Dodaj do ulubionych

kto rano wstaje temu......

IP: *.ciechocinek.sdi.tpnet.pl 09.08.02, 07:09
ja wstaje o 4.30. i co i nie chce mi sie, chce spac, bo jak rano jade
samochodem do pracy to az mnie skreca, ledwie zyje, i co mam zrobic, nic
musze wstawac, podajcie recepty jak krótko spać i się wyspać,
Obserwuj wątek
    • robert_wl Re: kto rano wstaje temu...... 09.08.02, 08:35
      Gość portalu: ranny ptaszek napisał(a):

> ja wstaje o 4.30. i co i nie chce mi sie, chce spac, bo jak rano jade
      > samochodem do pracy to az mnie skreca, ledwie zyje, i co mam zrobic, nic
      > musze wstawac, podajcie recepty jak krótko spać i się wyspać,

Allergovit - 1 zastrzyk rano 1 wieczorem
      Mytelase - 3 tabletki dziennie po posiłku
      Ampicillin - 1 tabletka przed zaśnięciem
      Sumamed - 1 kapsułka przed zaśnięciem

Stosować przez 10 dni. Po tym okresie problem z niedosypianiem powinien minąć.
      Następny proszę!
      • Gość: ranny ptaszek Re: kto rano wstaje temu...... IP: *.ciechocinek.sdi.tpnet.pl 09.08.02, 08:37
        a czy po tym to ja sie jeszcze obudze w ogóle, ???;-)panie doktorze???
        • robert_wl Re: kto rano wstaje temu...... 09.08.02, 08:40
          Nie pani jedyna ma takie problemy, proszę pani. A jak rzeczywiście popadnie
          pani w niekontrolowaną śpiączkę, to przypiszemy coś nowego.
          • Gość: ranny ptaszek Re: kto rano wstaje temu...... IP: *.ciechocinek.sdi.tpnet.pl 09.08.02, 09:05
            ok panie doktorze zgłosze sie napewno
            • Gość: Telek Re: kto rano wstaje... IP: TORINT* / 212.244.62.* 09.08.02, 09:09
              ...ten przez cały dzień chodzi niewyspany!
            • robert_wl Re: kto rano wstaje temu...... 11.08.02, 11:35
              Gość portalu: ranny ptaszek napisał(a):

> ok panie doktorze zgłosze sie napewno

Tylko następnym razem proszę się u mnie nie pojawiać z tak chudą kopertą.
              Do zobaczenia.
      • Gość: Sarenka Re: kto rano wstaje temu...... IP: 213.76.129.* 09.08.02, 13:53
        robert_wl napisał:

> Następny proszę!

To ja....Sarenka.. Panie doktorze, jak zrobić, żeby długo spać, i się wyspać??
        Śpię przeciętnie 12-14 godzin dziennie, i wciąż chce mi się spać. Badałam się
        na wszystkie okoliczności i jestem zdrowa jak ryba, eeee, przepraszam, jak
        sarenka.
      • Gość: Sarenka Re: kto rano wstaje temu...... IP: 213.76.129.* 09.08.02, 13:53
        robert_wl napisał:

> Następny proszę!

To ja....Sarenka.. Panie doktorze, jak zrobić, żeby długo spać, i się wyspać??
        Śpię przeciętnie 12-14 godzin dziennie, i wciąż chce mi się spać. Badałam się
        na wszystkie okoliczności i jestem zdrowa jak ryba, eeee, przepraszam, jak
        sarenka.
        • Gość: Wiech Re: kto rano wstaje temu...... IP: 217.97.134.* 09.08.02, 14:02
          Gość portalu: Sarenka napisał(a):
          >
          > To ja....Sarenka.. Panie doktorze, jak zrobić, żeby długo spać, i się wyspać??
          > Śpię przeciętnie 12-14 godzin dziennie, i wciąż chce mi się spać. Badałam się
          > na wszystkie okoliczności i jestem zdrowa jak ryba, eeee, przepraszam, jak
          > sarenka.

Przechodziłem nieopodal i usłyszałem pytanie, zatem pozwole sobie się wtrącić:
          recepta jest prosta:
          - mniej telewizji
          - wiecej płynów z witaminą 'C'
          - mniej snu (max. 10h)

Zobaczysz, Dziczyzno, będziesz uleczona, a problem zniknie, jak ręką odjął!
          ;))

Pozdrawiam na odchodnym
          Znachor-samouk
          • Gość: Sarenka Re: kto rano wstaje temu...... IP: 213.76.129.* 09.08.02, 14:06
            Gość portalu: Wiech napisał(a):

>
            > Przechodziłem nieopodal i usłyszałem pytanie, zatem pozwole sobie się
            wtrącić:
            > recepta jest prosta:
            > - mniej telewizji
            > - wiecej płynów z witaminą 'C'
            > - mniej snu (max. 10h)
            >
            > Zobaczysz, Dziczyzno, będziesz uleczona, a problem zniknie, jak ręką odjął!
            > ;))
            >
            > Pozdrawiam na odchodnym
            > Znachor-samouk

Nie odchodż jeszcze znachorze-samouku!
            A co z seksem??? (bo różnie ludzie na wiosce gadają..)

• Gość: katka Re: kto rano wstaje temu...... IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 11.08.02, 17:54
              No nieee... taka młoda, a seksu jej się zachciewa! Sodomia i gomoria! ;o)
              • b3ut Re: kto rano wstaje temu...... 11.08.02, 18:56
                a co zrobić zeby sie budzisz wczesniej niz o 14?
                • Gość: Sarenka Re: kto rano wstaje temu...... IP: 213.76.129.* 13.08.02, 14:33
                  b3ut napisał:

> a co zrobić zeby sie budzisz wczesniej niz o 14?

Przed zasnieciem plujnąć 3 razy przez lewe ramie ;)

• Gość: Maatezy Re: kto rano wstaje temu...... IP: TORINT* / 212.244.62.* 14.08.02, 12:54

> Nie odchodż jeszcze znachorze-samouku!
              > A co z seksem??? (bo różnie ludzie na wiosce gadają..)
              >
              Tak wiec z sexem, to jest tak - duzo i o kazdej porze, a nie bedzie chorob,
              wojen i takich tam... Zapraszam na prywatna prelekcje na ten temat (polaczona z
              heppeningiem)

Maatzey
              (z Sarenka....hymmmm....ciekawe)
              • Gość: Sarenka Re: kto rano wstaje temu...... IP: 213.76.129.* 14.08.02, 13:00
                Gość portalu: Maatezy napisał(a):

> Tak wiec z sexem, to jest tak - duzo i o kazdej porze, a nie bedzie chorob,
                > wojen i takich tam... Zapraszam na prywatna prelekcje na ten temat (polaczona
                z
                >
                > heppeningiem)
                >
                Lekcji nie potrzebuję. W happeningi bawiłam się w liceum.
                Ale dzięki za szczere chęci. Zapoluj na kokoszkę.
              • Gość: Sarenka Re: kto rano wstaje temu...... IP: 213.76.129.* 14.08.02, 13:01
                Gość portalu: Maatezy napisał(a):

> Tak wiec z sexem, to jest tak - duzo i o kazdej porze, a nie bedzie chorob,
                > wojen i takich tam... Zapraszam na prywatna prelekcje na ten temat (polaczona
                z
                >
                > heppeningiem)
                >
                Lekcji nie potrzebuję. W happeningi bawiłam się w liceum.
                Ale dzięki za szczere chęci. Zapoluj na kokoszkę.
                • Gość: Maatzey Re: kto rano wstaje temu...... IP: TORINT* / 212.244.62.* 14.08.02, 13:49

> Lekcji nie potrzebuję. W happeningi bawiłam się w liceum.
                  > Ale dzięki za szczere chęci. Zapoluj na kokoszkę.

Prelekcja to nie koniecznie lekcja - tak jak rekolekcje to nie kolekcje a
                  nietoperz to nie... e zapedzilem sie.

W kazdym razie dostalem od Sarenki kosza - po pysku prawie... tak tu kuna
                  przyjmuja nowego na forumie. ech...zachowalas sie po prostu jak zwierze :))

Przepraszam a kokoszka to co niby latwiejsza od Ciebie?? To moze ja
                  poznam... :)))
                  • sarenka_forum Re: kto rano wstaje temu...... 15.08.02, 17:17
                    Gość portalu: Maatzey napisał(a):

> Prelekcja to nie koniecznie lekcja - tak jak rekolekcje to nie kolekcje a
                    > nietoperz to nie... e zapedzilem sie.

Tez tak mysle.
                    >
                    > W kazdym razie dostalem od Sarenki kosza - po pysku prawie... tak tu kuna
                    > przyjmuja nowego na forumie. ech...zachowalas sie po prostu jak zwierze :))

Witamy nowego na firumie, o ile potrafi zachowac szacunek i obowiazujace reguly.
                    Jesli nie, dam ci w pysk.
                    >
                    > Przepraszam a kokoszka to co niby latwiejsza od Ciebie?? To moze ja
                    > poznam... :)))
                    Takich kokoszek jest ful, jeśli cie interesuja to na pewno znajdziesz.
                    Pozdrawiam

• ixtlilto Re: kto rano wstaje temu...... 11.08.02, 22:08
      No to ja ostatnio śpię za długo... i wstaję maxmalnie zmęczona :/
      • sszymek kto rano wstaje temu......się nic nie chce 12.08.02, 06:42
        A kto tak rano wstaje w Ciechocinku? Radiowcy?
        • Gość: rannyptaszek Re: kto rano wstaje temu......się nic nie chce IP: *.ciechocinek.sdi.tpnet.pl 12.08.02, 08:11
          nie, parcownicy peikarni
          • kto_mi_nicka_zarabal_kedarus Re: kto rano wstaje temu......się nic nie chce 14.08.02, 20:03
            jak mowi stare przyslowie

kto rano wstaje ten sie slabo* wyspi

-------------------------------------
            *slowo "slabo" zostalo wstawione przez moja nic nieznaczaca osobe i jest w
            zastepstwie pewnego niecenzuralnego zwrotu znajdujacego sie w tym miejscy w
            wersji orginalnej (ordynarnej)
            • Gość: Profesor Re: kto rano wstaje ten drobny wyrobnik IP: *.tpl.on.ca / 199.71.64.* 14.08.02, 20:30
              Czlowiek kulturalny i nizalezny budzi sie sam bez budzika okolo godziny 8 rano i nigdzie sie nie musi spieszyc .
              Czy wy chociaz wyobrazic sobie mozecie taki stan ?
              • robert_wl Re: kto rano wstaje ten drobny wyrobnik 15.08.02, 11:39
                Gość portalu: Profesor napisał(a):

> Czlowiek kulturalny i nizalezny budzi sie sam bez budzika okolo godziny 8
                rano
                > i nigdzie sie nie musi spieszyc .
                > Czy wy chociaz wyobrazic sobie mozecie taki stan ?

Budzisz się o 8 rano?! Gościu, nie rób sobie obciachu. To po to wyjechałeś do
                Kanady, aby tak wcześnie się z łóżka podnosić? Gdybyś miał łeb na karku, nie
                musiałbyć wyjeżdżać z Polski i budziłbyś się bez zmartwień około 10.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka