Dodaj do ulubionych

Jaguś zostaje w Apatorze/Adrianie!

IP: *.radek.torun.pl / *.radek.torun.pl 16.11.04, 00:48
Tak to juz wiadomo od soboty. Wiemy takze, ze Puszakowski jezdzic bedzie w
Toruniu. Teraz priorytet to rozmowy z Kosciecha. Wtedy taki sklad na pewno by
gwarantowal pewne utrzymanie, a mysle ze pierwsza 4 rowniez by byla realna.
Bajerski jest na oucie, sam juz nie wiem co lepsze. A noz sie przebudzi...
Obserwuj wątek
    • Gość: maks Re: Jaguś zostaje w Apatorze/Adrianie! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.04, 09:03
      Jaguś będzie jeszcze żałował że został w Toruniu ale będzie już za póżno.Pan
      Karwan gra na zwłokę.Wiesiu idz do Gdańska jak masz super ofertę,Kibic z
      Torunia.
      • jakub_lauder Re: Jaguś zostaje w Apatorze/Adrianie! 16.11.04, 09:22
        Tiaaa GKS Wybrzeze najlepiej wyplacalnym klubem w Polsce obok BKS Polonia
        Bydgoszcz i TZ Polonia Pila :P
        • Gość: Kibic [...] IP: 212.14.58.* 16.11.04, 12:10
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • Gość: Alians Re: Jaguś zostaje w Apatorze/Adrianie! IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 16.11.04, 12:45
            Odkąd pamiętam zawsze rozmowy z Wiesiem były trudne. Najważniejsze że zostanie
            w Toruniu i przy wzmocnieniach innymi, jakby nie było NASZYMI toruńskimi
            zawodnikami - Kostkiem i Puszakiem, skład wcale nie wygląda tak źle. A przy
            okazji po dwóch latach mamy znowu to, czym Apator od zawsze mógł się szczycić -
            skład oparty na wychowankach. Bazując na samych tylko wychowankach (nie licząc
            oczywiście obcokrajowców) klub NIGDY nie zaznał goryczy spadku i tym razem też
            tak będzie. Jestem dobrej myśli.
    • Gość: Lotos Re: Jaguś zostaje w Apatorze/Adrianie! IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 16.11.04, 20:52
      zobaczymy nczy Jagus bedzie w Toruniu,bo w Gdansku zupelnie inne informacje sa
      i nie chce mowic ale Jagus ma byc w Gdansku!
    • Gość: apator Re: Jaguś zostaje w Apatorze/Adrianie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.04, 23:41
      Dzięki Bogu , że kontrakt Jagi w swoje ręce wziął Karwan bo ten przygłup
      Janczarski w 5 minut położyłby Apatora w przyszłym sezonie !
      • jakub_lauder Re: Jaguś zostaje w Apatorze/Adrianie! 17.11.04, 10:48
        Przeciez Janczarskiego do rozmow nominowal Karwan :)
        • Gość: lotos-Toruniowi Re: Jaguś zostaje w Apatorze/Adrianie! IP: *.tvgawex.pl 17.11.04, 12:41
          Myślicie że Toruń będzie w pierwszej czwórce, chyba od końca- chyba w
          marzeniach. Z kim z Jagusiem??? Sam Jaguś drużyny nie poprowadzi i sam on meczy
          nie wygra. Bo tylko 15pkt.a gdzie reszta????Może jeszcze Cramp to
          następne15pkt.ale tez w to nie wierze aby wszysy jeździli po komplecie, bo są i
          lepsze drużyny, które mają o wiele lepsze składy od Torunia. Może przed
          ostatnie miejsce to się zgodze, ale nie pierwsza czwórka.
          • Gość: Lothian Re: Jaguś zostaje w Apatorze/Adrianie! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.04, 15:51
            Na bank mają DMP!!! :-)
    • Gość: jol A TARNOW MOZE SIE SYPNAC! ARESZTOWALI PREZESA TRZE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.04, 18:22
      TRZEBINI! MAFIA PALIWOWA!! HAHAHA ZOBACZYMY GDZIE SPIE.. TYM RAZEM GOOLOP!!
      • Gość: abcd Re: A TARNOW MOZE SIE SYPNAC! ARESZTOWALI PREZESA IP: *.torun.mm.pl 17.11.04, 22:08
        Czy to przypadek czy prawidłowość !?
        Gdzie klan Gollobów - to tam przekręty .
        Kto mi to może wyjaśnić ?
        A może oni wrócą do BTS do Protasiewicza - to też by była (jak
        sądzę ) afera . Oj by się działo !!!!!
        • Gość: kolabor Re: A TARNOW MOZE SIE SYPNAC! ARESZTOWALI PREZESA IP: *.torun.mm.pl 18.11.04, 00:29
          prezes za kraty, konta zamrożą i golloby będą na "rowerach" jeździły...nie, to
          raczej niemożliwe ale pomażyć zawsze można...a co do Jagusia to od początku
          było wiadomo że zostanie, Mariusz tak samo, jedyną niewiadomą został Kostek.
          Jeżeli on zostanie, medal jak dla Torunia, bo ja myślę że to co będzie
          wyprawiała młodzież w przyszłem sezonie to przejdzie nasze najśmielsze
          oczekiwania.
    • Gość: Seba Re: Jaguś zostaje w Apatorze/Adrianie! IP: *.host.ab.edu.pl 18.11.04, 10:04
      wreszczie jakaś dobra wiadomość! teraz tylko Robert podpisze i będzie dobrze.
      Nie potrzeba nam gwiazd. Zreszta na nie nie ma kasy. A przynajmniej będą
      jeżdzili nasi, a nie jakieś Okoniewskie patafiany, które chca nie wiadomo ile
      za podpisanie kontraktu. Ponadto uważam, że Bajera nie należy skreślać. Niech
      go wypożyczą na rok do 1 ligi, a później zobaczymy. Przydałby się jeszcze jeden
      senior na poziomie 6,7 pkt i będzie ok.aha jeszcze jedno. Tarnów popłynał
      pięknie. Ricky nie chce podpisać kontraktu. To ja już wolę rozsądny nasz budżet
      klubu niż przekrety w trzebini.pozdro
      • Gość: Shaggy 2 dope Re: Jaguś zostaje w Apatorze/Adrianie! IP: *.bu.uni.torun.pl 18.11.04, 10:48
        Jak sądzicie drodzy forumowicze, kto spadnie Lotos czy...Tarnów (wszyscy pójdą
        siedzieć,haha)???
    • Gość: bydgoszczanin Re: Jaguś zostaje w Apatorze/Adrianie! IP: *.arcor-ip.net 18.11.04, 17:00
      Pan Kowalik czeka rowniez na propozycje.Zycze powodzenia w walce o utrzymanie w
      lidze.HAHAHA
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka