Dodaj do ulubionych

Widzialem Shakire..........

IP: 6CHUM* / *.ssss.gouv.qc.ca 18.10.02, 13:46
Niestety......... nie "tête-à-tête" !! A bylo to zupelnie przypadkowo; otoz
wczoraj po pracy przejezdzalem kolo jednej ze stacji telewizyjnych i widze
wielki pulsujacy napis swietlny na frontonie budynku stacji : "Shakira
tonight at 5 PM - come in" Z glupia frant zatrzymalem sie i wszedlem.
Rzeczywiscie bylo promocyjne spotkanie na zywo z Shakira; ma przyjechac w
listopadzie na koncerty. Bylo dwoch "wywiadowcow", publika i Shakira ze swoja
grupa. Pytana ja o wszystko; odpowiadala w bardzo dobrym angielskim, ze
chodzila do szkoly dziewczat prowadzonych przez zakonnice, ze niestety jej
pierwszy kontakt z "boysami" miala dopiero jak porzucila szkole i oddala sie
karierze muzycznej; ze czuje sie najbardziej kolumbijka, mimo ze ojciec
Libanczyk a matka kolumbijka; ze bardzo ja zainspirowalo spotkanie z
kolumbijskim laureatem Nobla w literaturze - Garcia. Bylo duzo duzo gadania;
pytania od zawodowych "wywiadowcow" jak rowniez od publiki. Trwala to okolo
45 minut. A na koniec zaspiewala swoj sztandarowy przeboj "Whenever
wherever". Wygladala fantastycznie ubrana w obcisla i dosc mocno
wydekoltowana bluzke oraz skorzane spodnie z poziomo cietymi szparami na
udach. Byla bardzo czarujaca, bezposrednia i sexy, ale zdecydowanie mniej
wyzywajaca niz widzi sie to w jej clipach. W sumie fajne spotkanko !! Pewnie
wybiore sie na jej koncert w listopadzie :))
Obserwuj wątek
    • Gość: PEGAS Re: Widzialem Shakire.......... IP: w3cache.Wabrzezno.com.pl:* 18.10.02, 13:56
      A ja widziałem Rogera Watersa jak chlał whisky.
      • Gość: Maciek Re: Widzialem Shakire.......... IP: 6CHUM* / *.ssss.gouv.qc.ca 18.10.02, 18:25
        A nie zaprosil cie do kompanii; sam tak chlal ??
        • Gość: PEGAS Re: Widzialem Shakire.......... IP: w3cache.Wabrzezno.com.pl:* 18.10.02, 19:04
          nie nie zaprosił, chlał z pozostałymi członkami zespołu w trakcie koncertu. A
          szkoda wypiłbym sobie z takim gościem małe co nieco.
          • Gość: Maciek Re: Widzialem Shakire.......... IP: 6CHUM* / *.ssss.gouv.qc.ca 18.10.02, 20:21
            Ale snob !!! Roger, nie ty !!
            • Gość: PEGAS Re: Widzialem Shakire.......... IP: w3cache.Wabrzezno.com.pl:* 18.10.02, 21:23
              snob-nie snob. Muszę przyznać, że ciekawie to wyglądało podczas pierwszego i
              jak na razie jedynego koncertu w Warszawie. Chłapaki w trakcie koncertu
              przestali grać, tylko o ile dobrze pamiętam ktos na basie coś przygrywał, a oni
              usiedli się przy stoliku, zapalili światło. Roger polał whisky, a ktoś z
              zespołu rozdał karty. Chłopaki pograli sobie przez pięć minut-łykneli dwa
              kielonki i dalej do roboty. Tłum najpierw był troche zaskoczony taką sytuacją,
              ale póxniej prawie oszalał.
            • Gość: Maciek Re: Widzialem Shakire.......... IP: 6CHUM* / *.ssss.gouv.qc.ca 18.10.02, 21:50
              Nie uwazasz PEGAS, ze ten watek przybral forme chat-u :)) ??
              • Gość: PEGAS Re: Widzialem Shakire.......... IP: w3cache.Wabrzezno.com.pl:* 18.10.02, 22:58
                hmm - tak tez chyba uważam, ale co tam. wszystkie chwyty są dozwolone. Czat też
                może byc czyms konstruktywnym. A swoją droga może maciek kiedys umówimy się na
                czacie, albo porozmawiamy na ICQ? Jak już zapewne wiesz z wanilią udało mi sie
                nawiązać kontakt - spotkaliśmy się w knajpie. Z Tobą to spotkanie byłoby dosyc
                kłopotliwe - więc proponuje czat albo ICQ lub GG. Hmm to byłoby swietne -
                pozdrawiam.
              • Gość: PEGAS Re: Widzialem Shakire.......... IP: w3cache.Wabrzezno.com.pl:* 18.10.02, 23:01
                Oj zapomniałbym o najważniejszym - jutro wybieram się na Mazury do Giżycka, a
                tam nie będę miał dostępu do pc. Sorki ale niestety z przyczyn niezależnych ode
                mnie musze przerwać ten czat, a szkoda. wrócę w niedzielę wieczorem albo w
                poniedziałek. Pozdrawiam i milego i owocnego weekendu.
    • Gość: KANGOOR Re: Widzialem Shakire.......... IP: proxy / 213.25.179.* 19.10.02, 10:30
      A ja widziałem Klaudiusza, płacił u mnie rachunek za pobyt w hotelu. Widziałem
      też Wojtka ( tego pijak od Kowalskich ) jak sikał pod sklepem. I się wcale nie
      chwalę........;-)))))))))))
      • Gość: Figo Re: Widzialem Shakire.......... IP: gateway.d* / 10.3.36.* 21.10.02, 07:34
        A ja sobie przybijałem piatkę z Lipa z Illusion, mam też zdjęcie z gościem z Blendersów.
        • Gość: Maciek Re: Widzialem Shakire.......... IP: gateway.d* / 10.3.36.* 02.01.03, 09:43
          Czytałem gdzieś (lub też słyszałem, nie pamiętam) że Shakira się hajta i łazi z ochroniarzami. Maciek tak mi przykro. Czasami zdarza się nieszczęśliwa miłośc w życiu.
    • moooni Re: Widzialem Shakire.......... 02.01.03, 11:49
      Gość portalu: Maciek napisał(a):

> Niestety......... nie "tête-à-tête"
      A ja widzę ją codziennie :) Czasem wskakuje mi na kolana, ociera się o nogi i
      miauczy przy tym w niebogłosy ;-)
      Moja kicia nazywa się Szakira, a pieszczotliwie nazywam ją Siekierą :)
      Gdyby była chłopcem nazywałaby się Henrike :)

--
      moooni@gazeta.pl
      icq 46479443
      • Gość: Figo Re: Widzialem Shakire.......... IP: gateway.d* / 10.3.36.* 16.01.03, 10:07
        Widziałem Shakire........ w MTV. ;-))))))))
        • Gość: Figo Re: Widzialem Shakire.......... IP: gateway.d* / 10.3.36.* 28.01.03, 10:19
          Maciek, co tam nowego u Shakiry????? Coś dawno nie wspominaleś o swojej
          niespełnionej miłości.
          • Gość: PEGAS Re: Jestem załamany poziomem Shakiry.......... IP: gateway.d* / 10.3.36.* 28.01.03, 10:29
            Gwiazdeczka jednego przeboju i sezonu jest teraz pewnie załamana nerwowo a w
            koło niej pełno zapewne psychoanalityków, psychiatrów, psychoterapeutów i nie
            wiem jeszcze kogo z ginekologami razem wziętymi.
            • Gość: Figo Re: Jestem załamany poziomem Shakiry.......... IP: gateway.d* / 10.3.36.* 28.01.03, 11:21
              Tak to jest jak się robi karierę ciałem nie talentem.
              • Gość: PEGAS Re: Jestem załamany poziomem Shakiry.......... IP: gateway.d* / 10.3.36.* 28.01.03, 11:41
                Gość portalu: Figo napisał(a):

> Tak to jest jak się robi karierę ciałem nie talentem.
                a szczególnie jedną częścią ciała!! he he he
                • Gość: Figo Re: Jestem załamany poziomem Shakiry.......... IP: gateway.d* / 10.3.36.* 28.01.03, 12:16
                  Nooooooooo, Maćkowi szczególnie przypadło to gustu, KAB-owi też ale się nie
                  przyzna ;-)))))
                  • Gość: Maciek Re: Jestem załamany poziomem Shakiry.......... IP: 6CHUM* / *.ssss.gouv.qc.ca 28.01.03, 13:29
                    Shakira to byla moja jesienna bogini ; a od sylwestra na Times Square moja nowa
                    boginia jest "stara" Pamela. Jasne ??:))
                    • Gość: Figo Re: Jestem załamany poziomem Shakiry.......... IP: gateway.d* / 10.3.36.* 28.01.03, 15:15
                      Ze zmniejszonym biustem. Oglądałem u kumpla video z podróży poślubnej Pamely i
                      Tommy'ego Lee. Jak nie widziałeś to rozumiem twój wybór.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka