Dodaj do ulubionych

Nowe forum

06.02.14, 20:10
Czyżby byłoby to forum naszej szlachetnej administracji,która do tej pory nie miała ochoty odpowiadać na nasze problemy w nowo utworzonym portalu ?Zbliża się powoli okres wyborczy.Czas odpowiadać pod "kontrolą" na postulaty plebsu.Jeżeli tak to jest-osobiście mam to głęboko w d.pie.Pozdrawiam!!!
Obserwuj wątek
    • merida441 Re: Nowe forum 06.02.14, 22:10
      Troll...jak ci tu wytłumaczyć, na czym polega demokracja i jedno z jej osiągnięć- pluralizm. W ujęciu łopatologicznym miej świadomość,że każdy może sobie zakładać gdziekolwiek wątki,fora, ale nikt ci nie każe się na nich udzielać. Słuszna jest prowokacja,która ma jakiś cel. Pochwal się jakąś inicjatywą,rozwiązanym problemem społecznym,zainicjuj sensowny wątek,a nie tylko siedzisz przed kompem i krytykujesz. Powiedz,co cię najbardziej "boli", (tylko nie mów,że to na cztery litery,czego się domyślam po ilości spraw,które tam wrzucaszwink Musisz uważać,żeby ci "tego cuda "nie rozsadziło.... Zwieraj dzielnie pośladki.Pozdrawiam !
      • troll540 Re: Nowe forum 07.02.14, 06:04
        Jeżeli ktoś nie potrafi czytać ze zrozumieniem,co dalej nie potrafi zrozumieć przytaczanych nawet przez siebie pojęć.Praktycznie próbuje narzucić swój styl,prowokuje-wręcz wymusza zachowania tylko przyjazne,które nie zawsze bywają słuszne,ogranicza komuś prawo do wypowiedzi.To sorry ,ale uważam to za kompromitacje.Kiedyś jeden z uczestników forum pisał "nie dyskutuje z idiotami"-chodziło oczywiście o mężczyznę-z pełnym szacunkiem dla kobiet-też tą dyskusję chcę zakończyć.Pozdrawiam pozostałych uczestników!
        • merida441 Re: Nowe forum 07.02.14, 21:33
          Trollu, zważywszy na porę twojej aktywności, to wnioskuję-dzień,czy noc,to niczego twórczego spodziewać się nie można niestety..Więcej pożytku z twojej ognistej aktywności może miałaby pani Trollowa , przemyśl to..wink To nie wymaga wielkiego myślenia-wierzę,dasz radę ! Odnośnie kończenia dyskusji- Forum to nie armia, a ty nie generał,żebyś mógł o wszystkim tu decydować,a inni mieli ciebie słuchać. Mów sobie tutaj,co chcesz tylko przestań z tymi obraźliwymi epitetami do rozmówców, bo to nie forum psychologiczne do leczenia Twoich kompleksów i podwyższania swojego ego. Czy ktoś cię w dzieciństwie skrzywdził,nawyzywał? Bądź Trollem jak się patrzy,a nie Trollikiem w krótkich spodenkach. Pozdrawiam !
          • troll540 Re: Nowe forum 07.02.14, 22:47
            Widzę,że czytanie ze zrozumieniem nadal przysparza poważne problemy.Dlatego też pozwolę sobie przytoczyć pewną anegdotę-"W Weimarze spotkali się na wąskiej ścieżce w parku Goethe i pewien krytyk literacki. Zobaczywszy Goethego, krytyk warknął:
            - NIE ustępuję drogi durniom.
            - a jak tak - odpowiedział Goethe i zszedł na bok".Będzie to zapewne ciężkie do zrozumienia-ja też ustępuje.Pozdrawiam!
            • merida441 Re: Nowe forum 09.02.14, 00:48
              "Co ludzie najchętniej nazywają głupotą ? Mądrość,której nie rozumieją..." (Marie von Eschenbach) . Gdzie ci Trolliku przyszło do głowy przywoływać Goethego ?! Z tym twoim jednostronnym widzeniem świata, obrażaniem w każdym wątku?! Znudziłeś mnie już totalnie, ciągle to samo,jesteś niereformowalny widzę. Cenię zadziorność,ale popartą rzeczowością,kulturą dyskusji,słowa,czego nie ma w tobie za grosz. Facet musi być konkret,a tego u ciebie nie widzę,zatem z przyjemnością zamykam tą dyskusję.Załóż sobie forum pt. "bla,bla,bla.." i trolluj do woli !Pozdrawiam !
            • pink0000 Re: Nowe forum 09.02.14, 09:22
              Powiem kolokwialnie że mnie Trol działa na przemianę materii co prawda obawiam się iz mogę popaść w bulimię gdyż totalnie mnie mdli ...co kto napisze Facet ma problem albo z tematem albo z życiem osobistym danej osoby (uu fuj plotkarz )
              A ja powtarzam "wątłemu dyplomacie" iż mam prawo napisać jakie nosze gacie
              To moja sprawa! i kto chce podejmuje temat kto nie to nie smile
              szczerze nie pojmuję już tego pieprzenia o tym iż nikt niczego nie rozumie,robi błędy i zle się prowadzi co za bezczelny typ !Hmm cóż jak tak dalej pójdzie trza będzie się przebranżowić na inną nazwę może ?tongue_outajac?Pan Mądrala ?Narcyzek ?? jak by nie było wiadomo że no nikt nie jest godzien głupiej mądrości Trola
              pozdrawiam ??? oj tak to dobre słowosmile
              • troll540 Re: Nowe forum 09.02.14, 16:07
                Tak się składa,że mam wybitnie ułożone życie osobiste i zawodowe.Piszący wyżej prawdopodobnie postrzegają jakieś błędy ,które wynikają z problemów raczej własnych.Ale cieszę się wyjątkowo,że nie mam dzieci w wieku takim,które musiały by korzystać z edukacji tak zmanierowanych osób-co dalej nawet gdybym miał-to na pewno nie pozwolił bym korzystać im z nauki pseudo "uczonych". To tak tylko w kwestii pewnych wątpliwości wynikłych ze śmiesznych wypowiedzi.Temat zakończyłem już dawno ,ale z tym czytaniem ze zrozumieniem to jednak cały czas zainteresowani i ich wierni poddani mają nadal problem hahahaha!!
                • pink0000 Re: Nowe forum 09.02.14, 16:42
                  widzę że marzenia trol posiada o sławie tym czasem ,nie wielu jest ludzi którzy maja taki tok myślenia Tylko prosze mnie nie straszyć
                  że są jeszcze dzieci oj :smile
                  A co do życia prywatnego to ja akurat mam Pańskie życie w wiadomym miejscu ,rozumię ze to może okazać się nie do wiary dla owcy która wciąż się tym pasa.
                  Temat edukacji stał się już dość przykry więc pozwolę sobie zasugerować, iż przydało by się kilka jeszcze ciekawszych form wyrażenia światopoglądu gdyż to rzeczywiście wytęża umysł czytelnika.warto też zastanowić się nad swoimi zagadnieniami np :jak widzę zdanie "czy logicznym było " jakoś to chyba kwestia którą szanowny Pan powinien sam się zająć ja mam jeszcze piosenkę z dedykacją dla takich jak szanowny Pan szkoda że nie moja ale widać ktoś już miał do czynienia z taką rasą pozdrawiam serdecznie wierze że tak mądry człowiek absolutnie podważy każde moje słowo hmm ,taka to jestem nie grzeczna youtu.be/K65XRFyGKlQ
    • pink0000 Re: Nowe forum 09.02.14, 10:48
      youtu.be/y1AsVSV_luM pozwole sobie na odrobine sarkazmu z oczytania smile
      • troll540 Re: Nowe forum 09.02.14, 20:44
        Linki tego typu proponuje przekazać chłopcom z twoim poziomem.Będą się one zapewne cieszyć bardziej niż określona grupa osób ,która cieszy się przysłowiową latarką.Pozdrawiam!
        • troll540 Re: Nowe forum 09.02.14, 20:50
          *oni
          • tubylec-to-ja Re: Nowe forum 09.02.14, 21:02
            hey pink0000 i troll540 idzta se do baru na rogu walnijta se po 100g i sie dogadajta ,a nie tu zasrywata forum swoimi problemami jak wam bedzie malo po 100 to po 200g a po 500 napewno pomoze. to nara.
            • pink0000 Re: Nowe forum 09.02.14, 21:08
              eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee błagam nawet tak nię żartuj Trol bardzo mnie lubi to się czuje w kościach a Bar na rogu ?? oj owszem pozdrawiamsmile
          • pink0000 Re: Nowe forum 09.02.14, 21:16
            hahahaha Kochany Trolu nie ujmując Trolom zabawa latrka?? nie wpadła bym na to ....chyba ze myślę o tobie więc fakt to jedyne co może przyświecać ci cel smile
            znam lepsze zabawy smile
          • pink0000 Re: Nowe forum 09.02.14, 21:20
            ps buraku poczytaj to co napisałeś jak to nazywasz ze zrozumieniem i zauważ czy sam sobie nie ubliżyłeś smile
            a ja nie jestem już dziewczynka z zapalkami więc mogę cię poprosić jedynie o ognia!
            • troll540 Re: Nowe forum 11.02.14, 18:12
              Jak komuś brakuje argumentów często odwołuje się do prymitywnych stwierdzeń.Szanuję pewną rozpacz,ale nie szanował będę prostackich i desperackich zachowań.Dla mnie czy to kolo czy ona to nie zmienia faktu,że mam do czynienia z osobą ciężko upośledzoną poniżej 20 IQ.Pozdrawiam!
              • troll540 Re: Nowe forum 11.02.14, 19:38
                A tak na prawdę by zakończyć ten wątek" to brzydzę się " tymi ludżmi z którymi czasami prowadziłem konwersację .Faktycznie czasami poczuwam jakiś obowiązek przeproszenia -czy jednak muszę przepraszać sam za swoje realistyczne myśli?!- odpowiadające poglądom większości ludzi normalnych?.Myślałem,że pójdzie to innym torem.Stało się jednak tak -a nie inaczej.Spotkania z chamstwem,prymitywizmem i buńczuczną wiarą śmiesznych,przypadkowych prymitywów.....Wyeliminowało mnie od pewnego myślenia o tych baranach,którzy nie mając nawet podstawowej wiedzy dotyczącej o czymkolwiek potrafią pisać z nieokreśloną charyzmą po to by zaistnieć na forum.Tacy przedmówcy są po prostu dla mnie zerem -to takie maluśkie zero i bardzo maluśkie.Pozdrawiam!!
                • pink0000 Re: Nowe forum 12.02.14, 18:48
                  Zera takie maluśke zerasmile
                  proszę oto podsumowanie Trola kóry nie radzi sobie z rozmówcami
                  Z mojej strony mogę tylko Państwa serdecznie przeprosić za świństwo ,które tu zaistniało poprzez konwersacje między Panem wielkie Ego a moją skromną osbą
                  proszę cofnąć się do jego wcześniejszych wypowiedzi choć w innych tematach z każdym ma on problem Tyle tu zer.

forum dla każdego i każdy uważam ma prawa do swojej oceny lub zaczątku tematu .
                  posrany Pan mądrala zdążył jednak przeprawić mnie przez słownik ortograficzny ,literaturę dla psychoanalityków a na koniec sprawdził mi IQ ba a nawet ocenił medycznie iż jestem głęboko upośledzona smile
                  BRAWO!!!!!smile niżej upaść nie można .
                  ja proferuję łacinę ,i język że tak zwę Staropolski dla świń poniżej pasa;
                  uważam rownież ze generalnie każde ,napisane przez Trola zdanie spokojnie może sam sobie zacząć je czytać .Aczkolwiek ,co do upośledzenia ,to radzę uważać ,gdyż nie znam szczerze gorszego ch... który uderza już w ten desen by sie bronić ,Mam nadzieje szczerze że nie spotka go taka rozterka życiowa ,ani np;ojciec takiego dziecka gdzie skopał by takiemu dupe na zielona : a życie toczy sie dalej wiec może kiedyś watek iz Pan zna się na tym w czymś zaradzi smile?
                  na koniec wspomnę iż absolutnie oblecialy mnie te posrane wywody :0
                  nie ja pierwsza na tym forum proponuje wyluzowanie dupy ale również pozwole sobie zasugerować podejście do umywalni dociśniecie sie do zlewu jednocześnie patrząc sobie w twarz , ......jak to nic nie da to znaczy że jaj nie ma ,Jak to sam określił ZERO MALEŃKIE ZEROsmile
                  co do IQ hmm mam troche wiecej ale nie bedę opowiadac temu co to ma zaledwie 8cm smile
                  w wiadomym miejscu
                  resztę pozdrawiam smile
                  • troll540 Re: Nowe forum 14.02.14, 19:26
                    Szanuje każde zachowania, czasami nawet te,które są nie zrozumiałe -dla mienie jesteś zwykłym ch..em do szcza.ia - luzik.Z tego co wiem wiem inni szanują cie jeszcze gorzej.-pozdrawiam tych pozostałych!!
                    • troll540 Re: Nowe forum 14.02.14, 21:04
                      Żeby rozładować temat mawiano kiedyś -0 to student-dwa zera -ubikacja-trzy zera -student w ubikacji, cztery zera -dwie ubikacje/ głupku to ty/-brakuje jeszcze jednego zera-Pięć zer to olimpiada w Soczi !!!Pozdrawiam!
                      • pink0000 Re: Nowe forum 15.02.14, 08:19
                        hahahahaha uśmiałam się do łez smile
                        jestem pewna że znów nikt nie odpowie na to jakże ciekawe spostrzeżenie haha
                        od dziś bedę uważnie rozglądać się wokół siebie i pewnie spotkam Trola smile nie wierze że jeszcze ktoś więcej nosi tak "Zryty Beret "
                        pozdrawiam smile
                    • pink0000 Re: Nowe forum 15.02.14, 11:15
                      za jedno szczerze dziękuję za to ,że poznałam kogoś takiego smile
                      dzięki temu mogę być jeszcze lepsza w relacjach ze swoimi bliskimi i przyjaciółmi gdyż bardzo doceniam to że są tacy normalni i piekni bez tych choinkowatych strojów które mi tu pokazano.
                      cieszę się również że nie jesteśmy w swoim towarzystwie zanudziła bym się na śmierć ,
                      a tak ?? doceniam zrozumiałe inteligentne osoby zarówno z poczuciem humoru i z wydozowanym ego .
                      szanowny Trol oczywiście szanuje wszystkich więc napewno również go to ucieszysmile
                      dziękuję raz jeszczesmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka