buckshot
23.10.12, 16:47
www.nowosci.com.pl/look/nowosci/article.tpl?IdLanguage=17&IdPublication=6&NrIssue=2175&NrSection=1&NrArticle=232433&IdTag=238
Osiedlowa wieść niesie, że to miesięczne wynagrodzenie sięga 34 tysięcy zł brutto, a do niego, co roku, dochodzi niebagatelna nagroda, przyznawana przez radę nadzorczą - mówi Zbigniew Ernest (PiS), radny miejski. - Z okazji jubileuszu wzywam pana Wojciecha Pronobisa do opublikowania swojego PIT-a za ubiegły rok na łamach spółdzielczego miesięcznika „Widok ze Skarpy”. To przetnie wszelkie spekulacje. A być może zdemaskuje też kłamstwa „tego perfidnego tropiciela Zbigniewa Ernesta”.
Ktoś napisał w komantarzach do tego artykułu:
-
Wszystkiego najlepszego Panie Prezesie.
Chciałbym nijako przy okazji zapytać kiedy będą dawno zapowiadane podwyżki. czynsz nieznacznie wzrósł a zarobki są nadal na niskim poziomie bo te niecałe 2100 złotych na rękę nie stanowi nawet 80 % średniej krajowej. A praca wiadomo do najłatwiejszych nie należy. Zawsze na Pana głosowalem wraz z kolegami a jest nas ponad setka gospodarzy lecz juz wiem że następnym razem sie nad tym poważnie zastanowię. Na koniec chcę zaznaczyć że nie jest jednak aż tak źle, nie chcę by Pan mnie źle zrozumiał, dziękuje za stałą pracę lecz Pan rozumie, podwyżki nie było już ponad 2 lata...
Z Poważaniem.
Gospodarz domu przy ulicy Mossakowskiego.