Dodaj do ulubionych

Gean-prokuratura

IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 12.02.05, 09:37
Smieszą mnie opinie,że Leciak wszczyna postępowania i będzie zamykał.Jeżeli
już,to chyba tych,którym nie podoba się układ Wyborcza(wybiórcza)-
Strześniewski.Pani prokurator Partyka postępowanie sprawdzające(tylko
administracyjne)oczywiście umorzy.Wszak to prokuratura Centrum-Zachód.
Obserwuj wątek
    • Gość: szkodnik idą wybory... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.05, 09:42
      więc spokojnie, moze się uda. Ja na wszelki wypadek w poniedziałek podrzucę Panu leciakowi zawiadomienie o przestępstwie. Poczytaj jakie ma uprawnienia organizacja społeczna w postępowaniu karnym. tak łatwo tego nie umorzą.

PS. Za carrefoura tez bekną - masz moje słowo!
    • Gość: Paran Re: Gean-prokuratura IP: *.torun.mm.pl 12.02.05, 11:20
      Prokuratura Toruń-Wschód tez nie jest lepsza i wszystko umarza jak się należy.
      Sam jeden Leciak nie poradzi sobie, więc trzeba mu pomóc poprzez pisanie
      zawiadmień o popełnionych przestępstwach na szkodę mieszkańców Torunia, że bedą
      musioeli mu przysłac pomoc z samej Warszawy.
      • Gość: jb Re: Gean-prokuratura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.05, 13:02
        Gość portalu: Paran napisał(a):

> Prokuratura Toruń-Wschód tez nie jest lepsza i wszystko umarza jak się należy.

Np. co konkretnie?
        • Gość: bk Re: Gean-prokuratura IP: *.torun.mm.pl 12.02.05, 15:24
          czytaj gazety to sie dowiesz o knkretach
          • Gość: jb Re: Gean-prokuratura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.05, 17:44
            Czytam i jakoś nic szczegolnego nie widze.
            • Gość: Torunianka Re: Gean-prokuratura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.05, 18:09
              Nie czytaj "po łebkach" i staraj się czytać Gazetę Pomorską, a w niej
              znajdziesz wiele informacji o aferach jakie miały miejsce w naszym mieście.
              Zaznaczam, że są to informacje bardzo wiarygodne i napisane po uprzednim
              zapoznaniu się z dokumentacją danej sprawy. Cieszę się, że jest odważny
              dziennikarz i organizacja społeczna, która pomaga ujawniać te afery. Być może
              prokuratura się przebudzi i przestanie umarzać postępowania. Oczekują tego
              podatnicy naszego regionu.
              • Gość: jb Re: Gean-prokuratura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.05, 20:05
                Jeszcze może wyciągać stara makulature i ją przeglądac?
                Jesli ktoś pisze o jakichś umarzanych aferach, to chcialbym wiedzieć, o co
                knkretnie chodzi...
                • Gość: Chodzi i to Re: Gean-prokuratura IP: *.torun.mm.pl 13.02.05, 15:12
                  Zobacza co zrobiła prokutratura w sprawie art. SYSTEM z listopda 2003r. Nic nie
                  słyszałem, żeby komuś z tych bohaterów tam opisanych coś się stało. Czyżby ten
                  aryt. z pomorskiej znowu stwierdzał nieprawdę ?
    • Gość: szkodnik nie ma się co zniechęcać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.05, 22:35
      Myślicie, ze to było tak, że poszedłem do SKO i oni uniewaznili decyzję na Geana. przez pół roku pisałem skargi, odwoływałem się, znosiłem kpiny, zostałem nawet nazwany "małpa z brzytwą". Ale nie poddawałem się, robiłem swoje i wreszcie się udało, jest stwierdzona niewazność. Tu chyba dla kazdego jest jasnym, że nie chodzi o blokowanie inwestycji, skoro Gean stoi już 7 lata, ale o rozliczenie złodziei i łapówkarzy.

Ja nadal wierzę, że prokuratura wreszcie pogoni to kudłate towarzystwo tam gdzie ich miejsce, do pierdla. Jak się uda teraz, to spróbujemy na wiosnę, potem znów latem i tak do skutku.

Musi się udać, czas bezkarnego brania łapówek minął bezpowrotnie!
    • Gość: Torunianka Re: nie ma się co zniechęcać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.05, 16:16
      I co? I nic! Kruk krukowi oka nie wykole! Przeczytajcie dzisiejsze "Nowosci" na
      tytułowej stronie. Znowu skandal w wykonaniu radnych Torunia. Czas by się
      wzięli za uczciwą robotę, bo biorą pieniądze za pierdzenie w stołki i
      załatwianie spraw kolesiom.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka