edi20 08.10.04, 21:05 od kiedy nagroda im. Ciechowskiego jest przyznawana? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: navy Re: Rogucki laureatem Nagrody im. Grzegorza Ciech IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.04, 21:17 czyli bedzie koncert zwyciezcy w Toruniu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: navy Re: Rogucki laureatem Nagrody im. Grzegorza Ciech IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.04, 21:18 czyli bedzie koncert zwyciezcy w Toruniu ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nagroda Re: Rogucki laureatem Nagrody im. Grzegorza Ciech IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 09.10.04, 13:31 Nagroda jest przyznawana od dwóch lat. Tegoroczna edycja jest trzecią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: caca Re: Rogucki laureatem Nagrody im. Grzegorza Ciech IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.04, 16:25 dzieki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowana CIECHOWSKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.04, 11:29 czy Ciechowski ma jakąś rodzinę w Toruniu? Odpowiedz Link Zgłoś
edi20 Re: CIECHOWSKI 10.10.04, 11:47 tak, ma żonę psychologa i córke, chyba cos studioowała? Czy juz skonczyła? W Toruniu tez mieszkaja inni członkowie REPUBLIKI: Krzywanski, Kuczyński... Ten ostatni robi jakies koncerty czy cos... A czemu pytasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Izka Re: CIECHOWSKI IP: *.petrus.com.pl 10.10.04, 14:10 Ciesze się , że własnie Piotr Rogucki otrzymał tę nagrodę. Wspaniały wokalista, charyzmatyczny aktor, miałam okazję go poznać. Koniecznie wybierzcie się na koncert, jak tylko będzie Piotrek występował lub jego zespół COMA. SERDECZNIE POLECAM... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowana czaemu pytam: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.04, 20:38 w Galerii Piątki organizujemy zaduszki i ja jestem odpowiedzialna za zaproszenie rodziny i przyjaciół GC. Byłabym wdzięczna za dokładniejsze informacje!!:) z góry dziękuję:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: domi Re: czaemu pytam: IP: *.rect.uni.torun.pl / *.rect.uni.torun.pl 11.10.04, 13:43 sprobuj skontaktowac sie z Butelka (na forum McButelka), on robil koncerty w Od Nowie w rocznice smierci, na pewno ma namiary wszelkie.... Odpowiedz Link Zgłoś