agila133 01.07.06, 21:02 Poszukuje dobrego zespołu na wesele. Prosze pomóżcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
robilka Re: szukam zespołu na wesele 01.07.06, 23:40 SEXBOMBA SEXBOMBA I JESZCZE RAZ SEXBOMBA :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kar0la tak, Sexbomba 02.07.06, 09:54 jasne,że Sexbomba jest the best, ale 2 lata wczesniej zarezerwuj termin ;] tak sa oblegani, w tamtym roku na 2007 juz nie mieli miejsc ;) Odpowiedz Link Zgłoś
robilka Re: tak, Sexbomba 02.07.06, 17:08 No nie wiem czy to do konca prawda...ja rezerwowalam ich chyba w marcu tego roku a wesele w 2007 w czerwcu ... Takze chyba nie jest az tak zle...Ale bez dyskusji sa NAJLEPSI ! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
bdronka Re: szukam zespołu na wesele 02.07.06, 23:08 ECH>>>mialem przyjemnosc słuchac tego zespolu i...szczerze watpie, czy są najlepsi w Toruniu. Radziłbym najpierw ich posłuchac przed decyzją - w Toruniu są na szczescie zespoły grające muzyke na zywo - a nie w calosci z elektronicznych organow. Odpowiedz Link Zgłoś
robilka Re: szukam zespołu na wesele 03.07.06, 00:03 Ale to chodzi glownie o atmosfere jaka SEXBOMBA umie stworzyc podczas imprezy! Emanuje z nich radosc i uwazam, ze udziela sie ona ludzia, ktorzy w danej chwili bawia sie przy ich repertuarze. Odpowiedz Link Zgłoś
bdronka Re: szukam zespołu na wesele 03.07.06, 09:05 tak, tak, emanuje radość jak z każdego zespołu disco polo...to fakt, a muzyka taka sama cienka jak muzyka disco polo...ciekna i radosna:p Odpowiedz Link Zgłoś
robilka Re: szukam zespołu na wesele 03.07.06, 16:14 tak tak a Ty pewnie nalezysz do tych co disco polo nie sluchaja tylko dziwnym trafem na weselach znaja wszystkie slowa... Odpowiedz Link Zgłoś
bdronka Re: szukam zespołu na wesele 03.07.06, 18:01 nie o to tu chodzi. Moze ja przyjde z laptopem - włoże mida, zapidam mixy, wstawki muzyczne - i zrobie weselisko? A na tym wszystkim sexbomba bazuje. Dla mnie o wiele lepszy jest zespol ktory gra - nie odtwarza muzyke z jakis nosnikow itp itd; podkreslic tez chce ze osobiscie znam polowe skladu sexbomby (hehe) i uwazam ze to bardzo mila Pani bardzo bardzo bardzo, ale muzyka mi na wesele nie odpowiada.......i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
robilka Re: szukam zespołu na wesele 03.07.06, 18:28 Jakby nie bylo uwazam, ze ludzie na weselu najlepiej bawia sie przy wlasnie TAKIEJ MUZYCE. Odpowiedz Link Zgłoś