Dodaj do ulubionych

Prezydent Zaleski interweniuje po tekście o Mot...

07.08.12, 18:12
Widać co w mieście jest "konikiem" dla Prezydenta :)

Tym tokiem wnioskuje że droga na nowym moście będzie zawsze na błysk odśnieżona etc :))
A żarówki w sali na jordankach zawsze będą się świecić.

Dziękujemy Ci Wielki Przywódco ! ;]
Obserwuj wątek
    • buttheadslayer Prezydent Zaleski interweniuje po tekście o Mot... 07.08.12, 18:57
      Zaleski Partia, Partia Zaleski!! Jeszcze więcej takich "produktywnych inwestycji" w moherowym wypierdzewie jak motodromik, hala, korty, lodowisko plus światłe wsparcie pierwszego załgańca rydzokowego marszałka i wioska koło Lubicza doczeka się rychło komisarza. Tak trzymać towarzysze!
      • tupolej154 Re: Prezydent Zaleski interweniuje po tekście o M 08.08.12, 08:16
        buttheadslayer napisał:

> Zaleski Partia, Partia Zaleski!! Jeszcze więcej takich "produktywnych inwestycj
        > i" w moherowym wypierdzewie jak motodromik, hala, korty, lodowisko plus światłe
        > wsparcie pierwszego załgańca rydzokowego marszałka i wioska koło Lubicza docze
        > ka się rychło komisarza. Tak trzymać towarzysze!

Ale lud mieszczański to kupuje i dzięki temu wygrywają ciągle wybory.
      • chton Re: Prezydent Zaleski interweniuje po tekście o M 08.08.12, 17:16
        Dyżurny bydgoski kundel znów ujada. Poszczekaj na swojego prezydencinę bruskiego by zrobił coś z waszymi szczurami biegającymi po bydgoskich parkach.
        • buttheadslayer Re: Prezydent Zaleski interweniuje po tekście o M 08.08.12, 17:37
          chton napisał:

> Dyżurny bydgoski kundel znów ujada. Poszczekaj na swojego prezydencinę bruskieg
          > o by zrobił coś z waszymi szczurami biegającymi po bydgoskich parkach.

Wolę posłuchać waszego skowytu kiedy przyjdzie wam zapłacić za pazerność ubeckiego marszałka i głupotę zalesia. Zobaczyć jak kłaniają się do stóp komisarzowi to więcej niż przyjemność. To obowiązek. Co do szczurów to ma z nimi problemy i Wrocek, i wasze wypierdzewo koło Lubicza. U nas nie będziemy z nimi walczyć tylko poczekamy i przyjdziecie się z nimi bić o żarcie w naszych śmietnikach co przy wizjonerstwia waszych władców rychło nastąpi.
          • alquoz butthead.. 08.08.12, 20:43
            zostaje twoim pierwszym fanem w Toruniu..zakladam fanklub...:)
            tekscisz masakrycznie..jak bullterier Jacek Kurski..klasyczna rzeznia i klapy na oczach jak malo kto ..ale tekst o szczurach i torunczykach je wpier...z glodu to majstersztyk :) pierwszy raz szacun..

co do innych tekstow ..jestes ignorant..masz zero wiedzy o historii torunia .. twoje szczeki o moherowie sa bezpodstawne... rydzol ma wiecej kochanek w twoim syf - miescie jak u nas..tu tylko kima..u was zbiera kase a w farze bedzie mial pomnik i stalle posmiertna..

ergo: odwal sie od torunia i zajmij sie tepieniem rydzofanow w Bydzi ..

• ramboost Re: butthead.. 09.08.12, 22:31
              > a w farze bedzie mial pomnik i stalle posmiertna..
              Tak, projekt już przez PiS przygotowany. W kształcie 38-metrowego fallusa. Tylko, że nie w Farze, a na Bulwarze Filadelfijskim.
    • tokontoniejestwolne Prezydent Zaleski interweniuje po tekście o Mot... 07.08.12, 20:32
      Nad wszystkim czuwa gospodarz domu. Nie da on krzywdy zrobić nikomu. Zawsze pomoże o każdej porze. O, mój Boże!
    • diego_f Prezydent Zaleski interweniuje po tekście o Mot... 07.08.12, 20:36
      Panie Wysoki, jak pan chce zobaczyć NOWOCZESNY stadion, to trzeba się przejechać do Warszawy, Gdańska, Doniecka, Monachium, Gelsenkirchen czy M'gladbach. To co jest w Toruniu pasuje do nowoczesności jak seicento do mercedesa.
      • tokontoniejestwolne Re: Prezydent Zaleski interweniuje po tekście o M 07.08.12, 21:10
        A po co on ma jeździć oglądać stadiony piłkarskie, skoro jest to stadion żużlowy?
        • diego_f Re: Prezydent Zaleski interweniuje po tekście o M 07.08.12, 21:41
          tokontoniejestwolne napisał(a):

> A po co on ma jeździć oglądać stadiony piłkarskie, skoro jest to stadion żużlow
          > y?

W swoim liście napisał o "nowoczesnym obiekcie sportowym" a nie żużlowym. A nowoczesny obiekty sportowe to są w tych miastach o których pisałem a nie w Toruniu.
          • zustoformapodatku Re: Prezydent Zaleski interweniuje po tekście o M 07.08.12, 23:25
            To ja jednak wolę nie nowoczesny pustostan za 110 mln (?) a de facto mniej bo 60 mln od Plazy (oj wtopili ...) niż nowoczesny pustostan za 700-1000 mln zł.

Dziękujemy Ci wielki wodzu że dla naszej Elany wielkiego stadionu piłkarskiego nie wybudowałeś !:)

A tak na poważnie:

Co jest ważne dla miasta ? Biznes! To on sponsoruje żużel, piłkę, kosza itd.

Życie pokazuje że miasta nie stać (poza tym miasto i podatki nie są od tego) na sponsorowanie klubów.

Wiec?

Miasto powinno inwestować w przyciąganie biznesu do Torunia a dopiero potem obiekty typu Sale itp.

A my budujemy sale - choć sport w toruniu ma problemy z kasą, sala koncertowa - choć teatr ma problemy z kasą...

Kwestia czasu jak miasto powita komisarza!
            • tupolej154 Re: Prezydent Zaleski interweniuje po tekście o M 08.08.12, 08:20
              Lońdyńczycy już zapowiedzieli, że stadion olimpijski wybudowali tylko na olimpiadę a po tej imprezie zostanie zburzony do nie stac ich na utrzymanie go.
          • tokontoniejestwolne Re: Prezydent Zaleski interweniuje po tekście o M 08.08.12, 10:53
            W swoim liście napisał o tym w kontekście Motoareny. Mógłbyś przynajmniej ze zrozumieniem czytać, to byś ze stadionami piłkarskimi nie wyskakiwał.
            • diego_f Re: Prezydent Zaleski interweniuje po tekście o M 08.08.12, 20:40
              tokontoniejestwolne napisał(a):

> W swoim liście napisał o tym w kontekście Motoareny. Mógłbyś przynajmniej ze zr
              > ozumieniem czytać, to byś ze stadionami piłkarskimi nie wyskakiwał.

Czytam to ja dobrze, skoro jak byk stoi o "nowoczesnym obiekcie sportowym", to mam prawo ten "nowoczesny" obiekt sportowy porównać do innych naprawdę nowoczesnych obiektów sportowych nawet jeśli są to obiekty piłkarskie.
      • patrz_realniej Re: Prezydent Zaleski interweniuje po tekście o M 08.08.12, 12:00

po co tak daleko?
        Po sasiedzku, w brzydzi maja perełke.
        Przy ulicy sportowej.
        łaczy 2 funkcje- stadion oraz skansen.
        • clarissa.vaughan Re: Prezydent Zaleski interweniuje po tekście o M 08.08.12, 13:30
          patrz_realniej napisała:

>
          > po co tak daleko?
          > Po sasiedzku, w brzydzi maja perełke.
          > Przy ulicy sportowej.
          > łaczy 2 funkcje- stadion oraz skansen.
          Spike co pierdzielisz.Gówno nas ten skansen obchodzi. Nikt dla 4000 kibiców utrzymywał go nie będzie.Może rok najwyżej dwa i derby sobie pojedziecie z Grudziądzem a Ty przyjedź na Zawiszę to zobaczysz sport w Bydgoszczy.
    • malepiffko Prezydent Zaleski interweniuje po tekście o Mot... 08.08.12, 07:15
      Uwazam, ze zajmowanie sie przez prezydenta brudnym siedzonkiem czy niepodlana trawa jest co najmniej zalosne. Czy to miasto naprawde nie ma innych problemow? Np bezrobocie, np slaba komunikacja miejska, np niskie poczucie bezpieczenstwa mieszkancow, np psie kupy (tym juz raz sie zajmowal-nic nie wyszlo) i wiele innych. Mam nadzieje, ze po wyczyszczeniu siedzonek cos sie ruszy w tych waznych kwestiach.
      • tryg.sk11 Re: Prezydent Zaleski interweniuje po tekście o M 08.08.12, 08:05
        Oj zdenerwował się nasz gospodarz. Motoarenę nie czyścić ale wykorzystać do czegoś !!!!
        • tupolej154 Re: Prezydent Zaleski interweniuje po tekście o M 08.08.12, 08:24
          tryg.sk11 napisał:

> Oj zdenerwował się nasz gospodarz. Motoarenę nie czyścić ale wykorzystać do cze
          > goś !!!!

Można co jakiś czas wpuścic tam Wietnamczyków i Rumunów z łóżkami polowymi.
    • julo57 Prezydent Zaleski interweniuje po tekście o Mot... 08.08.12, 08:02
      Na MOTOARENIE brudno jest cały czas. Tam nikt nie sprząta. Nie chodzi o interwencje, tylko o bieżące utrzymanie. Nie działanie prezydenta, tylko miotła wystarczy. Po co do zwykłego bałaganu i brudu mieszać "politykę" i personale wytyki?
      • ziemba6 Re: Prezydent Zaleski interweniuje po tekście o M 08.08.12, 10:08
        Niestety ja też nie mam najlepszego zdania o Motoarenie i z sentymentem wspominam stary stadion. I co z tego, ze nie miał dachu?
        Motoarena przypomina twierdzę. Z moim klikuletnim synem chciałam mu pokazac kiedys stadion. Oczywiście nie wpuszczono nas. Nie wolno tam wchodzić. Innym razem przyjechaliśmy na trening, również nas nie wpuszczono. Wybralismy się wiec na sparing z Polonią Bydgoszcz. Stadion zostal otwarty w ¼, wiec ludzie się nie miescili. Ja nie widziałam nic, syna mojego jacys obcy kibice wzieli na kolana, żeby chociaż cos zobaczyl. Ścisk, frustracja, byliśmy wykończeni. Postanowilam isc wiec z malcem na ligę. Dziecko do 7 lat wchodzi bez biletu, ale usiąść na krzesełku już nie może. Siedział trochę na kolanach, trochę na betonie, ale 2 godziny to trochę za długo na niewygodne pozycje.
        Sok w kartoniku 200ml, który kupiłam mu przed meczem, ochrona skonfiskowała mi przy wejściu jako produkt niebezpieczny. Zmuszona byłam więc kupić picie na Motoarenie. Tak wiec stanie w długiej kolejce, syn się nie cierpliwi, wreszcie kupiliśmy - sprzedają tylko w plastikowym kubeczku. Kubeczek postawiliśmy pod nogami (bo gdzie?), a ten po kilku minutach się przewrócił.
        I jeszcze kupowanie biletów on-line. Aby się zarejestrować i kupić bilet przed internet trzeba podać bardzo szczegółowe dane, m.in. PESEL i koniecznie wyrazić zgodę na ich przetwarzanie w celach marketingowych. Inaczej biletu nie kupimy! Napisałm w tej sprawie maila do klubu –(był podany na stronie dot. kupowiania biletów), ale oczywiście odpowiedzi nie otrzymałam.
        Mimo, że jestem kibicem od żużla od dziecka, obraziłam się na Motoarenę i z moim synem chodzić na mecze nie będę.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka