Dodaj do ulubionych

Rogucki laureatem Nagrody im. Grzegorza Ciechow...

08.10.04, 21:05
od kiedy nagroda im. Ciechowskiego jest przyznawana?
Obserwuj wątek
    • Gość: navy Re: Rogucki laureatem Nagrody im. Grzegorza Ciech IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.04, 21:17
      czyli bedzie koncert zwyciezcy w Toruniu?
    • Gość: navy Re: Rogucki laureatem Nagrody im. Grzegorza Ciech IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.04, 21:18
      czyli bedzie koncert zwyciezcy w Toruniu ?
    • Gość: Nagroda Re: Rogucki laureatem Nagrody im. Grzegorza Ciech IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 09.10.04, 13:31
      Nagroda jest przyznawana od dwóch lat. Tegoroczna edycja jest trzecią.
      • Gość: caca Re: Rogucki laureatem Nagrody im. Grzegorza Ciech IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.04, 16:25
        dzieki!!!
        • Gość: zainteresowana CIECHOWSKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.04, 11:29
          czy Ciechowski ma jakąś rodzinę w Toruniu?
          • edi20 Re: CIECHOWSKI 10.10.04, 11:47
            tak, ma żonę psychologa i córke, chyba cos studioowała? Czy juz skonczyła?
            W Toruniu tez mieszkaja inni członkowie REPUBLIKI: Krzywanski, Kuczyński...
            Ten ostatni robi jakies koncerty czy cos...

A czemu pytasz?
            • Gość: Izka Re: CIECHOWSKI IP: *.petrus.com.pl 10.10.04, 14:10
              Ciesze się , że własnie Piotr Rogucki otrzymał tę nagrodę. Wspaniały
              wokalista, charyzmatyczny aktor, miałam okazję go poznać. Koniecznie wybierzcie
              się na koncert, jak tylko będzie Piotrek występował lub jego zespół COMA.
              SERDECZNIE POLECAM...
            • Gość: zainteresowana czaemu pytam: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.04, 20:38
              w Galerii Piątki organizujemy zaduszki i ja jestem odpowiedzialna za
              zaproszenie rodziny i przyjaciół GC. Byłabym wdzięczna za dokładniejsze
              informacje!!:)
              z góry dziękuję:)
              • Gość: domi Re: czaemu pytam: IP: *.rect.uni.torun.pl / *.rect.uni.torun.pl 11.10.04, 13:43
                sprobuj skontaktowac sie z Butelka (na forum McButelka), on robil koncerty w
                Od Nowie w rocznice smierci, na pewno ma namiary wszelkie....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka