1gomez Re: ale jaja 19.01.04, 21:53 afera w zoo.w tvn wpadli na trop przestepstwa.opiekunowie okradali zwierzeta z jedzenia.zarcie zamiast trafic do zoladkow zwierzakow trafialo poza zoo.sprawa ma charzkter rozwojowy i trudno cos powiedziec .w kazdym razie stojacy obok nosorozec wygladal na niezle wkurzonego. Odpowiedz Link Zgłoś
teklat Re: ale jaja 19.01.04, 22:01 Tylko patrzeć, jak się nosorożcowi humor poprawi. Tylko opiekunowie nie będą juz mieli żadnego humoru. Ich już nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
1gomez to jesy znak naszych czasow 19.01.04, 22:12 czy jest w naszym kraju ktos kogo nie da sie okrasc?w imieniu nosorozca pozwole sobie w to watpic Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: to jesy znak naszych czasow 19.01.04, 22:27 Może nie da się okraść tych co nic nie mają? Odpowiedz Link Zgłoś
teklat Re: to jesy znak naszych czasow 19.01.04, 22:48 1gomez napisał: > czy jest w naszym kraju ktos kogo nie da sie okrasc?w imieniu nosorozca > pozwole sobie w to watpic Słuszne pytanie. Myśle, że nie. Ja w imieniu słonicy Kingi. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: to jesy znak naszych czasow 20.01.04, 03:54 kazde koryto dobre wiec co sie dziwicie heheheheh niski szczebel to i niskie koryto nosorozcowe,wysoki szczebelek to i wieksza wyzerka:( Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: to jesy znak naszych czasow 20.01.04, 14:18 dać im do przeczytania „Zycie Pi”, o którym tu pisałam, szybko zmienia stosunek do zwierząt, jak będą wiedzieć, ze zwierzę może potem okrutnie się zemścić:), a w ogole co to za ludzie tam pracowali??? wydawało mi się, że w takich miejscach to pracują pasjonaci, ludzie, którzy zwierzęta kochają. Żyłam w ułudzie??? Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: to jesy znak naszych czasow 20.01.04, 18:40 oj w pasjonatow pracujacych w zoo to ja nie wierze!! Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: to jesy znak naszych czasow 20.01.04, 18:48 Eee, czemu? Przecież są tacy. Tylko części z nich z biegiem czasu to zamiłowanie niestety przechodzi. :-( Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: to jesy znak naszych czasow 20.01.04, 18:53 no wlasnie chyba lepiej to sprecyzowales ode mnie,racja, im to przechodzi a szkoda:( Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: to jest znak naszych czasow 20.01.04, 19:00 Znaczy tak: za młodu jest zapał, ale z biegeim czasu ogarnia ich realizm i konieczność zarobienia na życie. Wtedy to pojawia się problem. Odpowiedz Link Zgłoś
lobuzek1 Re: to jesy znak naszych czasow 20.01.04, 20:48 Jeśli to prawda to brak słów. Szubrawcy jakich mało. Jak można kraśc jedzenie zwierzętom, które siedzą całe życie w niewoli??? Nie mieści mi się w głowie. Ot, wsadzić jednego z drugim do klatki z tygrysem... Odpowiedz Link Zgłoś