Dodaj do ulubionych

IIF w LO mikolaja kopernika

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.04, 15:57
kto jest najladniejszy?plec dowolna:)
Obserwuj wątek
    • Gość: benny Re: IIF w LO mikolaja kopernika IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.04, 16:23
      heeh...dobry wątek ciekawe ile osb sie wpisze ja stawiem ze tylko ja:D
      • Gość: Ryba Re: IIF w LO mikolaja kopernika IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.04, 16:29
        Nie Beny jak Widzisz nie tylko Ty się wpisałes :P
        • benny16 Re: IIF w LO mikolaja kopernika 17.11.04, 16:32
          hehe..:-) Oj ryba ryba..:P Dobra rozpisujcie sie:d
          • Gość: Paulina Re: IIF w LO mikolaja kopernika IP: 81.210.32.* 17.11.04, 16:50
            Ja bym napisała kto ale nazłość wam nie napisze! Pozdrawiam :)
            • benny16 Re: IIF w LO mikolaja kopernika 17.11.04, 16:53
              ehhe Paulina-łaski nam nierobisz :D
            • Gość: Gapa Re: IIF w LO mikolaja kopernika IP: 81.210.32.* 17.11.04, 20:10
              ktura to klasa ?! .......... to kto paulina jest najwadniejszy ?
            • Gość: Baphomet Re: IIF w LO mikolaja kopernika IP: 81.210.32.* 17.11.04, 20:11
              Niech zgadne ze to jakas osoba z IIF napisała z mysla ze ktos napisze o niej :D
              heheh. Zwała.
    • Gość: filipek Re: IIF w LO mikolaja kopernika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.04, 17:12
      nie tylko ty maciej sie wpisujesz.a najladniejsza z waszej klasy jest ANIA P>!!
      pozdro
      • Gość: Paulina Re: IIF w LO mikolaja kopernika IP: 81.210.32.* 17.11.04, 20:27
        No jasne że łaski nie robie!!!!
        • Gość: Gapa Re: IIF w LO mikolaja kopernika IP: 81.210.32.* 17.11.04, 20:47
          no napisz paulina... ja tez napisze ...... jak sie dowiem ktura to
          klasa !!!!!!!!!!
    • Gość: BaphomeT Re: IIF w LO mikolaja kopernika IP: 81.210.32.* 17.11.04, 20:48
      KilleR :D
      • Gość: Paulina Re: IIF w LO mikolaja kopernika IP: 81.210.32.* 17.11.04, 20:53
        No jak która jest napisane że druga F jesooo a czy to ważne kto tam jest ładny
        to tylko mi jest potrzebne do szczęście po co ma pol chełmna wiedzieć :P
        • Gość: Gapa Re: IIF w LO mikolaja kopernika IP: 81.210.32.* 17.11.04, 21:01
          no napisz paulina.......... tez bym napisał ale nie wiem ktura to
          klasa !!! ! ! !!! i nie pisz ze F :/
          • Gość: Paulina Re: IIF w LO mikolaja kopernika IP: 81.210.32.* 17.11.04, 21:09
            To jak mam ci napisac która!!!!!!! Znam tam nie wielu prawie nikogo Beata
            Wrażeń tam chodzi hm......i ten ktoś tam chodzi a tesztę znam tylko z
            gimnazjum i to jeszcze po nazwiskach , lepiej napisz kto ci sie podoba :>:>
            • Gość: Gapa Re: IIF w LO mikolaja kopernika IP: 81.210.32.* 17.11.04, 21:12
              Beata W. ZnaM :] ... ale nikogo z klasy tamtej nie znam.... jedynie tych w
              klimacie RocK (czyli niewielu:()
              • Gość: Paulina Re: IIF w LO mikolaja kopernika IP: 81.210.32.* 17.11.04, 21:16
                No widzisz to już wiesz o jaka klase chodzi:P:P:P
                • Gość: benny Re: IIF w LO mikolaja kopernika IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.04, 21:43
                  LOL , niezła konwersacja :D To co wiesz jzu Gapa "ktura"(poprawnie Która ) to
                  klasa czy jeszcze nie...:|
                  • Gość: gapa Re: IIF w LO mikolaja kopernika IP: 81.210.32.* 17.11.04, 21:46
                    no czepia sie :/
                • Gość: Gapa Re: IIF w LO mikolaja kopernika IP: 81.210.32.* 17.11.04, 21:43
                  to powiedz mi czy ta osoba jest w klimatah rockowych (bo tylko te osoby znam...
                  hmm... az 4)

• Gość: Paulina Re: IIF w LO mikolaja kopernika IP: 81.210.32.* 17.11.04, 21:46
                    Tak ,ale po co ci to wiedzieć?
                    • Gość: gapa Re: IIF w LO mikolaja kopernika IP: 81.210.32.* 17.11.04, 21:49
                      bo trzech z nich to moi dobrzy koledzy :D
                    • Gość: Baphomet Re: IIF w LO mikolaja kopernika IP: 81.210.32.* 17.11.04, 21:49
                      powiedz mu Paula bo sie niezamknie :) .... bez obrazy Gapa.
                      • Gość: Paulina Re: IIF w LO mikolaja kopernika IP: 81.210.32.* 17.11.04, 21:54
                        Bo Gapa to pewnie ten czwarty... a ja nie mogę npisac bo sobie zwałe będziecie
                        robić a ja ie chcę żeby tak było, kurde ta osoba wie ze mi się podoba i nabank
                        wie nie wierzę że nie bo jak nie wie to skocze z mostu!!! pozdrawiam Gapa
                        pownieneś mieć nick Ciekawski:/pa
                        • Gość: ciekawsi gapa Re: IIF w LO mikolaja kopernika IP: 81.210.32.* 17.11.04, 21:56
                          oj powiedz........ nie jestem ten czwarty i nie bede sie zbijał .... powiedz
                          chociaz iniciały lub przezwisko :D

z gory dzieki :]
                          • Gość: Paulina Re: IIF w LO mikolaja kopernika IP: 81.210.32.* 17.11.04, 22:00
                            HaHaHaHaHa => z góry dzięki ja jego chociaz uzasadnij swoją ciekawość
                            • Gość: Radzio Re: IIF w LO mikolaja kopernika IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.04, 14:52
                              Niewiem poco sie tak wypytujecie czy to ważne?????????????????
                              • Gość: Paulina Re: IIF w LO mikolaja kopernika IP: 81.210.32.* 18.11.04, 14:56
                                Zgadzam się z Radziem!
                                • Gość: hehe Re: IIF w LO mikolaja kopernika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.04, 16:07
                                  ale wy powazni jestescie!!!!!przecierz to tylko zabawa!!!!
                                  • Gość: Paulina Re: IIF w LO mikolaja kopernika IP: 81.210.32.* 18.11.04, 20:17
                                    yyyyy ja i poważna jasne!!
                                  • Gość: Paulina Re: IIF w LO mikolaja kopernika IP: 81.210.32.* 18.11.04, 20:17
                                    no ..może tylko w tym że na poważnie mi się tam ktos podoba ! cześć!
                                    • benny16 Re: IIF w LO mikolaja kopernika 18.11.04, 20:22
                                      Paulina no to powiedz kto a nie takei małe podchody..:-) powoli to siestaje
                                      nuden:D
                                      • Gość: Paulina Re: IIF w LO mikolaja kopernika IP: 81.210.32.* 18.11.04, 20:24
                                        Mateusz jak ja się zrobię tobie nudna to ci się pepsi z przyjęcia odbije !!!
                                        może ty coś napisz o towich historiachc miłoesnych :P:Postatni mój koment na
                                        tym pośćie!!!
                                        • benny16 Re: IIF w LO mikolaja kopernika 18.11.04, 20:27
                                          Jaki Mateusz??:O Okogo chodzi :) , powiedz kto:>:D
                                          • Gość: Paulina Re: IIF w LO mikolaja kopernika IP: 81.210.32.* 18.11.04, 20:28
                                            HaHaHaHaHa=>bardzo śmieszne zię lepiej za naukę weź...Beny!
                                            • benny16 Re: IIF w LO mikolaja kopernika 18.11.04, 20:30
                                              eheh..ja mam czas:-) lepiej powiedz o jakiego mateusza chodzi i kto to ten w
                                              klasie??
                                              • Gość: Paulina Re: IIF w LO mikolaja kopernika IP: 81.210.32.* 18.11.04, 20:32
                                                Ja czasu nie mam See you leter!
                                                • Gość: Baphomet Re: IIF w LO mikolaja kopernika IP: 81.210.32.* 18.11.04, 21:27
                                                  BennY nie ma na imie Mateusz ... :]
                                                  Benny opowiedz o swoich historiach miłosnych :D ... i ty Paulina tez :D
                                                  • Gość: benny Re: IIF w LO mikolaja kopernika IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.04, 22:06
                                                    Daj sobie spokuj Baphomet , Paulina powoli zaczan sie to robic i nudne i
                                                    śmieszne jedocześnie ale coz...zaewne zamilkniesz na wiki:-) Moze to i naet
                                                    dobrze:D:P
                                                  • Gość: norge black metal Re: IIF w LO mikolaja kopernika IP: *.hq.culm.net / *.culm.net 18.11.04, 22:10
                                                    i w IIF wszyscy w koszulkach pseuda satanków CZILDREN OF BODOM :) buaha
                                                  • Gość: benny Re: IIF w LO mikolaja kopernika IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.04, 22:20
                                                    Ta to jest najlepsze , :D (ciagle te same:D)
                                                  • Gość: Baphomet Re: IIF w LO mikolaja kopernika IP: 81.210.32.* 19.11.04, 15:19
                                                    no benny, jakos nikt nie mowi o twoich "błekitnych" spodniach i biały
                                                    sweterku :D ............ no i jak mogłem zapomniec ... opszczana kurtka :D haha
                                                    moczus. To jest smieszne !!!
                                                  • Gość: Baphomey Re: IIF w LO mikolaja kopernika IP: 81.210.32.* 19.11.04, 15:22
                                                    jezeli dla ciebie metal to satanista to bravo !!(pier**ny stereotyp).
                                                    A children of bodom to swietny zespoł wiec sie nie czepiaj :/
                                                  • Gość: Gorthaur Re: IIF w LO mikolaja kopernika IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.04, 20:06
                                                    Wybacz o wielki jedyny prawdziwy (podworkowy)satanisto. Masz jakis problem? Nie
                                                    odpowiada ci ten zespol to go nie sluchaj i nie wtracaj do tego czego sluchaja
                                                    inni.
                                                  • Gość: Gorthaur Re: IIF w LO mikolaja kopernika IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.04, 20:08
                                                    o cholera, sorki ze nie pod tym watkiem odpowiadam, mialo byc oczywiscie pod
                                                    postem jedynego prawdziwego satanisty "norge balck metala". jeszcze raz
                                                    przepraszam za pomylke
                                                  • Gość: Gorthaur Re: IIF w LO mikolaja kopernika IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.04, 20:09
                                                    cholera cos mi sie spierniczylo ;)
                                                  • Gość: true nowegian BM Re: IIF w LO mikolaja kopernika IP: *.hq.culm.net / *.culm.net 19.11.04, 21:59
                                                    czildren of bodom ?? buahahaha muahahaha
                                                    jesteście chłopczaki żałośni

• Gość: Ksiadz Re: IIF w LO mikolaja kopernika IP: 81.210.32.* 29.11.04, 20:51
                                                    nie ma to jak czhildren of bodom pisane przez "cz" (hahaha) nie no normalnie
                                                    rozwaliło mnie (hahaha). Tez sie zgadzam ze zespoł ten (pisany przez "ch') jest
                                                    swietny ... a ten kto pisze childrenow przez "cz" ten jedyny prawdiwy satansta
                                                    (a moze jak dla niego szatanista) (hahahaha) to jakis drech, zaden szanujacy
                                                    sie metal nie napisze takiego zespołu przez "cz" az zal sie robi <hahaha>
                                                  • Gość: Nyphetan Re: IIF w LO mikolaja kopernika IP: 81.210.32.* 30.11.04, 15:59
                                                    <<<Childref of bodom>>> rzadza ! ! !
                                                  • Gość: Kleopatra Re: IIF w LO mikolaja kopernika IP: 81.210.32.* 30.11.04, 20:12
                                                    nieznasz sie wiec sie niewypowiadaj drechowcu. Children of bodom (oczywiscie
                                                    pisane prze "ch" a nie jak ten idiota wyzej przez "cz" :]) to swietny zespoł,
                                                    naprawde bardzo dobry , tez mam koszulke childrenow i z duma ja nosze :D
                                                    Pozdro dla wszystkich fanow tego zespołu !!
                                                  • Gość: Gapa Re: IIF w LO mikolaja kopernika IP: 81.210.32.* 30.11.04, 20:17
                                                    nierozumiem jak ten samozwanczy "metal" powyrzej moze najerzdaz na innych za
                                                    jakis zespoł metalowy (oczywiscie jakze swietny zespoł metalowy). Wstyd
                                                    przynosi i tyle... jak najmniej takich ludzi :/ children of bodom rzadzi !!!
                                                    Teraz na pochybel jemu ... kupiłem sobie koszulke children of bodom (follow the
                                                    reaper) i z checia bede ja nosic, bo zespoł znam i bardzo lubie.
                                                  • Gość: trzy kropki Re: IIF w LO mikolaja kopernika IP: 81.210.32.* 06.12.04, 21:29
                                                    ... Children of bodom ... rulezzzzzzzzzzz !!
    • Gość: kolegine Re: IIF w LO mikolaja kopernika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.04, 16:05
      ludzie fajnie ze sie wpisujecie,szkoda tylko ze nie na temat!!!!!!zlitujcie
      sie...
      • Gość: benny Re: IIF w LO mikolaja kopernika IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.04, 16:18
        Baphmot popierwsze , nienasmiewam sie z zespołu tylko osoby ktora go prezetuje
        (tj. Janoś) a podrugie mam w dupie cz to jest satanistyczne czy pop , rock czy
        jazz:d Pałuj Sie!!!
        • Gość: pj Re: IIF w LO mikolaja kopernika IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.04, 20:05
          za to ty prezenstujesz sie wprost cudownie w swoim bialym sweterku rodem z
          lumpexowej wagi, blekitnych spodniach w nieokreslonym kolorze i obszczanej
          kurtce (jak mozna byc tak glupim i wejsc komus pod strumien moczu). i tak
          nawiasem mowiac ja nie prezentuje tego zespolu bo nie jestem jego czlonkiem pało.
    • Gość: martyna Re: IIF w LO mikolaja kopernika IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.04, 20:09
      najpiekniejszy jest bighead ;)
      • Gość: zz Re: IIF w LO mikolaja kopernika IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.04, 20:11
        beny to pompa
        • Gość: Paulina Re: IIF w LO mikolaja kopernika IP: 81.210.32.* 19.11.04, 21:04
          Nie Beny nie zamilknę ! wogóle w takim razie po co taki post w pisujecie
          głupota!!ktoś chciał żeby o nim napisano i tyle!!! a ja z bólem się przyznam
          że jestem jeszcze glupsza skoro się tu wpisałam porażka!!!!! naszczęśćie
          człowiek uczy się na błędach ...a co do powyższych komentarzy to no
          komennts .... :/
          • Gość: benny Re: IIF w LO mikolaja kopernika IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.04, 21:36
            Paulina zle mnie zrozumialas...niechodzi mi zebys sie zamkneła..ale jezl;i mowi
            sie ze cos sie chce napisc..to niech sie niepozostaje tylko na słowach .

P.S.
            Janos jednym slowem sobie grabisz , upredzam cie ze jeszcze jeden tydzien jak
            ten i tatus niepomoze z ABS'ami (Zbsolutie brak Szyii) wiec trzym jape .!!
            • Gość: Paulina Re: IIF w LO mikolaja kopernika IP: 81.210.32.* 19.11.04, 21:40
              Ok. Beny to w takim razie sory ,jak wiesz forum nie jest najlepszym miejscem do
              pisania takich rzeczy ,myślałam że ta osoba sama się domysli ale niestety więc
              pozostańmy na tym na czym pozostaliśmy a wogóle wolałabym wiedzieć jak masz na
              imie bo benny to mi się źle koajrzy pozdrawiam
              • Gość: benny Re: IIF w LO mikolaja kopernika IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.04, 21:49
                Wiec , ok Mam na imie Maciej , jeeli forum niejest odpoweidnim miejscem to mzoe
                gg ?? 2515308 .....teraz dostepny:-) ze zapytam z czym Ci sie kojazy Benny:>
                • Gość: Baphomet Re: IIF w LO mikolaja kopernika IP: 81.210.32.* 19.11.04, 21:54
                  benny zarywa :] nawet całkiem dobry sposowb :D trza sprubowac :D heheh
                  • Gość: benny Re: IIF w LO mikolaja kopernika IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.04, 21:56
                    Baphomet* niemusze..:-) tylko tyle poweim,,i niezarywam ,zrezszta nazywaj to
                    jak chcesz:-)
                    • Gość: Baphomet Re: IIF w LO mikolaja kopernika IP: 81.210.32.* 19.11.04, 21:59
                      a czy ja cos mowie :D (hehe). Wmawiaj sobie:-)
                      Powodzenia ;-)
                      • Gość: Baphomet Re: IIF w LO mikolaja kopernika IP: 81.210.32.* 19.11.04, 22:00
                        dobra spoko :D
                      • Gość: Paulina Re: IIF w LO mikolaja kopernika IP: 81.210.32.* 19.11.04, 22:00
                        HaHa to nawet na gg pogadac nie można:/
                        • Gość: benny Re: IIF w LO mikolaja kopernika IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.04, 22:04
                          Paulian* najwdoczniej nie..

Baphomet--niedziekuje bo niema zaco:d
            • Gość: pj Re: IIF w LO mikolaja kopernika IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.04, 11:36
              o co ci chodzi idioto cholerny? Jak chcesz koniecznie miec zmielony pysk to mow
              tak odrazu, na takie scierwo jak ty nie musze sie nikim wyreczac. Idz wsadz
              sobie ten swoj wielki łeb to młóckarki to moze troche ochloniesz...
              • Gość: pj Re: IIF w LO mikolaja kopernika IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.04, 11:37
                no do jasnej cholery dlaczego nie moge odpisywac po odpowiednimi watkami... post
                oczywiscie kierowany do benego...
                • Gość: benny Re: IIF w LO mikolaja kopernika IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.04, 11:40
                  Pj...niegadaj ze jak dostaniesz wpie..to njieposkarzysz sie tatusiowi...no
                  chyba ze wyskoczysz namnie z rura od odkurzacza , tak ajk w gimnazjum..co i tak
                  niezminilo ze dostales wpie....
    • Gość: fifa Re: IIF w LO mikolaja kopernika IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.04, 22:15
      mi sie podoba hawus
    • Gość: ktos czyli JA Re: IIF w LO mikolaja kopernika IP: 81.210.32.* 19.11.04, 22:49
      a mi ten loczek słodki
      • Gość: :>:>:> Re: IIF w LO mikolaja kopernika IP: 81.210.32.* 19.11.04, 22:56
        jest dwóch;P
        • Gość: ktos czyli ja Re: IIF w LO mikolaja kopernika IP: 81.210.32.* 19.11.04, 23:01
          kto jeszzce, hmm moze. Chodzi mi o tego metala, słodziutki.
          • Gość: Paulina Re: IIF w LO mikolaja kopernika IP: 81.210.32.* 19.11.04, 23:03
            oh my good znowu się zaczyna ja zwariuję....
            • Gość: benny Re: IIF w LO mikolaja kopernika IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.04, 23:19
              i co to konie:-) no nierobcie sobie jaj:d
    • Gość: ja Re: IIF w LO mikolaja kopernika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 11:18
      ej ty co ci sie podoba pawel g. jego pseudo pisze sie przez ch czyli CHAWUŚ!!!
      papa
    • Gość: ja Re: IIF w LO mikolaja kopernika IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.04, 16:20
      moim zdaniem najładniejszy jest Benny!!!!!!!!!!!!!
      Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahah
      ahahahahahaha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: benny Re: IIF w LO mikolaja kopernika IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.04, 18:34
        N\c*
    • Gość: złośliwy Re: IIF w LO mikolaja kopernika IP: 81.210.32.* 21.11.04, 23:04
      RYBA jest śliczny jak cholera (HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA)
      • Gość: hahaha Re: IIF w LO mikolaja kopernika IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.04, 15:22
        zgadzam się z tobą
        hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
        • Gość: Radzio Re: IIF w LO mikolaja kopernika IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.04, 15:26
          a tak poza tym to Ryba nie chodzi do tej klasy!!!!!!!!!!1
          • Gość: Asia Re: IIF w LO mikolaja kopernika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.04, 17:28
            na moje to Jacek jest sexy..... to ten w loczkach....metal...ach och... i ten
            jego tyleczek
            • Gość: P Re: IIF w LO mikolaja kopernika IP: 81.210.32.* 23.11.04, 17:42
              :(:(
            • Gość: BelzebuB Re: IIF w LO mikolaja kopernika IP: 81.210.32.* 24.11.04, 19:01
              czyzby Bozena ?! :D
              • Gość: Asia Re: IIF w LO mikolaja kopernika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.04, 19:42
                tak to ja bozena moj najdrozszy..mysle o tobie skarbie kiedy z toba rozmawiam
                kiedy na ciebie patrze czuje jak cala drze..czuje goraco ..nie moge o tobie
                zapomniec.....twoje usta wlosy..twoj zapach...doprowadzaja mnie do szalu..moze
                kiedys odwzajemnisz moje uczucie..... skarbie
                • Gość: BelzebuB Re: IIF w LO mikolaja kopernika IP: 81.210.32.* 24.11.04, 20:28
                  hehe... zwała :]
    • Gość: P Re: IIF w LO mikolaja kopernika IP: 81.210.32.* 23.11.04, 17:43
      :(:(:(:(
    • Gość: ja Re: IIF w LO mikolaja kopernika IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.04, 18:17
      moim zdaniem Ania P.
    • Gość: jaska Re: IIF w LO mikolaja kopernika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.04, 16:06
      tajemniczy wielbicielu ANI P. ona nie tylk jest ladna ale i fajna!!!!!mozesz
      ujawnic sie z której jesteś klasy???
    • Gość: ? Re: IIF w LO mikolaja kopernika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.04, 16:08
      ?
    • Gość: /\/\/\/\/\/\/\/\/\ Re: IIF w LO mikolaja kopernika IP: 81.210.32.* 25.11.04, 19:16
      /\/\/\/\ ja :D hihihihi
      • Gość: $$$$ Re: IIF w LO mikolaja kopernika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.04, 22:00
        ASIU, CZY TO TY???
        • Gość: Asia Re: IIF w LO mikolaja kopernika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.04, 23:42
          asia to ja a co?? bo nie wiem o co chodzi ...: D
    • Gość: Baphomet Re: IIF w LO mikolaja kopernika IP: 81.210.32.* 25.11.04, 21:38
      Bozena :D
      • Gość: Asia Re: IIF w LO mikolaja kopernika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.04, 23:39
        Jacus....Jacus...... nie pij tyle...martwie sie o ciebie :( ...Bozena
        • Gość: BelzeBuB Re: IIF w LO mikolaja kopernika IP: 81.210.32.* 28.11.04, 11:31
          No ej ! ne pije juz dwa tygodnie :D ... teraz juz trzeci idzie :D a w czoraj
          nawet odmowiłem wina/ zadarmo/ drogie/ sophia red/ :] hehe :]
          A ty przestan tyle palic ! ! ! ! !
          • Gość: Asia Re: IIF w LO mikolaja kopernika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.04, 20:07
            a co z tego bede miala jak rzuce palenie????? ...jakies propozycje ;) fajnie ze
            juz tyle nie pijesz...beda z ciebie ludzie ;) pozdrowienia slonko ;) .....Bozena
      • Gość: ......KoT...... Re: IIF w LO mikolaja kopernika IP: 81.210.32.* 27.11.04, 22:42
        Jacuś Jacuś bleee zachlej się na śmierć......
    • Gość: nieznacie mnie Re: IIF w LO mikolaja kopernika IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.04, 12:57
      A ja wiem kto jest najładnieszą dziewczyna w klasie IIF ale niepowiem
      pozostawie to w tajemnicy;]
    • Gość: ja Re: IIF w LO mikolaja kopernika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.04, 13:25
      NIEZNACIE MNIE powiedz kto!!! niebądż taki tajemniczy!
      • Gość: Nie znacie mnie ;] Re: IIF w LO mikolaja kopernika IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.04, 15:53
        A czy musze, az tak Tobie zalezy by wiedziec kim jestem??:> Nie sadze:p
        • Gość: Paulina Re: IIF w LO mikolaja kopernika IP: 81.210.32.* 29.11.04, 16:03
          tak zalezy ..bo wystarczy napisać że ktoś powie że mu się ktoś podoba z II F i
          wszyscy sa ciekawi:P:P
      • Gość: jjj Re: IIF w LO mikolaja kopernika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.04, 17:53
        pod jakim wzgledem pobija wszystkich?
    • Gość: . Re: IIF w LO mikolaja kopernika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 18:05
      wlasnie!!!!!!!!przedstaw sie!
      • Gość: Nie znacie mnie Re: IIF w LO mikolaja kopernika IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.04, 22:03
        No ej ale temat jest inny a nie zajmowanie sie kim ja jestem:p na co wam to po
        co dlaczego checie wiedziec, moze zostawicie mi troche prywatnosci:]
    • Gość: X Re: IIF w LO mikolaja kopernika IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.04, 21:03
      Kamil Jacob- wybrany na łosia Roku
      • Gość: 22 Re: IIF w LO mikolaja kopernika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.04, 23:01
        raczej jelenia :)
        • Gość: I&I Re: IIF w LO mikolaja kopernika IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.04, 17:01
          chodzi o reniferka:p
    • Gość: Ja Re: IIF w LO mikolaja kopernika IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.04, 21:15
      Jak myślicie kto najlepiej nadaje się na Renifera i Śnieżynke klasy???
    • Gość: ll Re: IIF w LO mikolaja kopernika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 14:59
      snizynka najlepsza bylaby kasia a reniferkiem tomek .to jest moje zdanie. a
      wasze?
      • Gość: : ) Re: IIF w LO mikolaja kopernika IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.04, 21:13
        Benny i Bożuchowska
        • Gość: A Re: IIF w LO mikolaja kopernika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.04, 22:42
          ha ha ha ...borzuchwska sie pisze rz...i nie po nazwisku
      • Gość: fff Re: IIF w LO mikolaja kopernika IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 10.05.05, 18:57
        Sorry ale nie wiem co wy chcecie od Kasi ona jest spoko
    • Gość: Baphomet Re: IIF w LO mikolaja kopernika IP: 81.210.32.* 06.12.04, 21:25
      normalnie IIF bije wszelkie rekordy :)
    • Gość: l Re: IIF w LO mikolaja kopernika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.04, 17:53
      pod jakim wzgledem bije wszystkich?
      • Gość: Gapa Re: IIF w LO mikolaja kopernika IP: 81.210.32.* 07.12.04, 17:59
        bije wszystkich ?!?! gdzie to jest napisane :| ?!?!
        • Gość: Baphomet Re: IIF w LO mikolaja kopernika IP: 81.210.32.* 07.12.04, 18:04
          no własnie Gapa -> gdzie to jest napisane ?

Niket nikogo nie bije.... chyba ze ja o czyms nie wiem :/
          • Gość: Paulina Re: IIF w LO mikolaja kopernika IP: 81.210.32.* 08.12.04, 09:00
            nie no faktycznie II F do księgi ginesa co do ilośći komentarzy :P:P
            • Gość: : ) Re: IIF w LO mikolaja kopernika IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.04, 10:49
              Nieda się ukryć, ale ludzie już zapomnieli chyba o tym wątku.
              • Gość: MY WE 2 Re: IIF w LO mikolaja kopernika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.04, 12:32
                no wlasnie -ZAPOMNIELI!!!!!!
              • Gość: 2F Re: IIF w LO mikolaja kopernika IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.05, 10:01
                2F is the best

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka