Dodaj do ulubionych

Tęsknię...

IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 19.03.02, 19:25
A ja tęsknię za ukochanym Toruniem i tęsknię!! Pozdrawiam wszystkich
mieszkańców najpiękniejszego miasta w Polsce!!! Naszczęście będę z Wami już za
tydzień!
HURA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Do zob!
Obserwuj wątek
    • Gość: Krzyżak Re: Tęsknię... IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 19.03.02, 21:28
      Gość portalu: Maggdi napisał(a):

> A ja tęsknię za ukochanym Toruniem i tęsknię!! Pozdrawiam wszystkich
      > mieszkańców najpiękniejszego miasta w Polsce!!! Naszczęście będę z Wami już za
      > tydzień!
      > HURA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      > !
      > !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      > Do zob!

Jak tak tesknisz to dlaczego wyjechałas tak daleko?
      • Gość: KIRAS Re: Tęsknię... IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 19.03.02, 21:32
        "Miales hamie zloty rog"... :)
        "Zamienil stryjek siekierke na kijek" itp.... Pozdrawiam :)
      • Gość: polonus Re: Tęsknię... IP: 198.138.227.* 19.03.02, 21:59
        Gość portalu: Krzyżak napisał(a):

> Gość portalu: Maggdi napisał(a):
        >
        > > A ja tęsknię za ukochanym Toruniem i tęsknię!! Pozdrawiam wszystkich
        > > mieszkańców najpiękniejszego miasta w Polsce!!! Naszczęście będę z Wami ju
        > ż za
        > > tydzień!
        > > HURA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        > !!!!!
        > > !
        > > !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        > > Do zob!
        >
        > Jak tak tesknisz to dlaczego wyjechałas tak daleko?

do Lublina to daleko?
        • robert_wl Re: Tęsknię... 20.03.02, 15:19
          Lublin też ładne miasto. Miło Cię będzie Maggdi ujrzeć.
          • Gość: Maggdi Re: Tęsknię... IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 20.03.02, 18:40
            Ale jesteście mili!! Super, dzięki!!! Pocieszyliście mnie bo właśnie się
            rozchorowałam. W Lublinie na uczelni chyba panuje grypa. Mam nadzieję, że w
            Toruniu nie! Ale i tak czeka mnie jeszcze gorsza sprawa ....PODRÓŻ do domu i to
            tuż przed świętami! Może przeżyję... Oby tylko nie jechali pijani żołnierze
            (jak to, niestety, często bywa).
            PA!
            • Gość: Krzyżak Re: Tęsknię... IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 20.03.02, 19:42
              Masz jeszcze trochę czasu.Może uda Ci sie wyleczyć.Trzymamy kciuki.
            • robert_wl Re: Tęsknię... 21.03.02, 11:10
              Gość portalu: Maggdi napisał(a):

> Ale jesteście mili!! Super, dzięki!!! Pocieszyliście mnie bo właśnie się
              > rozchorowałam. W Lublinie na uczelni chyba panuje grypa. Mam nadzieję, że w
              > Toruniu nie!

No i tu może być problem. Nie chcę na "dzień dobry" za bardzo Cię zrażać, ale
              chyba właśnie w Toruniu panuje jednak grypa. Ja już mam to za sobą (co nie
              znaczy, że i nie przed sobą), i z tego co wiem, wiele osób pada teraz jej ofiarą.

> Ale i tak czeka mnie jeszcze gorsza sprawa ....PODRÓŻ do domu i to
              >
              > tuż przed świętami! Może przeżyję... Oby tylko nie jechali pijani żołnierze
              > (jak to, niestety, często bywa).
              > PA!

No nie przesadzaj, to tylko 6 godzin jazdy. A jak się boisz pijanych żołnierzy,
              to jedź w pierwszej klasie. Tam żołnierza, a szczególnie pijanego, nie napotkasz,
              choćby był generałem broni. Zdrówka i miłej podróży Ci życzę.

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka