humanior 26.11.02, 11:52 Tak się zastanawiam. Wiem że pytanie głupie, ale trudno. Ile kubków, szklanek albo filiżanek kawy należy wypić by się przekręcić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brave-blonde Re: ile kawy do Piotra? 26.11.02, 12:08 Humi, wybierz bardziej humanitarny sposób... hehe ;) Odpowiedz Link Zgłoś
brave-blonde Re: ile kawy do Piotra? 26.11.02, 12:14 Podsuwają mi tu w robocie, że wystarczy 2 szklanki wypite duszkiem przez nos z fusami... Odpowiedz Link Zgłoś
slawek__j Re: ile kawy do Piotra? 26.11.02, 12:22 humanior napisał: > Ile kubków, szklanek albo filiżanek kawy należy wypić by się przekręcić? Myślę, że nawet nie używając kawy nie jesteś w stanie zatrzymać procesu "przekręcania się":) Piciem kawy możesz tylko wpływać na jego intensywność :) i to "w zależności od podatności". Odpowiedz Link Zgłoś
sarenka_forum Re: ile kawy do Piotra? 26.11.02, 14:08 humanior napisał: > Tak się zastanawiam. Wiem że pytanie głupie, ale trudno. > > Ile kubków, szklanek albo filiżanek kawy należy wypić by się przekręcić? > Pytanie: jakiej kawy? Łyk zielonego jacobsa i chce się żyć!:) Sarenka Odpowiedz Link Zgłoś
humanior kawa i świnka 26.11.02, 19:52 jacobsa powiadasz?:) W leader price jak mówili dzisiaj w radio mają 200 g kawy, za uwaga złotówkę z czymś. Musi być niezła zważywszy na to, że paczka trocin dla świnki morskiej kosztuje więcej. Wiem, bo sam kupuję. Odpowiedz Link Zgłoś
gallagher Re: ile kawy do Piotra? 26.11.02, 14:33 Proponuję 3 mocne kawy, do tego 3 tabletki Effortilu i jakieś 4 Gutronu. Na głowę zawiązany worek foliowy i ...powinno być po sprawie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: ile kawy do Piotra? IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 26.11.02, 16:59 bardzo dobrym lekiem jest kurara -ekstrakt z lian kulczyby (Strychnos toxifera), nie powoduje uzaleznienia, bardzo zadkie objawy uboczne w postaci drgawek dolnej czesci tulowia i najwazniejsze jest to calkowicie naturalny preparat ziolowy (po uzyciu nie prowadzic pojazdow mechamicznych) Odpowiedz Link Zgłoś
robert_wl Re: ile kawy do Piotra? 26.11.02, 18:20 Ted coś mi się wydaje, że chyba nie zrozumiałeś myśli humaniora. On nie che się leczyć, a chce się przekręcić, i to nie dzięki jakimś ziółkom, a herbacie lub kawie. Odpowiedz Link Zgłoś
humanior Re: ile kawy do Piotra? 26.11.02, 19:46 zapewniam cie, ze nie zamierzam się przekręcać. Pytałem z czystej ciekawości:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: ile kawy do Piotra? IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 26.11.02, 21:56 robert_wl napisał: > Ted coś mi się wydaje, że chyba nie zrozumiałeś myśli humaniora. On nie che się > > leczyć, a chce się przekręcić, i to nie dzięki jakimś ziółkom, a herbacie lub > kawie. skoro aby sie przekrecic musi wypic iles tam filizanek kawy to chyba nie jest zdrowy, a jesli nie jest zdrowy to chyba lepiej zazyc ziolek niz jakiejs kawy za 1zl ktora byc moze ma cos ze swinkami wspolnego (nie zebym mial cos przeciw swinkom, ale kto wie co one z ta kawa robily) a jacobs to jest dobry na katar (wg tego przepisu z fusami przez nos, po jednej filizance na dziurke) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Telek Re: ile kawy do Piotra? IP: WAWPRX* / *.nestle.pl 27.11.02, 14:12 Gość portalu: Ted® napisał: > > skoro aby sie przekrecic musi wypic iles tam filizanek kawy to chyba nie jest > zdrowy, a jesli nie jest zdrowy to chyba lepiej zazyc ziolek niz jakiejs kawy > za 1zl ktora byc moze ma cos ze swinkami wspolnego > (nie zebym mial cos przeciw swinkom, ale kto wie co one z ta kawa robily) > A co świnki zazwyczaj z kawa robią? (pytam bo się na świnkach nie znam). > a jacobs to jest dobry na katar (wg tego przepisu z fusami przez nos, po jednej > > filizance na dziurke) Tylko chyba trzeba uważać, żeby sie tymi fusami nie zaksztusić (znaczy się, zeby przez nos nie wpadły w "nie tę dziurkę") Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiech Re: ile kawy do Piotra? IP: 217.97.134.* 27.11.02, 17:51 Gość portalu: Telek napisał: > A co świnki zazwyczaj z kawa robią? (pytam bo się na świnkach nie znam). > uprawiają na małych poletkach pod folią, a potem śfintuszą... > > a jacobs to jest dobry na katar (wg tego przepisu z fusami przez nos, po > jednej > > > > filizance na dziurke) > > Tylko chyba trzeba uważać, żeby sie tymi fusami nie zaksztusić (znaczy się, > zeby przez nos nie wpadły w "nie tę dziurkę") nie ma ryzyka, ważne, żeby własciwie te fusy aplikować... ("z poradnika babuni: kawę dobrze zmielić, zaparzyć, wypić lekko osłodzoną [ważne, żeby bez mleka!], po czym lekko odsączyć fusy pociągłym, 2-krotnym siorbięciem. Poczekać do lekkiego fusów schłodzenia, po czym napychać je nieduża łyżeczką w każde nozdrze z osobna, niczym tabake do fajki. Po kazdej łyżecce lekko ubijać tłuczkiem od małego moździerza, byle nie za mocno. Czynności powtarzać az do pełnego wypełnienia i zatkania nosa, po czym powierzchnię lekko wygładzić i pozostawić do pełnego zastygniecia") ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: davoo Re: ile kawy do Piotra? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.11.02, 18:50 humanior napisał: > Tak się zastanawiam. Wiem że pytanie głupie, ale trudno. > > Ile kubków, szklanek albo filiżanek kawy należy wypić by się przekręcić? eeee, to chyba 2 duze szklanki wystarcza plus kawa ;) Odpowiedz Link Zgłoś