1.kasia09 05.08.09, 18:10 Chciałabym na nowo urządzić pokój dzienny- ma być jednocześnie pokojem dziennym, mieć szafy i duże łóżko do spania. Czy to realne? Szukam pomocy w zaprojektowaniu pokoju i zarazem zabudowy meblami całej największej ściany. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gibiza Re: metamorfoza pokoju dziennego 10.08.09, 11:54 nie wiem jak pokój wygląda, ale co do mebli...może szafa z przesuwnymi drzwiami? na całej ścianie - ład gwarantowany Odpowiedz Link Zgłoś
artdecor24 Re: metamorfoza pokoju dziennego 08.09.09, 19:21 Najlepiej jeśli część sypialniana byłaby oddzielona od części dziennej co zapewni poczucie prywatności. Do rozdzielenia części dziennej od sypialnianej można użyć parawanów pokojowych, lub jeśli pomieszczenie jest za ciemne regałów typu expedit, które zapewnią dostęp światła dziennego w zasłoniętej części mieszkania. ____________ ArtDecor24.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kluchucha Re: metamorfoza pokoju dziennego 10.09.09, 23:05 ja za parawanami nie przepadam... ale w tej chwili sama myślę o oddzieleniu łóżka od reszty pomieszczenia za pomocą takiego regału - fabrykaform.pl/Magis_system_polek_boogie_woogie-p6109.html , z racji tego, że łóżko umieściłabym pod oknem, taki regał nie zasłaniałby mi światła dziennego w takim stopniu co na przykład parawan. Odpowiedz Link Zgłoś