sdb 13.07.05, 20:34 po wydarzeniach w Londynie jazda metrem moze wydawac sie niesprzyjajaca komfortowi psychicznemu ale na codzien sie o tym nie mysli. 3majta sie SDB Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zarek A co robisz w Moskwie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 21:00 A co robisz w Moskwie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SDB Re: A co robisz w Moskwie? IP: *.proxyplus.cz / 212.248.124.* 15.07.05, 12:33 praktykuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
babbik Jakies praktyki z UMK czy innej uczelni? 15.07.05, 12:35 A co praktykujesz? Jakies praktyki z UMK czy innej uczelni? Czy cos innego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorro Re: Jakies praktyki z UMK czy innej uczelni? IP: *.mofnet.gov.pl 15.07.05, 12:39 inaczej te praktyki rozumiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kina Re: Pozdrawiam z Moskwy IP: *.mofnet.gov.pl 15.07.05, 12:36 Nie strasz praktykancie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s Re: Pozdrawiam z Moskwy IP: *.torun.mm.pl 15.07.05, 16:35 Jest na kursie jezykowum u Puszkina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b3ut Re: Pozdrawiam z Moskwy IP: *.torun.mm.pl 15.07.05, 18:49 Trzym sie i za duzo "jogurtow" nie pij :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mirahina Re: Pozdrawiam z Moskwy 16.07.05, 17:31 hej fajnie ze jestescie w temacie, ja akurat wejde w sklad wrzesniowej reprezentacji uniwerku warszawskiego czy ktos moze mi powiedziec jak ma sie sprawa z netem w akademiku dla puszkinowcow? (o karaluchach slyszalam!:) Odpowiedz Link Zgłoś
sdb Re: Pozdrawiam z Moskwy 16.07.05, 18:46 na kursie bylem rok temu teraz wykorzystuje puszkina jako zakwaterowanie a praktykuje w Ambasadzie RP. karaluchy rzadza ale na razie widzialem tylko takie male. na X pietrze jest kafeja z ktorej wlasnie pisze, 50 rubli/h papaki PS. jakich jogurtow? ;P ja tylko pifko :] Odpowiedz Link Zgłoś
patajka1 Re: Pozdrawiam z Moskwy 16.07.05, 19:05 Jak mozna wytrzymac w Moskwie wsród karaluchow? Ohyda !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mirahina Re: Pozdrawiam z Moskwy 18.07.05, 15:37 nie że można trzeba! patajka1 napisała: > Jak mozna wytrzymac w Moskwie wsród karaluchow? > Ohyda !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mirahina Re: Pozdrawiam z Moskwy 18.07.05, 15:37 dzięki, znaczy że jest dobrze a na karaluchy skaczące po łączach postaram się uwagi nie zwracać. udanego pobytu Tobie. sdb napisał: > na kursie bylem rok temu teraz wykorzystuje puszkina jako zakwaterowanie a > praktykuje w Ambasadzie RP. karaluchy rzadza ale na razie widzialem tylko takie > > male. na X pietrze jest kafeja z ktorej wlasnie pisze, 50 rubli/h papaki > > PS. jakich jogurtow? ;P ja tylko pifko :] Odpowiedz Link Zgłoś
jakub_lauder Re: Pozdrawiam z Moskwy 19.07.05, 00:21 Mi sie w Moskwie najbardziej podobaly cale stada bezdomnych psow. Wyglodniale to i brudne biegalo gdzie popadlo. Strach bylo na cos takiego wieczorem lub z rana sie natknac - a moze sie rzuca? Czlowiek nie wiedzial co robic./ Odpowiedz Link Zgłoś
mirahina Re: Pozdrawiam z Moskwy 22.07.05, 11:04 no właśnie, a petersburgu na osiedlach typu okolice stacji metra Avtovo jest od groma kotów, mieszkających tam, włóczących się i wylegujących dosłownie wszędzie jakub_lauder napisał: > Mi sie w Moskwie najbardziej podobaly cale stada bezdomnych psow. Wyglodniale > to i brudne biegalo gdzie popadlo. Strach bylo na cos takiego wieczorem lub z > rana sie natknac - a moze sie rzuca? Czlowiek nie wiedzial co robic./ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: damian Musza byc koty w Moskwie, bo sa pewnie szczury? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 11:14 Musza byc koty w Moskwie, bo sa pewnie szczury? Odpowiedz Link Zgłoś
sdb Re: Musza byc koty w Moskwie, bo sa pewnie szczur 22.07.05, 18:59 hehehehe szczury widze codziennie idac na metro kolo jednego z blokow. pod klatkami schodowymi i chodnikami sa wydrazone dziury z i do ktorych raz to wyskakuja raz wskakuja stadka tych uroczych gryzoni :) koszku widzialem w gwiezdnym miasteczku- lezal sobie pod statkiem kosmicznym i miauczal do turystow ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jędrzej Praktykujesz i to w Gwiezdnym Miasteczku? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 19:16 Praktykujesz i to w Gwiezdnym Miasteczku? Co to za praca -jestes kosmonauta? Odpowiedz Link Zgłoś
sdb Re: Praktykujesz i to w Gwiezdnym Miasteczku? 22.07.05, 19:30 nie ;) w gwiezdnym bylem tylko na wycieczce :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jędrzej Jak to fajnie sdb- ty tam, my tu, a sobie gadamy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 19:19 Jak to fajnie sdb - ty tam, my tu, asobie gadamy :-) Odpowiedz Link Zgłoś