19.01.04, 21:49
Obserwuj wątek
    • 1gomez Re: ale jaja 19.01.04, 21:53
      afera w zoo.w tvn wpadli na trop przestepstwa.opiekunowie okradali zwierzeta z
      jedzenia.zarcie zamiast trafic do zoladkow zwierzakow trafialo poza zoo.sprawa
      ma charzkter rozwojowy i trudno cos powiedziec .w kazdym razie stojacy obok
      nosorozec wygladal na niezle wkurzonego.
      • teklat Re: ale jaja 19.01.04, 22:01
        Tylko patrzeć, jak się nosorożcowi humor poprawi. Tylko opiekunowie nie będą
        juz mieli żadnego humoru. Ich już nie będzie.
      • qwerty.tarnow Re: ale jaja 19.01.04, 22:01
        Ot, "polskie zoo" ;-)
        • 1gomez to jesy znak naszych czasow 19.01.04, 22:12
          czy jest w naszym kraju ktos kogo nie da sie okrasc?w imieniu nosorozca
          pozwole sobie w to watpic
          • qwerty.tarnow Re: to jesy znak naszych czasow 19.01.04, 22:27
            Może nie da się okraść tych co nic nie mają?
          • teklat Re: to jesy znak naszych czasow 19.01.04, 22:48
            1gomez napisał:

> czy jest w naszym kraju ktos kogo nie da sie okrasc?w imieniu nosorozca
            > pozwole sobie w to watpic

Słuszne pytanie. Myśle, że nie. Ja w imieniu słonicy Kingi.
            • ellenai Re: to jesy znak naszych czasow 20.01.04, 03:54
              kazde koryto dobre wiec co sie dziwicie heheheheh niski szczebel to i niskie
              koryto nosorozcowe,wysoki szczebelek to i wieksza wyzerka:(
              • lemuriza Re: to jesy znak naszych czasow 20.01.04, 14:18

dać im do przeczytania „Zycie Pi”, o którym tu pisałam, szybko zmienia stosunek
                do zwierząt, jak będą wiedzieć, ze zwierzę może potem okrutnie się zemścić:), a
                w ogole co to za ludzie tam pracowali??? wydawało mi się, że w takich miejscach
                to pracują pasjonaci, ludzie, którzy zwierzęta kochają. Żyłam w ułudzie???
                • ellenai Re: to jesy znak naszych czasow 20.01.04, 18:40
                  oj w pasjonatow pracujacych w zoo to ja nie wierze!!
                  • qwerty.tarnow Re: to jesy znak naszych czasow 20.01.04, 18:48
                    Eee, czemu? Przecież są tacy. Tylko części z nich z biegiem czasu to
                    zamiłowanie niestety przechodzi. :-(
                    • ellenai Re: to jesy znak naszych czasow 20.01.04, 18:53
                      no wlasnie chyba lepiej to sprecyzowales ode mnie,racja, im to przechodzi a
                      szkoda:(
                      • qwerty.tarnow Re: to jest znak naszych czasow 20.01.04, 19:00
                        Znaczy tak: za młodu jest zapał, ale z biegeim czasu ogarnia ich realizm i
                        konieczność zarobienia na życie. Wtedy to pojawia się problem.
                • lobuzek1 Re: to jesy znak naszych czasow 20.01.04, 20:48
                  Jeśli to prawda to brak słów. Szubrawcy jakich mało. Jak można kraśc jedzenie
                  zwierzętom, które siedzą całe życie w niewoli??? Nie mieści mi się w głowie.
                  Ot, wsadzić jednego z drugim do klatki z tygrysem...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka