iwa1977 21.10.08, 20:17 Witajcie Mam ogromną prośbę o sprawdzone namiary na miejsca/osoby gdzie mogę kupić białe listy przypodłogowe. Jestem z W-wy. Na allegro w tej chwili cena najtańszych to 28 zł za metr. Dzięki za info pozdrawiam iwa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karaokee Re: Białe listwy przypodłogowe 21.10.08, 20:42 A nie lepiej kupić zwykłe drewniane i pomalować na biało? Wyszłoby zdecydowanie taniej, a drewniane listwy dostaniesz w większości supermarketów budowlanych typu Obi czy Castorama. Odpowiedz Link Zgłoś
womysia Re: Białe listwy przypodłogowe 21.10.08, 20:47 napisalam ci na poczte gazetowa! Odpowiedz Link Zgłoś
johana75 Re: Białe listwy przypodłogowe 21.10.08, 21:09 Ja zamówiłam u stolarza surowe drewniane 8cm. Pomaluje sama na biało. Cena 8zł mb.Nie jestem z W-wy. zapytaj gdzies u stolarza moze bedzie taniej? Odpowiedz Link Zgłoś
o.e Re: Białe listwy przypodłogowe 28.09.09, 19:36 moglabym tez prosic o info gdzie takowe listwy moge zakupic , bede wdzieczna:) Odpowiedz Link Zgłoś
jolix Re: Białe listwy przypodłogowe 30.09.09, 12:30 www.drzwi-kubiszyn.com.pl Różne kolory i frezy. Odpowiedz Link Zgłoś
luea Re: Białe listwy przypodłogowe 15.11.09, 14:35 Ja kupiłam piękne szerokie białe listwy przypodłogowe na Bartyckiej. Ok 17 zł za metr Odpowiedz Link Zgłoś
mieleclive Re: Białe listwy przypodłogowe 01.05.15, 12:04 Ja mam sprawdzony sklep z listwami przypodłogowymi z mdf pod adresem bialelistwy.pl . Szybka przesyłka a listwy faktycznie godne polecenia,. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś