29.08.05, 12:32
... jesteście wpspaniali, dziękuję za wszystko.

anaiss
Obserwuj wątek
    • anaiss Re: Mili... 29.08.05, 12:34
      powinno być "wspaniali", oczywiście ;)
      • chetor Re: Mili... 29.08.05, 12:44
        Dziękuję(my) i nawzajem An, nawzajem :)))
        • toja50 Re: Mili... 29.08.05, 14:14
          Oj, nawzajem, nawzajem:-) bardzo sie ciesze, ze Cie poznalam i tez dziekuje za
          spotkanie. Mam nadzieje, ze nastepnym razem bedzie nas wiecej.
          • parkowy Ann... 29.08.05, 14:59
            ...dzięki za wprowadzenie do naszej GTW zastrzyku młodości.Było super!Nieobecni niech żałują.
            • chetor Re: Nie wiedziałem, ... 29.08.05, 15:10
              ani nie widziałem, żebyś sobie An wstrzykiwał, raczej co inszego ;P
              • chetor Re: Koniecznie... 29.08.05, 15:17
                należy zrobić zrzutkę na termos dla Toji. Ten który miała jest niezły dla
                Parkosia, i dla innych, dla mnie zdecydowanie za mały ;P
            • soter_mlodszy Re: Ann... 29.08.05, 17:10
              parkowy napisał:

> ...dzięki za wprowadzenie do naszej GTW zastrzyku młodości.Było super!
              > Nieobecni niech żałują.

właśnie, niech żałują!!!
              • toja50 Re: Ann... 30.08.05, 10:44
                O to,to Soter:-)wlasnie o to zalowanie chodzi:-)
                • soter_mlodszy Re: Ann... 30.08.05, 14:17
                  może nie chcą, albo hermetyzm grupy nie pozwala
                  • chetor Re: Ann... 30.08.05, 14:40
                    O hermetyźmie grupy nic nie możesz powiedzieć, bo nie byłeś, więc zostaje, że
                    nie chcą(!). An miała w sobie bardzo prosty sposób na nas(?!) ;-)
                    • hrabia_potocki Re: Ann... 30.08.05, 14:44
                      chetor napisał:

> więc zostaje, że nie chcą(!)

trzeba było od razu tak mówić!
                      szkoda wywoływać przy okazji tego spotkania moje imię na daremno!
                    • soter_mlodszy Re: Ann... 30.08.05, 14:48
                      chetor napisał:

> O hermetyźmie grupy nic nie możesz powiedzieć, bo nie byłeś, więc zostaje, że
                      > nie chcą(!). An miała w sobie bardzo prosty sposób na nas(?!) ;-)

toja50 na FB napisała:

>Pozdrawiam i zalujcie, ze nikt sie zglosil na nasze
                      >spotkanie, chociaz soter mial chec ale...? Troche pogadalismy to fakt, ale
                      >tylko milo!

chciał, ale po wpisie chetora odechciało mu się!
                      • anaiss Re: Ann... 30.08.05, 15:10
                        soterix, masz prawo do swoich odczuć, ale jeśli myślisz, że B4 jest hermetyczną grupą, to się mylisz. Skąd to wiem? Sprawdzone na mojej wrażliwej skórze :-)

a.
                      • chetor Re: Ann... 30.08.05, 15:10
                        Po którym, cytat proszę?
                        • chetor Re: Soter 30.08.05, 15:12
                          już wiem chyba, o który wpis Ci poszło. Szkoda, że nie czytałeś nastęnych i uważnie.
                          • chetor Re: Soter, natęny wpis był taki: 30.08.05, 15:13
                            • Re: Rozporządzenie......
                            chetor 19.08.2005 16:35 + odpowiedz

Soterku, robimy kolejne spotkanie w realu. Jesli masz ochotę wpaść do G-dza
                            wpisz się tutaj, a ja na gazetowego mejla wyślę Ci plan "wilkin". Termin
                            28.08.2005r.
                            --------------------------------------------

Nie dałeś znaku życia :(
                          • soter_mlodszy Re: Soter 30.08.05, 15:22
                            chetor napisał:

> już wiem chyba, o który wpis Ci poszło. Szkoda, że nie czytałeś nastęnych i
                            > uważnie.

dużo jest u Was wątków, nie wszystkie czytam - to prawda!, pominąłem oczywiście
                            ten z zaproszeniem!
                            • naata Re: Soter 30.08.05, 23:47
                              Mało tego, Soterku, nie odpowiedziałeś też na mój post, gdzie wyraźnie pisałam
                              o możliwości spotkania się z nami.
                              Wyszło na to, że sobie zazartowałeś. Szkoda, ale może w przyszłośći?
                              • soter_mlodszy Re: Soter 31.08.05, 17:10
                                biję się w piersi, iż nie doczytałem

mea culpa!!!
                                • anaiss Re: Soter 01.09.05, 08:33
                                  Naatuś, dziękuję za miłe słowa :-)
                                  Padł mi kompik, więc może mnie nie być jakiś czas :(
                                  Duży cmok
                                  a.
    • naata Re: Mili... 30.08.05, 23:50

• chetor Re: Mili... 31.08.05, 09:38
        Taaaaa, czekam na przysłanie zdjęć, żebym mógł przywołać wspomnienia :)
        • parkowy Re: Mili... 31.08.05, 11:40
          zdjątka w drodze.:)
          • chetor Re: Mili... 31.08.05, 11:56
            Te zdjęcia mają jedną poważną wadę - nie ma na nich Ciebie Parkoś ;-(
            • naata Re: Mili... 31.08.05, 15:30
              No właśnie chętnie pooglądam sobie i Parkosia.

Dzięki śliczne, Parkoś, za zdjęcia. Pięknie wyglądacie, miło sobie
              przypomnieć.;)
              • chetor Re: Mili... 01.09.05, 10:49
                Toju, dziękuję za zdjęcia, wreszcie mam Go i położę na ulicy ;-)))
                • toja50 Re: Mili... 01.09.05, 14:49
                  Pozdrowienia dla An! cos zamilkla?
                  • anaiss Re: Mili... 01.09.05, 16:08
                    sieć w domu padła, moge pisać tylko z pracy :( więc cały weekend raczej mnie
                    nie będzie na forum
                    buuu
                    • chetor Re: Mili... 01.09.05, 18:37
                      Przecież rozwiązanie jest proste. Zostań na łikend w pracy ;-)
                    • czarnycharakter jesli siec jest do dupy, 01.09.05, 19:25
                      musisz po prostu uplesc nowa... :-)
                      czch
                      • parkowy Re: jesli siec jest do dupy, 01.09.05, 20:20
                        Obydwa poniższe rozwiązania są proste.:) Chetor,jeśli już naprawdę chcesz to połóż mnie przed "Kąpielami Słonecznymi".:)pzdr
                        • toja50 Re: jesli siec jest do dupy, 01.09.05, 21:17
                          An!, ciekawe z ktorego rozwiazania skorzystasz:-)
                          Chetor i podpisz pod tym zdjeciem Jordangarten, coby pamietal po wsze czasy:-)
                          • chetor Re: Kąpiele słoneczne... 02.09.05, 09:26
                            jak nas poinformowano wskazywała na ich uczestników. Skoro Parkoś chce zdjęcie
                            pod tą nazwą to będę musiał zdjęcie poddać obróbce w celu usnięcia ........!
                            coby adekwatnie było ;-))
                            • anaiss Re: Kąpiele słoneczne... 02.09.05, 17:28
                              Naprawiłam co popsułam :-) Oczywiście nie obyło się bez pomocy (który to już raz ;-))) niezawodnych forumków z Forum Komputery.
                              Jestem genialna ;)))
                              • chetor Re: Kąpiele słoneczne... 02.09.05, 18:42
                                Ludzie na FKomp czekają na ostateczną Twoją odpowiedź, co pomogło :))
                                Ale fakt, że jesteś genialna, szczególnie gdy chodzi o neostradę. Daj sobie
                                spokój z tym hd cleaner, to nie jest najlepszy pomysł.
                                Pozdrawiam
                                • anaiss Re: Kąpiele słoneczne... 02.09.05, 19:15
                                  Oj, chetor, nie zawstydzaj mnie, proszę. Dla takiej lamerki jak ja samodzielna naprawa czegokolwiek w kompiku daje niesamowitą satysfakcję. Ja mówię o sobie, że jestem genialna z dużym przymrużeniem oka, a Ty tak na serio.
                                  Cmok :-)

P.S. Uczę się na własnych błędach :)
    • toja50 Re: Mili... 02.09.05, 20:36
      Dzieki za przesylke, zdjecia piekneee, szczegolnie nad Wisla, a jednego nie
      mozemy rozpoznac, no nikt w moim domku, ale dalas nam An do myslenia, jeszcze
      troszke sie pomeczymy, a jak nie odgadne zapytam:-)Pozdrawiam i fajnie, ze
      wszystko naprawione i ze jestes dzielna:-)
      • parkowy Re: Mili... 02.09.05, 21:01
        Odemnie również serdeczności.:) Chyba wiem o którą fotkę chodzi Toji.An,potrafisz każdą z nich opisać?Na jednej z nich spichrze jak malowanie,a mówiłaś,że nie widziałaś.:)
        • anaiss Re: Mili... 02.09.05, 21:21
          pobiegłam ostatniego dnia rano dojrzeć :)
          • anaiss Re: Mili... 02.09.05, 21:21
            no jasne, że każdą z nich kojarzę i potrafię umiejscowić :)
            • parkowy Re: Mili... 02.09.05, 21:26
              Jesteś niesamowita,co z przyjemnością mówię tym razem na forum.:)
              • anaiss Re: Mili... 02.09.05, 21:35
                oj, proszę, bez takich i to publicznie!
                • naata Re: Mili... 03.09.05, 10:01
                  An, kwiatuszku? Czy tez dostanę fotki?
                  Byłabym wdzięczna, bardzo ;-)

Pozdrówki serdeczne
                  • anaiss Re: Mili... 03.09.05, 10:59
                    Wysłałam do całego B4, nie mam żadnych zwrotów, sprawdź skrzynkę gazetową.
                    • chetor Re: Mili... 03.09.05, 13:40
                      Dzięki An, dostałem. Twoje oczy są piękne w naturze jak i w fotografii :))
                      Pozdrawiam
                      • naata Re: Mili... 03.09.05, 16:12
                        I ja dostałam, dzięki raz jeszcze An.
                        • anaiss Re: Mili... 03.09.05, 16:33
                          drobnostka, Mili
                          • naata Re: Mili... 03.09.05, 19:00
                            Nie pomyślałaś An, by opubliowac Twoje "spojrzenie" na Grudziądz, na naszym
                            forum? Myślę, że to byłoby to! ;)
                            • anaiss Re: Mili... 03.09.05, 19:26
                              ale tutaj przecież nie można zamieszczać zdjęć
                              • naata Re: Mili... 03.09.05, 19:40
                                Zdjęcia Grudziądza? A gdzie może być lepsze miejsce na nie? Myślę, że netykieta
                                tego nie zabrania?
                                • anaiss Re: Mili... 03.09.05, 20:07
                                  naatuś, netykieta nie zabrania, ale wiem, że administracja portalu niechętnie sprzyja takim inicjatywom i wcale się temu nie dziwię, bo pewnie to znacznie obciąża serwery.
                                  • czarnycharakter duzo miejsca jest w mojej skrzynce pocztowej - 03.09.05, 20:27
                                    - czekam na podobizne NAJSPROSNIEJSZEJ ! :-))
                                    j.
                                    • anaiss Re: duzo miejsca jest w mojej skrzynce pocztowej 03.09.05, 20:56
                                      ?
                                      • parkowy fotek... 03.09.05, 22:22
                                        ...nie zamieścimy na forum.Nie ma takiej możliwości.Jedyne wyjście,to skorzystanie z portalu umożliwającego umieszczanie zdjęć i wklejenie odnośnika.Robili tak Czarny i Dodo.Popieram inicjatywę Naaty w kwestii publikacji odbioru Grudziądza przez Anaiss.Ann,piszesz piękną polszczyzną,założenie nowego wątku i opisanie Twych wędrówek po Grudziądzu nie sprawi Ci trudności,a dla nas będzie swoistą ucztą.Nie daj się prosić.:)
                                        • chetor Re: Otóż, to An.... 04.09.05, 15:15
                                          opisz co widziałaś oczyma swymi, a ogarniałaś umysłem :)
                                          Pzdr
                                          • anaiss Re: Otóż, to An.... 04.09.05, 20:30
                                            to chyba nie jest najlepszy pomysł
                                            • parkowy Re: Otóż, to An.... 04.09.05, 20:39
                                              ... a prosiłem:"nie daj się prosić".:)
                                              • anaiss Re: Otóż, to An.... 04.09.05, 20:49
                                                Za krótko byłam w Grudziądzu, za mało widziałam.
                                                Musiałabym pojechać na dłużej, pić co rano kawę w Kontynentach czytając przy tym gazetę, zamieniać kilka słów z panią z piekarni, pozdrawiać sąsiadów, uśmiechać się do przechodniów, godzinami obserować ludzi, nie patrzeć na zegarek, nie spieszyć się z ciągłym przeświadczeniem, że wciąż jeszcze czegoś nie widziałam, przesiąknąć miastem, chłonąć jego atmosferę, aż wreszcie mieć poczucie jakbym nigdy nie była nigdzie indziej. I wtedy mogłabym pisać.
                                                • parkowy Re: Otóż, to An.... 04.09.05, 21:01
                                                  Stoi coś na przeszkodzie,aby zrealizować te wszystkie "musiałabym"?:)
                                                  • anaiss Re: Otóż, to An.... 04.09.05, 21:06
                                                    Właściwie to nie. Co tam, jutro przeprowadzam się do Grudziądza :)
                                                  • parkowy Re: Otóż, to An.... 04.09.05, 21:32
                                                    Jak porozmawiasz szybko z kim trzeba,mieszkanie będziesz miała zapewnione.:)Sam słyszałem deklaracje.:
                                                    p.s
                                                    pozwoliłem sobie znów zaśmiecić Ci kszynkę :)
                                                  • anaiss Re: Otóż, to An.... 04.09.05, 21:46
                                                    jeszcze nie mam nic :( pewnie gdzieś wisi na serwerach...
                                                  • parkowy Re: Otóż, to An.... 04.09.05, 21:57
                                                    Wina po mojej stronie.:( Parszywy upload powoduje odrzucenie przesyłki prze klienta poczty.Będę próbował dalej.:)
                                                  • parkowy Re: Otóż, to An.... 05.09.05, 13:28
                                                    Teraz poszło.:)
                                                  • anaiss Re: Otóż, to An.... 05.09.05, 13:30
                                                    na jaką skrzynkę?
                                                  • chetor Re: Jak to jaką, po,... 05.09.05, 18:34
                                                    piwie, tę, w której zawióżł Cię Parkoś do Bydzi ;-)
                                                  • parkowy Re: Jak to jaką, po,... 05.09.05, 22:38
                                                    Dowcipas.;)
                                                  • toja50 Re: Jak to jaką, po,... 06.09.05, 13:58
                                                    Parkosiu! przeslales An zdjecia? bardzo dziekuje i Pozdrawiam.
    • toja50 Re: Mili... 07.09.05, 13:56
      An! specjalnie do ciebie. Ciekawa jestem, czy teraz jak nas znasz, pisze Ci sie
      u nas lepiej, czy bardziej wazysz slowa:-) Mnie duzo latwiej pisze sie ze
      znajomymi, znaja intonacje:-)))
      • anaiss Re: Mili... 07.09.05, 14:12
        Pisze mi się tak samo dobrze, tylko łatwiej :) Czytam post i umiem sobie
        wyobrazić jak każdy z Was powiedziałby to, co napisał. Nie zwracam na to, co
        piszę, większej uwagi niż zwracałam zanim Was poznałam. Wychodzę z założenia,
        że jeśli miałam się swoimi wypowiedziami skompromitować, to i tak musiało to
        już nastąpić :)

a.
        • parkowy Re: Mili... 07.09.05, 22:27
          Toju,Twoje fotki podesłałem Ann zaraz po otrzymaniu.Teraz rozwijam pozaforumo znajomość,podsyłając co się da.:)
          • anaiss Re: Mili... 07.09.05, 22:42
            Tak, dziękuję za wszystkie zdjątka :)
            • parkowy Re: Mili... 07.09.05, 22:44
              Qrcze,no jak Ciebie nie zaskoczyć?:) Przywiązana jesteś do kompa?:)
              • anaiss Re: Mili... 07.09.05, 23:03
                przywiązana to ja raczej jestem do forumowania :)
                • toja50 Re: Mili... 08.09.05, 11:27
                  An. moje odczucie jest takie, ze jak sie zna forumki, nie pisze sie zlosliwie i
                  napastliwie, latwiej odczytac intencje, zauwaz jak Parkos teraz zlagodnial:-
                  ))), nie mowiac o Chetorze, ktotry nawet na bledy nie zwraca uwagi:-))
                  Pozdrawiam
                  • chetor Re: Mili... 08.09.05, 11:33
                    Ile lat można powtarzać w kółko, że ........ itd. ;-))
                    • toja50 Re: Mili... 08.09.05, 11:36
                      Powiedzmy:-)
                  • anaiss Re: Mili... 08.09.05, 11:53
                    To niedobrze!
                    Chetor, proszę, żądam nawet, byś zwracał uwagę na moje błędy (przy okazji
                    zajrzyj na FB do wątku "Piękno", bo mnie nie zrozumiałeś).

a.

P.S. Mam nadzieję, że nie zalukrujemy się tutaj ;)
                    • toja50 Re: Mili... 08.09.05, 11:59
                      To nam nigdy nie grozi:-) niech tylko Naata dojdzie do formy, no i Chetro
                      jednak:-)))
                      • chetor Re: Mili... 08.09.05, 12:08
                        Dobrze, dobrze - jeszcze zajdę Wam za skórę ;-)

An, byłem, czytałem, wiem o co chodziło :)
                        • anaiss Re: Mili... 08.09.05, 15:08
                          Nie śmiałabym czepiać się takich drobnostek, o jakie mnie posądziłeś.
                          • parkowy Re: Mili... 08.09.05, 22:51
                            Naatuś,jak możesz tak osądzać mnie od czci i wiary.Ja żem przecie zawsze łagodny jak ten baranek.:)
                            • toja50 Re: Mili... 13.09.05, 13:26
                              A czemu tu taka cisza? gdzie AN? na urlopie? Pozdrwienia, bo nigdzie Cie ma:-)
                              • naata Re: Mili... 14.09.05, 11:12
                                Anuś! wracaj...! do nas :)

Cmoki!
                                • qba26 Nattko! 14.09.05, 14:30
                                  Wiedziałem, że nie opuścisz naszego forum.
                                  • naata Re: Nattko! 15.07.06, 00:22
                                    Wiecie co? Podoba misie :P ten wątek, taki przesympatyczno-wilkinowy... :-)))
                                    No i Qbuś, gdzie się podziewasz!?! :-)))
                                    • parkowy Re: Nattko! 17.07.06, 20:51
                                      Po wiklinach założymy nowy.Będzie jeszcze weselej.:)

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka