herbi91 27.07.10, 11:55 MZK zamieścił na swojej stronie ankietę dot. jakości usług. Zachęcam do jej wypełnienia, bo idą wybory i MZK może nagle zapowiedzieć jakąś "rewolucje" ;) mzk.torun.pl/index.php/e-ankieta.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
boczipl Re: Ankieta MZK 27.07.10, 15:36 Dobre sobie. "i MZK może nagle zapowiedzieć jakąś "rewolucje" ;)" Czy Ty masz jeszcze nadzieje na jakieś rewolucje po zdaniu "Druki ankiety dostępne w kasach biletowych" ??? Przecież to jest zwyczajna kpina. Dobrze wiadomo, dlaczego załatwiono to w taki sposób, rodem sprzed wieku. Żeby podać, że wyniki nie są jednak takie złe. Udział w ankiecie weźmie mało osób - wyniki zupełnie niemiarodajne. herbi91: czy Ty masz jakieś nadzieje na zmiany? A co dopiero mówić o rewolucji? Otwórz oczy. Do tego, z tą dyrekcją??? Odpowiedz Link Zgłoś
herbi91 Re: Ankieta MZK 27.07.10, 15:47 muszę przyznać że MZK mnie rozwaliło totalnie... Gdy wrzuciłem link na forum, to ankietę można było wypełniać przez internet... a teraz wchodzę i widzę informacje ze druki w kasach biletowych ;D Zapewne przejrzeli kilka wypełnionych ankiet i stwierdzili że to strzał w kolano... a co do "rewolucji"... pamiętajmy że idą wybory, a to najlepszy moment do zmian. Celowo ująłem słowo "rewolucja" cudzysłowie, bo oczywiście rewolucji(bez cudzysłowu) się nie spodziewam. Ale można spodziewać się np. postawienia dodatkowych ławek na ruchliwszych przystankach, kosmetycznych zmian w rozkładzie jazdy, utworzenie jakiegoś bezpośredniego połączenia, z którego i tak nikt nie będzie korzystał. Odpowiedz Link Zgłoś
jaz0n Re: Ankieta MZK 27.07.10, 16:03 Bez przesady- akurat ta forma ankiety, choc faktycznie trącąca głębokim PRL-em, daje większe prawdopodobieństwo że respondentami będa faktycznie korzystający z usług MZK. Przez internet ankiete mogliby wypełniac równiez ci którzy o autobusach MZK tylko czytali na forum;) Oczywiście wszystko zalezy od specyfiki pytań- na stronie ich nie ma, więc trudno ocenic czy chodzi o ewaluacje czy raczej sugestie zmian. Odpowiedz Link Zgłoś
boczipl Re: Ankieta MZK 29.07.10, 10:48 Ankieta wygląda tak: http://img837.imageshack.us/img837/6018/scan10301.jpg http://a.imageshack.us/img717/8613/scan10302.jpg To jest właściwie formularz. Odpowiedz Link Zgłoś
alienisko Re: Ankieta MZK 29.07.10, 12:29 Bez przesady, żeby ludzie tracili czas na ankiety ich nie dotyczące. A nawet jeśli, byłby to raczej mały odsetek w granicy błędu statystycznego. Odpowiedz Link Zgłoś
alienisko Re: Ankieta MZK 29.07.10, 12:27 Zajebista "E-ankieta". Zdążyłem wypełnić przed ucieczką "e" z sieci. Pewnie i tak nie wezmą tego pod uwagę, bo zbyt krytycznie ich oceniono. Tego papierowego pewnie prawie nikt nie wypełni i się dowiemy, że według mieszkańców MZK funkcjonuje niemal wzorowo. Po co oni w ogóle robią takie pozorowane akcje. Głupich szukają? Odpowiedz Link Zgłoś
sza.raczek Re: Ankieta MZK 29.07.10, 13:54 Też zdążyłam wypełnić "e-ankietę". ;) Najbardziej mnie rozbroiła lewa część ankiety "Poziom oczekiwań". Oczekiwania to ja mam największe co do każdego punktu ankiety. I oczywiście tak w ankiecie wpisałam. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
alienisko Re: Ankieta MZK 29.07.10, 14:06 Otóż to. Bez sensu to było. Też dałem wszędzie max. Trudno żebym np nie oczekiwał punktualnych autobusów :) Jakiś geniusz układał ten formularz :) Odpowiedz Link Zgłoś
boczipl Re: Ankieta MZK 04.08.10, 10:17 Również jakiś geniusz zarządził, że ankietę trzeba wypełniać NA MIEJSCU, zaraz po odebraniu rzeczonej. O czym dowiedziałem się, chcąc ją oddać. To jest poniżej krytyki, to ewenement skali idiotyzmu. Odpowiedz Link Zgłoś