś
aaaa12121 Re: program do projektowania łazienek 30.07.18, 21:47 Cała lista programów do projektowania łazienek i wnetrz jest tutaj: www.akademiadobrychwnetrz.pl/najlepszy-program-projektowania-wnetrz/ Darmowe programy do projektania łazienek i wnetrz: www.akademiadobrychwnetrz.pl/darmowy-program-projektowania-wnetrz/ Odpowiedz Link Zgłoś