GoĹÄ: Czajas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 11:20 Sam kiedys gralem na gitarze wiec mam pytanie, kogo uwazacie za najlepszego gitarzyste w okolicy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: Paulina Re: KTO JEST NAJLEPSZYM GITARZYSTA W OKOLICY?? IP: 81.210.32.* 03.02.05, 11:38 Ja wiem ja wiem..tylko glupio bo nie wiem czy moge podac tu imię i nazwisko ..żeby się nie obraził ale naprawde gra zajebiście na gitarze :D:D Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Czajas Re: KTO JEST NAJLEPSZYM GITARZYSTA W OKOLICY?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 11:52 oj pisz..na pewno sie ucieszy! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Kirk Hammet Re: KTO JEST NAJLEPSZYM GITARZYSTA W OKOLICY?? IP: 81.210.32.* 03.02.05, 16:20 Zdecydownanie Janczers z Senny!!! Gra na prawdę zajebiście. Tylko że utwory grane przez Sadol`s squad chyba nie pozwalają mu się wykazać... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: OX Re: KTO JEST NAJLEPSZYM GITARZYSTA W OKOLICY?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.05, 20:34 DANIEL MAŁEK "Małas" ex - GETTO (bas) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: basia Re: KTO JEST NAJLEPSZYM GITARZYSTA W OKOLICY?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.05, 12:00 najleprzy jest Rychu, basista z CHDK Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: andzia Re: KTO JEST NAJLEPSZYM GITARZYSTA W OKOLICY?? IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.05, 16:38 w okolicy nie ma dobrego gitarzysty Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Fazii Re: KTO JEST NAJLEPSZYM GITARZYSTA W OKOLICY?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.05, 22:40 JÓZEF Z LISEWA 100% jest najlepszy . Lider słynnego GETTO z Lisewa Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: malenka Re: KTO JEST NAJLEPSZYM GITARZYSTA W OKOLICY?? IP: 81.210.32.* 03.02.05, 17:50 hmm... a można tak wymienić kilka osób, których gra na gitarze mi się podoba?? tak?? DZIĘKUJĘ :)) -> Galun -> Yabool -> Goryl -> Wesołek vel. Alvaro (:D:D hihhi) to narazie na tyle...jak coś to jeszcze napiszę :] pozdrówka Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kinia Re: KTO JEST NAJLEPSZYM GITARZYSTA W OKOLICY?? IP: 81.210.32.* 03.02.05, 19:31 Marcin Wesołowski!! pozdro dla Marcina !! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mała Re: KTO JEST NAJLEPSZYM GITARZYSTA W OKOLICY?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 19:34 zgadzam się z tobą Kinio Marcin Wesołoski gra najlepiej.pozdrowienia dal Ciebie i Marcina Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Lucek Re: KTO JEST NAJLEPSZYM GITARZYSTA W OKOLICY?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 20:01 no Wesolek jest zajebistym gitarzysta,tu trudno sie nie zgodzic ;-) Pozdro dla Wesolka! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Paulina Re: KTO JEST NAJLEPSZYM GITARZYSTA W OKOLICY?? IP: 81.210.32.* 03.02.05, 21:24 Ok. Skoro Czajas pisze że się ucieszy to mogę napisać że Jacek gra przepięknie :]na gitarce :] :] Jacek K :] Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Czajas Re: KTO JEST NAJLEPSZYM GITARZYSTA W OKOLICY?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 21:44 a w jakiej kapeli gra ? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Paulina Re: KTO JEST NAJLEPSZYM GITARZYSTA W OKOLICY?? IP: 81.210.32.* 03.02.05, 22:02 Nie wiem w jakiej :( ale chyba w jakiejś gra.. :] moze kiedyś się dowiem Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Karolina Re: KTO JEST NAJLEPSZYM GITARZYSTA W OKOLICY?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 15:00 Tak, tez sie z tym zgodze :D superowo gra i zafajnie wyglada :D LOVE :D A ja wiem w jakiej kapelli gra :D:D:D ale niepowiem :D duzy cmokas :* dla Niego Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Insert Re: KTO JEST NAJLEPSZYM GITARZYSTA W OKOLICY?? IP: 81.210.32.* 05.02.05, 00:11 Twierdze to co moja poprzedniczka ze Jacek Konkel Naprawde BARDZO fajnie gra na gitarce. Mam nadzieje ze niedługo wyjdzie z "ukrycia" i pokarze Chełinskiej publicznosci na co go stac i wrescie bedzie ekstra. Pozdro dla niego. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ***BaphomeT*** Re: KTO JEST NAJLEPSZYM GITARZYSTA W OKOLICY?? IP: 81.210.32.* 05.02.05, 00:47 ale bez nazwisk :/ A pozatym dzienx ! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: smb Re: KTO JEST NAJLEPSZYM GITARZYSTA W OKOLICY?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.05, 17:43 konkel k**rwa, toz ty grac nie potrafisz!!!!!!!jaaaaaaaa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Paulina Re: KTO JEST NAJLEPSZYM GITARZYSTA W OKOLICY?? IP: 81.210.32.* 05.02.05, 19:46 ała... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ktoś??? Re: KTO JEST NAJLEPSZYM GITARZYSTA W OKOLICY?? IP: 81.210.32.* 07.02.05, 17:18 Wesołek może i umie grać na gitarze, ale lepiej mu wychodzi granie na nerwach!!!!!!!!!!!!!!! Oraz robienie z siebie gwiazdora na scenie i poza nią. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: rysio Re: KTO JEST NAJLEPSZYM GITARZYSTA W OKOLICY?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 23:09 Marcin W gra zagrzebiscie i koles z Torna nie wiem jak ma na imie taki w kreconych wlosach Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Czajas Re: KTO JEST NAJLEPSZYM GITARZYSTA W OKOLICY?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 23:14 yo...no Wesolek wymiata...a ten kolo z Torna to nie wiem ktory...bo wiem ze Tomek Kowalczyk to tam spiewa a Wiechu to na basie gra...tego w kreconych wlosach nie znam ale tez kolo wymiata niezle ;] Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ***BaphomeT*** Re: KTO JEST NAJLEPSZYM GITARZYSTA W OKOLICY?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 14:53 hehe ... wszyscy w kreconach włosach zaje*** graja :D:D Kirk Hammet, Slasch ....hehe Zarcik Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Kirk Hammet (Ozzy) Re: KTO JEST NAJLEPSZYM GITARZYSTA W OKOLICY?? IP: 81.210.32.* 03.02.05, 23:50 Heh... Wesołek gra niby dobrze? Co wy qrwa piszecie! Ten człowiek uczy się na gitarze od jakiś 6 lat a gra jak szmata! I do tego co gra - "kiedy byłem małym gejem..." itp. (chociaż to bycie gejem, niekońiecznie małym mu wychodzi :). Większość samouków ma lepsze efekty po 2 latach grania niż on po tylu w szkole muzycznej. A co do tego pana w kręconych włosach z Torna to prawdopodobnie chodzi o osobnika (niech te włosy was nie zmylą wbrew pozorom klasyfikuje się go jako samca) zawnego Luckiem, który uraczył nas swoją obecnością kilka odpowiedzi wyżej. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Lucek Re: KTO JEST NAJLEPSZYM GITARZYSTA W OKOLICY?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 08:42 skoro uwazasz ze Wesolek gra jak szmata to Ci sie chlopcze tematy pomylily bo na grze na gitarze sie widocznie w ogole nie znasz... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: rysio Re: KTO JEST NAJLEPSZYM GITARZYSTA W OKOLICY?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 09:58 gadaj sobie co chcesz.ja i tak uwazam ze Marcin jest the best.moim zdaniem kazdy gra to co lubi.nie mozesz zjezdzac go za to jaka muzyke wykonuje!!! Moze mu zazdroscisz? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Lucek Re: KTO JEST NAJLEPSZYM GITARZYSTA W OKOLICY?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 10:07 no widocznie dzieciak ukrywajacy sie pod nickiem Kirk jest mocno zakompleksiony na punkcie swojej gry i przeszkadza mu to ze Marcin jest swietny, a jest swietny bo go znam i nie raz mialem okazje posluchac jak gra. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: rysio Re: KTO JEST NAJLEPSZYM GITARZYSTA W OKOLICY?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 10:13 podzielam twoja wypowiedz Lucek. Odpowiedz Link Zgłoś
mongoe Re: KTO JEST NAJLEPSZYM GITARZYSTA W OKOLICY?? 04.02.05, 11:02 heh Marcin pewnie nie ucieczyłby się na wieść że znów zostaje obsmarowany na forum...on to ma pecha :)) ale przekaże mu że tak pochlebnie piszecie o jego grze- ma manie na tym punkcie :] i to całkiem uzasadnioną :D:D Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Adrian Smith Re: KTO JEST NAJLEPSZYM GITARZYSTA W OKOLICY?? IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.05, 10:57 Najlepjej na gitarze wymiata Adrian Smith :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Lucek Re: KTO JEST NAJLEPSZYM GITARZYSTA W OKOLICY?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 11:08 ----->>>mongoe, pozdrow Wesolka ode mnie bo go dawno nie widzialem, najlepiej poprosc go zeby sie jakos ze mna skontaktowal bo nie mam jego nr tel a pogadalbym sobie z nim chetnie przy piwku, narka Odpowiedz Link Zgłoś
mongoe Re: KTO JEST NAJLEPSZYM GITARZYSTA W OKOLICY?? 04.02.05, 14:58 Lucek no nie ma sprawy- chętnie bardzo bym Tobie podała nr do niego ale na forum tego nie zrobię :) nie jemu....:))) poza tym cierpi teraz tymczasowo na brak komy bo mu sie roz*** => wiec jak coś - (jeśli masz oczywiscie nr.) to trzeba pisac do Norwega albo Barego no albo Krzycha(jego brata). Przekaże na pewno jak tylko się znim zobaczę:) pozdrawiam :* Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Lucek Re: KTO JEST NAJLEPSZYM GITARZYSTA W OKOLICY?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 15:09 no przeciez ja Ciebie nie prosze zebys mi na forum numer podawala,a tych ludzi co mi podalas to nie znam , po prostu powiedz Wesolkowi zeby sie z Luckiem skontaktowal ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: marc Re: KTO JEST NAJLEPSZYM GITARZYSTA W OKOLICY?? IP: 81.210.32.* 04.02.05, 15:17 witam!! po przeczytaniu wszystkich wypowiedzi moge stwiedzic jedno PRZEDSZKOLE po pierwsze niema najlepszych gitarzystow kazdy dobry gitarzysta ma swoj styl a jesli chodzi o szybkich gitarzystow ktorzy niegraja technicznie to moze nimi jestescie.Dobrzy gitarzysci byli kiedy ale juz niestety niegraja ,jedynie przetrwal grabos git bas. ktory niestety opuscil nasze miasto Odpowiedz Link Zgłoś
mongoe Re: KTO JEST NAJLEPSZYM GITARZYSTA W OKOLICY?? 04.02.05, 15:32 Lucek - przekaże :) a marc co do Ciebie to, powiem Tobie że kazdy może mieć swoje zdanie i nie oceniaj bardzo Ciebie proszę nas jako "przedszkole", tak?? ocenianie nie Tobie jest dane akurat :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: marc Re: KTO JEST NAJLEPSZYM GITARZYSTA W OKOLICY?? IP: 81.210.32.* 04.02.05, 21:04 ja nieoceniam tylko sie zbijam ,,najlepszy gitarzysto w okolicy''trzymam kciuki nara Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Paulina Re: KTO JEST NAJLEPSZYM GITARZYSTA W OKOLICY?? IP: 81.210.32.* 04.02.05, 21:09 No jasne że tylkko w czarnych kręconych wlosach świetnie wymiatają na gitarce:D:D:D pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Marcelka Re: KTO JEST NAJLEPSZYM GITARZYSTA W OKOLICY?? IP: 81.210.32.* 04.02.05, 23:10 Jak mniemam tu jest znowu rozmowa o Jacku K. :D:D Tak, swietnie gra na gitarce ... ale to nie to az tak mnie podnieca :D:D: ale nie powiem co jeszcze :D Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Nora Re: KTO JEST NAJLEPSZYM GITARZYSTA W OKOLICY?? IP: 81.210.32.* 04.02.05, 16:24 No może i wesołek gra zajebiście na gitarze i reszta z wymienionych wyżej też świetnie wymiata, ale w naszej okolicy jest jeszcze paru dobrych i już ... aczkolwiek zapomnianych ludzi , którzy trzymając (swego czasu) gitarę w rękach wyrabiali takie rzeczy, że aż braknie słów by to opisać !!! Rozwalali publikę na maxa poprostu !!!! Kim są ??? Ha!!! To będą wiedzieć ci którzy znają stare dobe czasy. Czasy kiedy w Chełmnie organizowano jeszcze zajebiste koncerty rockowe !!! W hołdze dla nich !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: białe Re: KTO JEST NAJLEPSZYM GITARZYSTA W OKOLICY?? IP: 81.210.32.* 04.02.05, 23:29 podpisuję się!!!!!! ojjjjjjjjjjj to były czasy..heh rocknoce...zabawa po świt...uuuuuuuuuuuu cos pieknego aż się łezka w oku kręci...teraz stawiam na Wesołka- ma talent, ambicje, to coś kiedy gra i wysoko mierzy- a to najważniejsze!!! wierzę w Ciebie, Wariacie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: białe Re: KTO JEST NAJLEPSZYM GITARZYSTA W OKOLICY?? IP: 81.210.32.* 04.02.05, 23:43 ---> Lucek Marcin się odezwie i dziekuje za pozdrowienia do których i ja się dołączam :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Tobiasz Re: KTO JEST NAJLEPSZYM GITARZYSTA W OKOLICY?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 03:39 Obiektywnie dobrych gitarzystow w Chelmnie nie ma. Zadatki na dobrych i nawet bardzo dobrych, mialo paru. Talent rozwija caly czas tylko jeden, wspomniany przez Marc'a - Marcin Grabowski, basista. Dzis gra z najlepszymi jazzmanami - Bogdan Holownia, Jaroslaw Smietana (o, ten naprzyklad dobrze gra na gitarach wszelkich.) Szukanie najlepszych w Chelmnie, nie ma sensu. "Najlepszy w okolicy" to tak, jakby powiedziec - "Najprostszy wsrod garbatych". Wielu wydawalo sie, ze sa genialni, dopoki nie wystawiali nosa poza powiat. Jednakze, konfrontacja z "wiekszym swiatem" (Bydgoszcz, Torun) brutalnie miazdzy mity o chelminskich Steve Vai'ach,czy Hendrixach. Tobiasz Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Lucek Re: KTO JEST NAJLEPSZYM GITARZYSTA W OKOLICY?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 13:58 zgadza sie ale dotyczy to tez zespolow a nie tylko gitarzystow,bo sa kapel co uwazaja sie za niewiadomo jakie gwiazdeczki ale nosa nie wychylily poza okolice wiec nie znaja swojego miejsca w swzeregu... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: milena Re: KTO JEST NAJLEPSZYM GITARZYSTA W OKOLICY?? IP: 81.210.32.* 05.02.05, 15:04 na moje kolesie z zaspolu "Nikt nie został ranny" wymiataja w okolicy na gitarkach !! cmok dla was chłopaki Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Gapa Re: KTO JEST NAJLEPSZYM GITARZYSTA W OKOLICY?? IP: 81.210.32.* 05.02.05, 15:16 buahahahahahahahahhahahahahahah ahha nie no to mnie rozbawiło ... moj kolega co "gra" na gitarce i dla zwała lepiej mu idzie niz temu z NNZR (ogolnie temu to nic nieidzie). Ale zwała oni wymiataj na gitarkach ... moze chciałas napisac wymiotuja lub cos ? heheheh To powinni w gazecie pokazac HAHAHAHAHAHAHHA A do tematu: Najlepeij gra Janek ! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Gapa Re: KTO JEST NAJLEPSZYM GITARZYSTA W OKOLICY?? IP: 81.210.32.* 05.02.05, 15:19 2. CZemu mowisz o NNZR skoro jak wiadomo zaraz zacznie sie na nich najezdzanie i obgadywanie (nie w tym dobrym swietle). Po co piszesz, zeby ich zdołowac ?!?!? No chyba ze napisałs to wyzej dla zwałki to ok! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Tobiasz Re: KTO JEST NAJLEPSZYM GITARZYSTA W OKOLICY?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 16:18 Smutna prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
galun Re: KTO JEST NAJLEPSZYM GITARZYSTA W OKOLICY?? 10.04.05, 08:14 Tobiasz wydaje mi się że jest jednak w chełmnie gitarzysta który w konfrontacji z szerszym światem dałby sobie radę mówię o Andzreju S.z całą pewnością wiesz o kogo chodzi.....:> Odpowiedz Link Zgłoś
m2uy ROZSTRZYGNIĘCIE SPORU 05.02.05, 15:16 najelpsi są DJ (przemas) i klechu (łukasz) z H8 !! :) _______________________________________________ na zawsze wierny fan... H8 na zawsze w naszych sercach... We Love You ps. oni robią najtrudniejszą muze w okolicy ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: malenka Re: KTO JEST NAJLEPSZYM GITARZYSTA W OKOLICY?? IP: *.stk.pl / 193.19.104.* 05.02.05, 15:42 a ja wiem i wam nie powiem a moze zrobmy watek kto w okolicy gra najlepiej na cymbalkach???? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Czajas Re: KTO JEST NAJLEPSZYM GITARZYSTA W OKOLICY?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 15:45 Ty chyba jestem wirtuozem cymbalow... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Paulina Re: KTO JEST NAJLEPSZYM GITARZYSTA W OKOLICY?? IP: 81.210.32.* 05.02.05, 20:26 A wogóle to wokalista Bipedu "Galun" świetnie śpiewa i gra na gitarze ..szkoda że Biped już nie koncertuje ... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: malenka Re: KTO JEST NAJLEPSZYM GITARZYSTA W OKOLICY?? IP: *.stk.pl / 193.19.104.* 05.02.05, 20:27 Tak??????To świetnie.Gratuluję. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: lola Re: KTO JEST NAJLEPSZYM GITARZYSTA W OKOLICY?? IP: 81.210.32.* 05.02.05, 21:19 w okolicy najlepszy jast night boy - koles gra w zespole "kamikazze" graja w swieciu !! on wymiata!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: niunia Re: KTO JEST NAJLEPSZYM GITARZYSTA W OKOLICY?? IP: 81.210.32.* 05.02.05, 21:24 ja rownierz musze sie zgodzic ze kolesie z nikt nie zostal ranny graja bardzo dobrze.maja spore obeznanie w graniu jak na tak krotki czas bytowania z gitara. pozdrofka dla chłopcow Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: KlopsiK Re: KTO JEST NAJLEPSZYM GITARZYSTA W OKOLICY?? IP: 81.210.32.* 06.02.05, 12:48 hahahahahahhaha nie no znowu ..... te forum juz takie smieszne sie robi :D NNZR obeznani, oni nie maj pojecia co jeszcze gitara moze potrafic ... takie brzeczenie strun i byle jak uderzane w nie to nie jest obeznanie(hahaha) az boli ze uwazacie ze oni dobrze graja. Obeznani hehehehehe. Do Gapy - masz racje :D ... Do tych co pisza o NNZR- czemu im to robicie ze wypisujecie onich na forum kłamstwa (ze dobrze graja hahahah) tylko sa objezdzanie przez to heheheh Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Guber Re: KTO JEST NAJLEPSZYM GITARZYSTA W OKOLICY?? IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.05, 17:13 co wy wy wiecie o wymaitaniu na gitarze najlepjej wymiata Ks.Kazik Pytka Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: <><><><><> Re: KTO JEST NAJLEPSZYM GITARZYSTA W OKOLICY?? IP: 81.210.32.* 06.02.05, 19:02 Oj oni dobrze wymiataja < Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ***BaphomeT*** Re: KTO JEST NAJLEPSZYM GITARZYSTA W OKOLICY?? IP: 81.210.32.* 06.02.05, 20:50 JaneK gra najlepiej w okolicy ! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: dabroch Re: KTO JEST NAJLEPSZYM GITARZYSTA W OKOLICY?? IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.05, 00:00 janek z 4 pancernych no niezle Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ja Re: KTO JEST NAJLEPSZYM GITARZYSTA W OKOLICY?? IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.05, 00:01 Marcin Jankiewicz-i nie ma lepszego od niego...ktos by musial nie wiadomo co zrobic zeby mu dorownac-jest swietny Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Czajas Re: KTO JEST NAJLEPSZYM GITARZYSTA W OKOLICY?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 00:53 A ja specjalnie przyjechalem na koncert do Swiecia i porazka...Janek i Sadol mylili sie na potege, w sumie to w porownaniu do takiego Torna czy Arogance to jednak duzo im brakuje... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ***BaphomeT*** Re: KTO JEST NAJLEPSZYM GITARZYSTA W OKOLICY?? IP: 81.210.32.* 11.02.05, 23:20 Nie jest to watek o najlepszym zespole a o najlepszym gitarzyscie ... coz w swieciu troche im niewyszło, ale kazdemu moze sie zdarzyc. Janek najlepiej gra, lepiej od tego z Torna a to ze im jeden koncert niewyszedł (no w zasadzie juz drugi)to trodno. Ogolnie Arogansi jako zespoł sa lepsi no i gitarzysta tez wymiata ale jak by mieli "walczyc" z jankiem to było by na co popatzrec (posłuchac). Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: yhm Re: KTO JEST NAJLEPSZYM GITARZYSTA W OKOLICY?? IP: 81.210.32.* 10.02.05, 18:06 yyyyy...wiesz, to już Kubi lepiej gra niż Janek...a jest samoukiem :p Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Czajas Re: KTO JEST NAJLEPSZYM GITARZYSTA W OKOLICY?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.05, 00:58 niby gdzie kolo z Senny jest lepszy od kola z Torna..widzialem jak ten z Torna przed koncertem rozgrzewke sobie robil i na prawde zajebiscie duzo umie !Wiecej od tego Janka. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Adrian Smith Re: KTO JEST NAJLEPSZYM GITARZYSTA W OKOLICY?? IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.05, 01:13 Fakt kubi dobrze gra popieram no mysle ze od janka no lepjej gra:D:DD:D:D:D:D ale i tak smith najlepjej daje :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Czajas Re: KTO JEST NAJLEPSZYM GITARZYSTA W OKOLICY?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.05, 08:10 kolo z Torna to Kubi ? Odpowiedz Link Zgłoś
mongoe Re: KTO JEST NAJLEPSZYM GITARZYSTA W OKOLICY?? 12.02.05, 12:29 Czajas :) kubi => Michał Kubiak :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: a.. Re: KTO JEST NAJLEPSZYM GITARZYSTA W OKOLICY?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 00:10 oj to chyba Kubiego jak gral nie slyszalas.. heh.. a janczers wklada duzo serca w to co robi pozdro 600 hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
don_przemo Re: KTO JEST NAJLEPSZYM GITARZYSTA W OKOLICY?? 12.02.05, 12:50 Moim zdaniem bezapelacyjnym zwycięzcą jest Pan Witek z Atlantydy - nie wiem gdzie mieszka, ale mam nadzieję, że nieopodal! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: . Re: KTO JEST NAJLEPSZYM GITARZYSTA W OKOLICY?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.05, 15:31 MARIAN Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ! Re: KTO JEST NAJLEPSZYM GITARZYSTA W OKOLICY?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.05, 17:52 Z pewnoscia JARCUN!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Minia Re: KTO JEST NAJLEPSZYM GITARZYSTA W OKOLICY?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.05, 20:33 wg mnie najlepszym gitarzysta w Chełmnie jest Marcin Domagalski znany jako Galun Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Galun Re: KTO JEST NAJLEPSZYM GITARZYSTA W OKOLICY?? IP: 81.210.32.* 15.02.05, 21:08 brak mi słów...dzięki za tak pozytywną opinię...ale to co robię z gitarą...pouczę się jeszcze parę lat i wtedy powiem że potrafię "COŚ" zagrac.POZDRAWIAM:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Fazii Re: KTO JEST NAJLEPSZYM GITARZYSTA W OKOLICY?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.05, 22:48 Galun szkoda tego czytac !!! Oni nie maja pojecia... pozdrawiam ps. a ty tez byles na ARCE NOEGO Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: a.. Re: KTO JEST NAJLEPSZYM GITARZYSTA W OKOLICY?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 00:12 jesli to naprawde pan G.. to gratuluje.. wreszcie post na poziomie.. ;] dobrze sie ocenil.. choc.. drac.. calkiem niezle gra - dawno biped'ow nie slyszalam.. ale byl o milion razy lepszy niz buks.. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: wielbicielka Re: KTO JEST NAJLEPSZYM GITARZYSTA W OKOLICY?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.05, 23:15 moim zdaniem najlepszym gitarzystą jest Marcin Wesołowski!z tego co słyszalam i z tego co wiem... pozatym bardzo mi sie podoba szkoda ze juz go prawie wcale nie widuje na przystanku ani w autobusie...i podobno ma dziewczyne...? Odpowiedz Link Zgłoś
mongoe Re: KTO JEST NAJLEPSZYM GITARZYSTA W OKOLICY?? 16.02.05, 10:14 -----> wielbicielka a no ma dziewczynę od prawie dwóch lat :) pozdrowic Marcina od Ciebie?? Odpowiedz Link Zgłoś
mongoe Re: KTO JEST NAJLEPSZYM GITARZYSTA W OKOLICY?? 16.02.05, 10:15 -----> Fazii Marcin był na Arce :) pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: karolinka Re: KTO JEST NAJLEPSZYM GITARZYSTA W OKOLICY?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 11:19 ja znam osobiscie janczessa jast zaj...tym gostkiem,uwielbiam jago humor.gra swietnie to ze komus pomyli sie raz na ruski rok nic nie znaczy!czajas nie wypowiadaj sie na jego temat nie znajac go on swietniu wywija na gitarce.zastanów sie jak cos piszesz ja byłam w sowie i lud sie na ich bawił nikt zreszta nie kazał ci ich słuchas mogłes wyjcs i juz nie wracac... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Natala Re: KTO JEST NAJLEPSZYM GITARZYSTA W OKOLICY?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 11:23 zgadzam sie z Toba Karolinko!Znam troche Jnka i naprawde gra swietnie.W koncu chodzil do szkoly muzycznej i ma ten glupi papaierek , który cos znaczy...Mysle tez ze porownania do Torna czy Arogance sa nie na miejscu bo przeciez kazdy z tych zespolow gra co innego.Tomek chce cos przekazac ,ma fajne teksty,ale na koncertach senny mozna sie wybawic i pospiewac np.WALENTYNKI!!!Pozdrowionka dla Sadola,Rycha,Janka :) i Karoliny Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: wielbicielka Re: KTO JEST NAJLEPSZYM GITARZYSTA W OKOLICY?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 11:33 szkodaaaaa...ze marcin jest zajety... jak go pozdrowisz to pwenie i tak nie bedzie wiedzial od kogo, a ja wole tak publicznie sie nie ujawniac:) chyba rozumiesz... gdzie go mozna spotkac najczesciej??? bo chciałabym z nim pogadac... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: do wielbicielki Re: KTO JEST NAJLEPSZYM GITARZYSTA W OKOLICY?? IP: 81.210.32.* 16.02.05, 17:10 hmmm gdzie można Go spotkać??? własnie za godzinkę idziemy na spacerek- bo jest tak pięknie- pozdrawiam a Marcinowi przekażę Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: wielbicialka Re: KTO JEST NAJLEPSZYM GITARZYSTA W OKOLICY?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.05, 16:54 disiaj w autobusie widzlam jeo brata... i tylko szkoda ze to nie byl marcin... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Lucek Re: KTO JEST NAJLEPSZYM GITARZYSTA W OKOLICY?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.05, 17:09 dziewczyno....trzymaj na wodzy hormony... Odpowiedz Link Zgłoś
mongoe Re: KTO JEST NAJLEPSZYM GITARZYSTA W OKOLICY?? 17.02.05, 17:12 <sciana> dziewczyno daj sobie na luzz bo NIC z TEGO NIE BEDZIE :> Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: wielbicialka Re: KTO JEST NAJLEPSZYM GITARZYSTA W OKOLICY?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.05, 17:36 a skad ta pewnosc....!!!!???? Odpowiedz Link Zgłoś
mongoe Re: KTO JEST NAJLEPSZYM GITARZYSTA W OKOLICY?? 17.02.05, 17:51 bo dziewczyna Marcina jest moją Sis :> czy ja mam Tobie przyprowadzić go osobiście, żeby Tobie powiedział, że cytuje " wku..a już go to,ze ciągle ktoś mu rąbie dupę na forum" :> ?????????????? dlatego Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: wielbicielka Re: KTO JEST NAJLEPSZYM GITARZYSTA W OKOLICY?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.05, 18:39 z mila chcecia podac ci adres? Odpowiedz Link Zgłoś
mongoe Re: KTO JEST NAJLEPSZYM GITARZYSTA W OKOLICY?? 17.02.05, 18:46 zdziwiłabyś się co?? jeśli masz na tyle odwagi i głupoty zarazem żeby swój adres podawać na forum- proszę bardzo i życzę powodzenia:D:D a jeśli to zrobisz bądź pewna, że moja Sis z Marcinem wpadną na kawe...jesli nie sprawiłoby to problemu- też się wproszę :> Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: wielbicialka Re: KTO JEST NAJLEPSZYM GITARZYSTA W OKOLICY?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.05, 19:19 GŁUPIA TO MOZE TY JSTES! ON MI SIE POPROSTU PODOBA, CHYBA MAM DO TEGO PRAWO CO!!!! ZAJMIJ SIE SWOIM TYLKIEM I SIE NIE WTRACAJ! Odpowiedz Link Zgłoś
mongoe Re: KTO JEST NAJLEPSZYM GITARZYSTA W OKOLICY?? 17.02.05, 20:15 posłuchaj "wielbicielko" to nie ja proponowałam podanie swojego adresu tylko Ty...i ja wcale nie neguje tego, że się Tobie Marcinek podoba- proszę bardzo- Twój gust... a wtrącać się mam prawo, bo chodzi tutaj także o moją siostrę, więc zejdź Ty lepiej ze mnie tak??!! Dziękuję:) poza tym- jak się tak bardzo bulwersujesz teraz, to po ch** wpisujesz takie posty?? ile Ty masz lat dziewczyno w ogóle?? trzeba się było zastanowić nad konsekwencjami a nie teraz pier*** takie rzeczy- otworzyłaś temat- KAŻDY ma PRAWO się wypowiedzieć.... a teraz wybacz ale żal mi czasu na Ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: wielbicialka Re: KTO JEST NAJLEPSZYM GITARZYSTA W OKOLICY?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.05, 21:32 po pierwsze ja tego postu ni otworzyłam.. hehe i nie badz smieszna! wiesz gdzie cie mam... gleboko! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: do wielbicielki Re: KTO JEST NAJLEPSZYM GITARZYSTA W OKOLICY?? IP: 81.210.32.* 17.02.05, 21:43 Odpowiedz Link Zgłoś
mongoe Re: KTO JEST NAJLEPSZYM GITARZYSTA W OKOLICY?? 17.02.05, 21:49 hmmm... no wybacz :/ mój błąd- nie ten post...owszem :) ale... inny na temat tak ..poza tym, wyrażasz swój zachwyt nie na tym temacie co trzeba więc nie dziw się, że także odpowiedzi się tu znajdują :> a teraz wybacz, ale naprawdę poziom Twojej intersubiektywnej komunikowalności pozostawia wiele do życzenia- więc... żegnaj ślicznotko :)- ( hmmm mam nadzieję, że wiesz o czym piszę...) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ktoś Re: KTO JEST NAJLEPSZYM GITARZYSTA W OKOLICY?? IP: 81.210.32.* 17.02.05, 22:02 no pięknie !!!! wchodzę sobie na forum: kto jest najlepszym gitarzystą w okolicy. I co tam zastaje??? Koleżankę wielbicielkę, która co nie dawno oficjalnie post o Wesołym założyła !!! O zgrozo !!! Dziewczyno czy ty masz jakiś problem ??? ( No to że lecisz na Marcina, to już wszyscy uczestnicy tego forum dobrze wiemy) I wiesz nie bardzo mam ochotę czytać takie bzdety, które ty tutaj wypisujesz. Wiec bardzo proszę skończ ten temat i dla dobra wszystkich pozostałych uczestników tego forum zniknij, no chyba że masz coś ciekawszego do napisania !!! Pzdr dla ciebie i rada : Platoniczna miłośc jest do bani !!! heheh Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Lucek Re: KTO JEST NAJLEPSZYM GITARZYSTA W OKOLICY?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 08:14 poza tym do tanga trzeba dwojga hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: wielbicialka Re: KTO JEST NAJLEPSZYM GITARZYSTA W OKOLICY?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 17:23 ja zadnego postu o nim nie zakładałam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: k Re: KTO JEST NAJLEPSZYM GITARZYSTA W OKOLICY?? IP: 81.210.32.* 18.02.05, 19:12 wiecie co?? dajcie już spokój, proszę...temat nie ten i szkoda krwi i naszej i "wielbicielki" Wcale sie Jej nie dziwię, bo mi osobiście tez się ten Wariat podoba od dwóch lat wciąż tak samo :D pozdrowienia dla Wszem i Wobec :*:* dobrego wieczorku Wam życzę papappa Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: wesołek [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.05, 12:47 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: asd Re: KTO JEST NAJLEPSZYM GITARZYSTA W OKOLICY?? IP: 81.210.32.* 19.02.05, 15:44 yeaaa setna odp yeaaaa!! Odpowiedz Link Zgłoś
mongoe Re: KTO JEST NAJLEPSZYM GITARZYSTA W OKOLICY?? 19.02.05, 16:59 buhahahahahaahaha Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Muzyk Re: KTO JEST NAJLEPSZYM GITARZYSTA W OKOLICY?? IP: 81.210.32.* 25.02.05, 06:49 Oczywiscie ,ze Wiechu Tylis!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: KOLEGA Re: KTO JEST NAJLEPSZYM GITARZYSTA W OKOLICY?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.05, 21:43 HEJ CZY TA LASECZKA KTÓRA MIALA TERAZ STUDNIÓWKE W KATOLIKU TO TWOJA SISTER??? POZDRO!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: czosnek hehehhehe [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.05, 18:46 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gbury Re: KTO JEST NAJLEPSZYM GITARZYSTA W OKOLICY?? IP: 81.210.32.* 11.03.05, 21:05 Wymieniacie tylko gitarzystów grających w zespołach ale sa też gitarzyści niezależni. Zaświadczam wam, że Biały-Filip Białecki jest jednym z najlepszych i o wiele lepszy niż tych których wymieniacie. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kantor Re: KTO JEST NAJLEPSZYM GITARZYSTA W OKOLICY?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.05, 20:31 zgadzam sie z toba najlepszy jest M.W niezle wymiata:) Odpowiedz Link Zgłoś
www.chelmno.net Re: KTO JEST NAJLEPSZYM GITARZYSTA W OKOLICY?? 24.02.05, 16:24 Gdyby pytali o perkusję :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: stara ekipa Re: KTO JEST NAJLEPSZYM GITARZYSTA W OKOLICY?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 18:53 byl.. klimas.. pzdr.. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: pumka_gumka Re: KTO JEST NAJLEPSZYM GITARZYSTA W OKOLICY?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 19:52 Mój brat!!! Nic więcej nie dodam, bo będziecie mnie "ścigać" :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mongoe Re: KTO JEST NAJLEPSZYM GITARZYSTA W OKOLICY?? IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.05, 01:29 a ja wiem ale wam nie powiem :p a co!! za dużo byście chcieli wiedzieć :> wrrr.. Odpowiedz Link Zgłoś