anaiss 29.08.05, 12:32 ... jesteście wpspaniali, dziękuję za wszystko. anaiss Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
toja50 Re: Mili... 29.08.05, 14:14 Oj, nawzajem, nawzajem:-) bardzo sie ciesze, ze Cie poznalam i tez dziekuje za spotkanie. Mam nadzieje, ze nastepnym razem bedzie nas wiecej. Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Ann... 29.08.05, 14:59 ...dzięki za wprowadzenie do naszej GTW zastrzyku młodości.Było super!Nieobecni niech żałują. Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Nie wiedziałem, ... 29.08.05, 15:10 ani nie widziałem, żebyś sobie An wstrzykiwał, raczej co inszego ;P Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Koniecznie... 29.08.05, 15:17 należy zrobić zrzutkę na termos dla Toji. Ten który miała jest niezły dla Parkosia, i dla innych, dla mnie zdecydowanie za mały ;P Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: Ann... 29.08.05, 17:10 parkowy napisał: > ...dzięki za wprowadzenie do naszej GTW zastrzyku młodości.Było super! > Nieobecni niech żałują. właśnie, niech żałują!!! Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Ann... 30.08.05, 10:44 O to,to Soter:-)wlasnie o to zalowanie chodzi:-) Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: Ann... 30.08.05, 14:17 może nie chcą, albo hermetyzm grupy nie pozwala Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Ann... 30.08.05, 14:40 O hermetyźmie grupy nic nie możesz powiedzieć, bo nie byłeś, więc zostaje, że nie chcą(!). An miała w sobie bardzo prosty sposób na nas(?!) ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia_potocki Re: Ann... 30.08.05, 14:44 chetor napisał: > więc zostaje, że nie chcą(!) trzeba było od razu tak mówić! szkoda wywoływać przy okazji tego spotkania moje imię na daremno! Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: Ann... 30.08.05, 14:48 chetor napisał: > O hermetyźmie grupy nic nie możesz powiedzieć, bo nie byłeś, więc zostaje, że > nie chcą(!). An miała w sobie bardzo prosty sposób na nas(?!) ;-) toja50 na FB napisała: >Pozdrawiam i zalujcie, ze nikt sie zglosil na nasze >spotkanie, chociaz soter mial chec ale...? Troche pogadalismy to fakt, ale >tylko milo! chciał, ale po wpisie chetora odechciało mu się! Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: Ann... 30.08.05, 15:10 soterix, masz prawo do swoich odczuć, ale jeśli myślisz, że B4 jest hermetyczną grupą, to się mylisz. Skąd to wiem? Sprawdzone na mojej wrażliwej skórze :-) a. Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Soter 30.08.05, 15:12 już wiem chyba, o który wpis Ci poszło. Szkoda, że nie czytałeś nastęnych i uważnie. Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Soter, natęny wpis był taki: 30.08.05, 15:13 • Re: Rozporządzenie...... chetor 19.08.2005 16:35 + odpowiedz Soterku, robimy kolejne spotkanie w realu. Jesli masz ochotę wpaść do G-dza wpisz się tutaj, a ja na gazetowego mejla wyślę Ci plan "wilkin". Termin 28.08.2005r. -------------------------------------------- Nie dałeś znaku życia :( Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: Soter 30.08.05, 15:22 chetor napisał: > już wiem chyba, o który wpis Ci poszło. Szkoda, że nie czytałeś nastęnych i > uważnie. dużo jest u Was wątków, nie wszystkie czytam - to prawda!, pominąłem oczywiście ten z zaproszeniem! Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Soter 30.08.05, 23:47 Mało tego, Soterku, nie odpowiedziałeś też na mój post, gdzie wyraźnie pisałam o możliwości spotkania się z nami. Wyszło na to, że sobie zazartowałeś. Szkoda, ale może w przyszłośći? Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: Soter 31.08.05, 17:10 biję się w piersi, iż nie doczytałem mea culpa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: Soter 01.09.05, 08:33 Naatuś, dziękuję za miłe słowa :-) Padł mi kompik, więc może mnie nie być jakiś czas :( Duży cmok a. Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Mili... 31.08.05, 09:38 Taaaaa, czekam na przysłanie zdjęć, żebym mógł przywołać wspomnienia :) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Mili... 31.08.05, 11:56 Te zdjęcia mają jedną poważną wadę - nie ma na nich Ciebie Parkoś ;-( Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Mili... 31.08.05, 15:30 No właśnie chętnie pooglądam sobie i Parkosia. Dzięki śliczne, Parkoś, za zdjęcia. Pięknie wyglądacie, miło sobie przypomnieć.;) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Mili... 01.09.05, 10:49 Toju, dziękuję za zdjęcia, wreszcie mam Go i położę na ulicy ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: Mili... 01.09.05, 16:08 sieć w domu padła, moge pisać tylko z pracy :( więc cały weekend raczej mnie nie będzie na forum buuu Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Mili... 01.09.05, 18:37 Przecież rozwiązanie jest proste. Zostań na łikend w pracy ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
czarnycharakter jesli siec jest do dupy, 01.09.05, 19:25 musisz po prostu uplesc nowa... :-) czch Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: jesli siec jest do dupy, 01.09.05, 20:20 Obydwa poniższe rozwiązania są proste.:) Chetor,jeśli już naprawdę chcesz to połóż mnie przed "Kąpielami Słonecznymi".:)pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: jesli siec jest do dupy, 01.09.05, 21:17 An!, ciekawe z ktorego rozwiazania skorzystasz:-) Chetor i podpisz pod tym zdjeciem Jordangarten, coby pamietal po wsze czasy:-) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Kąpiele słoneczne... 02.09.05, 09:26 jak nas poinformowano wskazywała na ich uczestników. Skoro Parkoś chce zdjęcie pod tą nazwą to będę musiał zdjęcie poddać obróbce w celu usnięcia ........! coby adekwatnie było ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: Kąpiele słoneczne... 02.09.05, 17:28 Naprawiłam co popsułam :-) Oczywiście nie obyło się bez pomocy (który to już raz ;-))) niezawodnych forumków z Forum Komputery. Jestem genialna ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Kąpiele słoneczne... 02.09.05, 18:42 Ludzie na FKomp czekają na ostateczną Twoją odpowiedź, co pomogło :)) Ale fakt, że jesteś genialna, szczególnie gdy chodzi o neostradę. Daj sobie spokój z tym hd cleaner, to nie jest najlepszy pomysł. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: Kąpiele słoneczne... 02.09.05, 19:15 Oj, chetor, nie zawstydzaj mnie, proszę. Dla takiej lamerki jak ja samodzielna naprawa czegokolwiek w kompiku daje niesamowitą satysfakcję. Ja mówię o sobie, że jestem genialna z dużym przymrużeniem oka, a Ty tak na serio. Cmok :-) P.S. Uczę się na własnych błędach :) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Mili... 02.09.05, 20:36 Dzieki za przesylke, zdjecia piekneee, szczegolnie nad Wisla, a jednego nie mozemy rozpoznac, no nikt w moim domku, ale dalas nam An do myslenia, jeszcze troszke sie pomeczymy, a jak nie odgadne zapytam:-)Pozdrawiam i fajnie, ze wszystko naprawione i ze jestes dzielna:-) Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Mili... 02.09.05, 21:01 Odemnie również serdeczności.:) Chyba wiem o którą fotkę chodzi Toji.An,potrafisz każdą z nich opisać?Na jednej z nich spichrze jak malowanie,a mówiłaś,że nie widziałaś.:) Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: Mili... 02.09.05, 21:21 no jasne, że każdą z nich kojarzę i potrafię umiejscowić :) Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Mili... 02.09.05, 21:26 Jesteś niesamowita,co z przyjemnością mówię tym razem na forum.:) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Mili... 03.09.05, 10:01 An, kwiatuszku? Czy tez dostanę fotki? Byłabym wdzięczna, bardzo ;-) Pozdrówki serdeczne Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: Mili... 03.09.05, 10:59 Wysłałam do całego B4, nie mam żadnych zwrotów, sprawdź skrzynkę gazetową. Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Mili... 03.09.05, 13:40 Dzięki An, dostałem. Twoje oczy są piękne w naturze jak i w fotografii :)) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Mili... 03.09.05, 19:00 Nie pomyślałaś An, by opubliowac Twoje "spojrzenie" na Grudziądz, na naszym forum? Myślę, że to byłoby to! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: Mili... 03.09.05, 19:26 ale tutaj przecież nie można zamieszczać zdjęć Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Mili... 03.09.05, 19:40 Zdjęcia Grudziądza? A gdzie może być lepsze miejsce na nie? Myślę, że netykieta tego nie zabrania? Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: Mili... 03.09.05, 20:07 naatuś, netykieta nie zabrania, ale wiem, że administracja portalu niechętnie sprzyja takim inicjatywom i wcale się temu nie dziwię, bo pewnie to znacznie obciąża serwery. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnycharakter duzo miejsca jest w mojej skrzynce pocztowej - 03.09.05, 20:27 - czekam na podobizne NAJSPROSNIEJSZEJ ! :-)) j. Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy fotek... 03.09.05, 22:22 ...nie zamieścimy na forum.Nie ma takiej możliwości.Jedyne wyjście,to skorzystanie z portalu umożliwającego umieszczanie zdjęć i wklejenie odnośnika.Robili tak Czarny i Dodo.Popieram inicjatywę Naaty w kwestii publikacji odbioru Grudziądza przez Anaiss.Ann,piszesz piękną polszczyzną,założenie nowego wątku i opisanie Twych wędrówek po Grudziądzu nie sprawi Ci trudności,a dla nas będzie swoistą ucztą.Nie daj się prosić.:) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Otóż, to An.... 04.09.05, 15:15 opisz co widziałaś oczyma swymi, a ogarniałaś umysłem :) Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Otóż, to An.... 04.09.05, 20:39 ... a prosiłem:"nie daj się prosić".:) Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: Otóż, to An.... 04.09.05, 20:49 Za krótko byłam w Grudziądzu, za mało widziałam. Musiałabym pojechać na dłużej, pić co rano kawę w Kontynentach czytając przy tym gazetę, zamieniać kilka słów z panią z piekarni, pozdrawiać sąsiadów, uśmiechać się do przechodniów, godzinami obserować ludzi, nie patrzeć na zegarek, nie spieszyć się z ciągłym przeświadczeniem, że wciąż jeszcze czegoś nie widziałam, przesiąknąć miastem, chłonąć jego atmosferę, aż wreszcie mieć poczucie jakbym nigdy nie była nigdzie indziej. I wtedy mogłabym pisać. Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Otóż, to An.... 04.09.05, 21:01 Stoi coś na przeszkodzie,aby zrealizować te wszystkie "musiałabym"?:) Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: Otóż, to An.... 04.09.05, 21:06 Właściwie to nie. Co tam, jutro przeprowadzam się do Grudziądza :) Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Otóż, to An.... 04.09.05, 21:32 Jak porozmawiasz szybko z kim trzeba,mieszkanie będziesz miała zapewnione.:)Sam słyszałem deklaracje.: p.s pozwoliłem sobie znów zaśmiecić Ci kszynkę :) Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: Otóż, to An.... 04.09.05, 21:46 jeszcze nie mam nic :( pewnie gdzieś wisi na serwerach... Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Otóż, to An.... 04.09.05, 21:57 Wina po mojej stronie.:( Parszywy upload powoduje odrzucenie przesyłki prze klienta poczty.Będę próbował dalej.:) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Jak to jaką, po,... 05.09.05, 18:34 piwie, tę, w której zawióżł Cię Parkoś do Bydzi ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Jak to jaką, po,... 06.09.05, 13:58 Parkosiu! przeslales An zdjecia? bardzo dziekuje i Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Mili... 07.09.05, 13:56 An! specjalnie do ciebie. Ciekawa jestem, czy teraz jak nas znasz, pisze Ci sie u nas lepiej, czy bardziej wazysz slowa:-) Mnie duzo latwiej pisze sie ze znajomymi, znaja intonacje:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: Mili... 07.09.05, 14:12 Pisze mi się tak samo dobrze, tylko łatwiej :) Czytam post i umiem sobie wyobrazić jak każdy z Was powiedziałby to, co napisał. Nie zwracam na to, co piszę, większej uwagi niż zwracałam zanim Was poznałam. Wychodzę z założenia, że jeśli miałam się swoimi wypowiedziami skompromitować, to i tak musiało to już nastąpić :) a. Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Mili... 07.09.05, 22:27 Toju,Twoje fotki podesłałem Ann zaraz po otrzymaniu.Teraz rozwijam pozaforumo znajomość,podsyłając co się da.:) Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Mili... 07.09.05, 22:44 Qrcze,no jak Ciebie nie zaskoczyć?:) Przywiązana jesteś do kompa?:) Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: Mili... 07.09.05, 23:03 przywiązana to ja raczej jestem do forumowania :) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Mili... 08.09.05, 11:27 An. moje odczucie jest takie, ze jak sie zna forumki, nie pisze sie zlosliwie i napastliwie, latwiej odczytac intencje, zauwaz jak Parkos teraz zlagodnial:- ))), nie mowiac o Chetorze, ktotry nawet na bledy nie zwraca uwagi:-)) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Mili... 08.09.05, 11:33 Ile lat można powtarzać w kółko, że ........ itd. ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: Mili... 08.09.05, 11:53 To niedobrze! Chetor, proszę, żądam nawet, byś zwracał uwagę na moje błędy (przy okazji zajrzyj na FB do wątku "Piękno", bo mnie nie zrozumiałeś). a. P.S. Mam nadzieję, że nie zalukrujemy się tutaj ;) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Mili... 08.09.05, 11:59 To nam nigdy nie grozi:-) niech tylko Naata dojdzie do formy, no i Chetro jednak:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Mili... 08.09.05, 12:08 Dobrze, dobrze - jeszcze zajdę Wam za skórę ;-) An, byłem, czytałem, wiem o co chodziło :) Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: Mili... 08.09.05, 15:08 Nie śmiałabym czepiać się takich drobnostek, o jakie mnie posądziłeś. Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Mili... 08.09.05, 22:51 Naatuś,jak możesz tak osądzać mnie od czci i wiary.Ja żem przecie zawsze łagodny jak ten baranek.:) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Mili... 13.09.05, 13:26 A czemu tu taka cisza? gdzie AN? na urlopie? Pozdrwienia, bo nigdzie Cie ma:-) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Nattko! 15.07.06, 00:22 Wiecie co? Podoba misie :P ten wątek, taki przesympatyczno-wilkinowy... :-))) No i Qbuś, gdzie się podziewasz!?! :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Nattko! 17.07.06, 20:51 Po wiklinach założymy nowy.Będzie jeszcze weselej.:) Odpowiedz Link Zgłoś