aniutka90 22.02.06, 14:12 cześć! Niedługo, bo juz za dwa miesiące, będę pisała egzamin gimnazjalny. Zależy mi (zresztą każdedmu) na jak najlepszym wyniku. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniutka90 Re: EGZAMIN GIM.- PROSZĘ O RADĘ! 22.02.06, 14:26 cześć! Niedługo, bo juz za dwa miesiące, będę pisała egzamin gimnazjalny. Zależy mi (zresztą każdedmu) na jak najlepszym wyniku. Mam pytanie do osób, które uzyskały na egzaminie końcowym bądż próbnym >80PKT.Przygotowywaliście sie? z jakich ksiazek, gazet? macie dla mnie jakies rady? Bo wiecie, ja się bardzo denerwuję i np. egzamin próbny nie poszedł mi najlepiej i jak go pisałam to miałam w głowie straszną pustkę, a jak wróciłam do chaty to przeżyłam olśnienie i większość zad., które podczas pisania egzaminu sprawiły mi kłopot, rozwiazałam bez problemu:/ I jeszcze 1 pytanie- czy za wynik testu próbnego wystawiają Wam oceny? Bo u mnie tak i wydaje mi się to śmieszne:/ Z góry dzięki za pomoc. Pozdrawiam:* Odpowiedz Link Zgłoś
iwa01 Twoj problem nazywa się stres 22.02.06, 22:08 z tego co piszesz Twoj problem nazywa się stres. Musisz nauczyć sie nad nim panować. Stres do pewnego poziomu motywuje a jak ów poziom przekroczy to niestety niszczy. Nic nie wiemy, trudno jest udzielic poprawnej odpowiedzi na pytanie ile to jest 2+2 ale mozna sobie z tym poradzić. Odpowiedz Link Zgłoś
myslenie-szkodzi Re: :) 26.02.06, 14:44 robiłam notatki. zamiast skakać podręcznik -> ćwiczenia -> zeszyt miałam wszystko w jednym miejscu. moje notatki były pełne szlaczków, podkreśleń, gwiazdek przy ważnych pojęciach. ale ja jestem wzrokowcem... teraz przygotowując się do klasówek znów robię notatki. działa. jeszcze jedna sprawa, czysto techniczna: pewnie nie raz słyszałaś, by "nie skakać" po pytaniach testowych. radzę ją zapamiętać. Odpowiedz Link Zgłoś
hitb Re: :) 01.05.06, 23:43 Ja w sumie miałem 88,a w przygotowaniu sie to chyba w ogóle się nie fatygowałem.Jeśli systematycznie sie uczysz to ten egzamin będzie dla ciebie pryszczem.Wiesz,najważniejsze jest to by nie przestraszyć sie w przeddzień egzaminu.To bardzo negatywnie działa. Odpowiedz Link Zgłoś