Gość: b3ut IP: *.torun.mm.pl 20.05.03, 10:09 Może na jakiegoś browara uderzymy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Wiech Re: Do Narodu Polskiego!! IP: 217.97.134.* 20.05.03, 11:00 jam patriota... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b3ut Re: Do Narodu Polskiego!! IP: *.torun.mm.pl 20.05.03, 11:22 tylko z dowodzikiem prosze celem potwierdzenia Polskości... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: awronia Re: Do Narodu Polskiego!! IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 20.05.03, 18:29 W kwestii browarka mam wadę wymowy i nie mówię "nie". W łykenda? Piatek tudzież sobota? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SDB Re: Do Narodu Polskiego!! IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 20.05.03, 20:07 JO!!! :) proponuje raczej piatek... a moze niedziele? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: awronia Re: Do Narodu Polskiego!! IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 21.05.03, 10:15 Niedziela odpada, bo na Matrixa się z Winiaczem (Snoop, to było coś!)wybieramy. Piwko w piątek o 19.00 w ogródku Groty. Jak będzie padać, to w knajpie i pomyslimy co dalej. Lista: 1. Wiech 2. Wronia 3. ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b3ut Re: Do Narodu Polskiego!! IP: *.torun.mm.pl 21.05.03, 11:27 no ej, ja to zaproponowałem wiec ja jestem No 1. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: awronia Re: Do Narodu Polskiego!! IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 21.05.03, 11:48 Ten juz sie awanturuje... Jak ustalismy godzine z wiechem, to spałeś. W zwiazku z tym Twoja pozycja spadła ( mówie tylko o tej liscie). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elzbieta Gawlas Re: Do Narodu Polskiego!! IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 21.05.03, 11:55 Czasami zdarza mi sie spotkac inteligentnych ludzi. Wczoraj mialam rozmowe z profesorem jezyka francuskiego w Toronto. Jest Romunem. Zna dobrze Polske i jej problemy. Maksymilian zostal niedawno okradziony w Warszawie, bo w Polsce pod ochrona bandyckich rzadow i sadow sa przestapcy, a 13 milionow uczciwych Polakow zyje bez srodkow do zycia. Powiedzial: " Polska zostala rozgrabiona i wysprzedana. Polacy nie chca przyjac do swojej swiadomosci, jak straszna niewola czeka ich w Unii Europejskiej. Bedzie stokroc gorzej niz za okupacji gestapo !" POLSKA ZOSTALA HANIEBNIE ZNOWU ZDRADZONA Poczytajcie " Tajne dokumenty. Panstwo - Kosciol 1980-1989" ANEKS POLITYKA Londyn - Warszawa 1993 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiech Re: Do Narodu Polskiego!! IP: 217.97.134.* 21.05.03, 12:10 Gość portalu: Elzbieta Gawlas napisał(a): (...) jak zwykle, wiadomo... ta ma zdrowie! (albo jego brak - zależy, jak patrzeć...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elzbieta Gawlas Re: Do Narodu Polskiego!! IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 21.05.03, 12:15 Francja: O jaki "wrogi wewnętrzny element" chodzi Jak wiadomo w tym wlasnie okresie nie kto inny tylko ten wlasnie « element » doprowadzil do niewoli i unicestwienia Panstwa Polskiego na, bagatela, ... 123 lata. Nalezy sie zastanowic, kim byl element ktory doprowadzil do tej katastrofy ! Ano, jesli wierzyc historii byla w nim czesc szlachty, pewna grupa wyzszych klas spoleczenstwa polskiego, kler, z pewnoscia tez cudzoziemcy. Mamy wiec odpowiedz na pytanie kim byl « wrogi element » w tamtym okresie. Mamy tez odpowiedz z jakim rezultatem mialo spoleczenstwo naszego kraju do czynienia w rezultacie dzialan tegoz elementu. Co bylo dalej, wszyscy wiemy. Europa, w tym Polska, pograzona zostaje w pozodze wojennej na kilka dlugich lat. I mozna by sie spodziewac ze, wreszcie wyzwolona, mogla by zasmakowac wolnosci. Nic z tego jednak, jako ze « wrogi wewnetrzny element » wspolnie z tym zewnetrznym, dobrze zidentyfikowanym, postanowil inaczej. Grzezniemy wiec na nowo, tym razem w czerwonym chaosie, terrorze i grozie na nastepne 45 lat. Wszystko jednak za sprawa « wrogiego wewnetrznego elementu » ktory nie trzeba identyfikowac. Robi to sam doskonale. Nazywa sie to tym razem « wladza ludowa ». Juz nie szlachta, kler, wyzsze klasy spoleczenstwa. Nie, sa to socjalisci, komunisci i roznej masci « isci » z za wschodniej granicy tez. Dzisiaj, po wyzwoleniu z kajdanow « socjalizmu » i innych zdegenerowanych form spolecznych, stoimy ( znowu ) tym razem przed alternatywa. Ciagle jednak mamy do czynienia z « wrogim elementem » ktorego rezultaty dzialan sa powszechnie znane i publikowane ( do tego stopnia perfidii i bezczelnosci doszlo !). Kim jest dzisiaj tenze « wrogi element wewnetrzny » ? Odpowiedz jest prosta. Sklada sie on z pewnej czesci kleru, przetworzonych ( recycled ) socjo- komunistow, pewnej grupy wyzszych klas spoleczenstwa, blizej nie okreslonego pochodzenia osob noszacych znamiona obywatela polskiego oraz cudzoziemcow. Mam nadzieje ze wyjsnilem w sposob nie budzacy watpliwosci co mam na mysli piszac o « wrogim elemencie wewnetrznym » ( i skutkach jego dzialania na przestrzeni lat historii Polski ) Pozostajac do dyspozycji redakcji, z wyrazami szacunku, Włodzimierz Pydo, Francja, 19 maja 2003 r. polonia.pap.net.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: awronia Re: Do Narodu Polskiego!! IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 21.05.03, 12:37 To jest wątek o piwie!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b3ut Re: Do Narodu Polskiego!! IP: *.torun.mm.pl 21.05.03, 12:37 lepiej napisz czy idziesz z nami na piwo (polskie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przem Re: Do Narodu Polskiego!! IP: 158.75.48.* 21.05.03, 12:51 do Elżbiety Gawlas według ciebie wszyscy którzy rządzili przez ostatnie lata w Polsce to oszuści i złodzieje, którzy tylko myśleli jak tu coś zapierdolić ( z pewnością w dużej mierze tak jest ), ale nie w 100%. Jestem ciekaw kto ewentualnie jest twoim jakimś " autorytetem" ( politycznym, moralnym ), masz chyba kogoś takiego w tym kraju. PS. czy ty mieszkasz w Polsce ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiech Re: Do Narodu Polskiego!! IP: 217.97.134.* 21.05.03, 13:21 Ela jest prawdziwą patriotką, szczerze przejętą losem Polski. Mieszka wprawdzie w Kanadzie, ale tylko dlatego, ze w Polsce żydo-masońska UBecja wciąż nastaje na jej życie. Mimo to, przez cały czas przestrzega nas - głupich i zmanipulowanych maluczkich przed złem (a nawet Złem), jakie stopniowo ogarnia kraj, wyrywając prapolski majątek z rąk jego prawowitych właścicieli... Jeśli chodzi o autorytety, to nazwisk uznanych sie nie spodziewaj. Główne kryterium doboru jest takie, aby wystarczająco gromko postaci te ryczały, po rejtanowsku rodzierając szaty nad rozkradaniem Ojczyzny przez bliżej niezidentyfikawane prounijne moce. reasumując - jeśli nie wiesz czym grozi 'dyskusja' z Elą, to lepiej jej nie prowokuj, bo znowu zacznie trzaskac po 20 bliżej niezwiązanych z żadnym tematem postów, generowanych metodą 'copy'-'paste'... pozdr. W. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: Do Narodu Polskiego!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 21.05.03, 13:14 o yezu, piwo z Krolowa Polski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiech Re: Do Narodu Polskiego!! IP: 217.97.134.* 21.05.03, 13:23 Gość portalu: Ted® napisał(a): > o yezu, piwo z Krolowa Polski > o yezu, nieee.... ps. chyba własnie mam atak grypy, nie wiem czy dam rade przyjść w pt... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przem Re: Do Narodu Polskiego!! IP: 158.75.48.* 21.05.03, 15:26 Dzieki za ostrzeżenie! Ok siedze cicho i nie dam się sprowokować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: snoop Re: Do Narodu Polskiego!! IP: *.localdomain / 192.168.1.* 21.05.03, 15:28 Gość portalu: b3ut napisał(a): > Może na jakiegoś browara uderzymy? No no ja sie pisze tylko napiszcie mi dokladnie kiedy i o ktorej dziekuje :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sdb Re: Do Narodu Polskiego!! 21.05.03, 15:55 Piwko w piątek o 19.00 w ogródku Groty. Jak będzie padać, to w knajpie i pomyslimy co dalej. Pomysl ten zostal zaakceptowany :D Lista: 1. Wiech 2. Wronia 3. B3ut 4. Snoop? 5. Ezdeb Odpowiedz Link Zgłoś
robert_wl Re: Do Narodu Polskiego!! 21.05.03, 20:35 To ja se też może przyjdę, jak mnie praca nie uziemni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: snoop Re: Do Narodu Polskiego!! IP: *.localdomain / 192.168.1.* 22.05.03, 12:46 sdb napisał: > Piwko w piątek o 19.00 w ogródku Groty. Jak będzie padać, to w knajpie i > pomyslimy co dalej. > > Pomysl ten zostal zaakceptowany :D > > Lista: > 1. Wiech > 2. Wronia > 3. B3ut > 4. Snoop? > 5. Ezdeb Cos malo nas .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przem Re: Do Narodu Polskiego!! IP: 158.75.48.* 22.05.03, 12:58 czy mówicie do wszystkich Polaków - Toruniaków, no i jaki jest przedział wiekowy na to piwo( nie, żebym miał jakieś obiekcje, ale trzeba się przygotować no wiecie - strój, fryzura, tematy rozmów itd. ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiech Re: Do Narodu Polskiego!! IP: 217.97.134.* 22.05.03, 13:02 Gość portalu: przem napisał(a): > czy mówicie do wszystkich Polaków - Toruniaków, no i jaki jest przedział > wiekowy na to piwo( nie, żebym miał jakieś obiekcje, ale trzeba się przygotować > > no wiecie - strój, fryzura, tematy rozmów itd. ) chodź, nie pitol... chyba, że masz 12 lat, to sie jeszcze wstrzymaj... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beat Re: Do Narodu Polskiego!! IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 22.05.03, 13:05 Gość portalu: przem napisał(a): > czy mówicie do wszystkich Polaków - Toruniaków, no i jaki jest przedział > wiekowy na to piwo( nie, żebym miał jakieś obiekcje, ale trzeba się przygotować > > no wiecie - strój, fryzura, tematy rozmów itd. ) o boszsz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przem Re: Do Narodu Polskiego!! IP: 158.75.48.* 22.05.03, 14:15 piątek godz. 19.00, Grota - jo może przyjde. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b3ut Re: Do Narodu Polskiego!! IP: *.torun.mm.pl 22.05.03, 15:35 O dżizas ale poruszenie. Może jeszcze BB sie zglosi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beat Re: Do Narodu Polskiego!! IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 22.05.03, 16:14 Gość portalu: b3ut napisał(a): > O dżizas ale poruszenie. Może jeszcze BB sie zglosi... ino nie żałujcie i wypijcie moje zdrowie jak na patryotoow przystalo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b3ut Re: Do Narodu Polskiego!! IP: *.torun.mm.pl 22.05.03, 16:19 jak ty sie za siebie napijesz to my tym bardzoej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beat_trzezwa_jak.. Re: Do Narodu Polskiego!! IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 22.05.03, 16:28 Gość portalu: b3ut napisał(a): > jak ty sie za siebie napijesz to my tym bardzoej uooo koolega już dzisiaj zaczął że się język spod kontroly wysmyknął? obyś nam tej woodki nie przepił całej;) buziaki boszszsz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b3ut Re: Do Narodu Polskiego!! IP: *.torun.mm.pl 22.05.03, 17:49 jakim wam? chyba wroni... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiech Re: Do Narodu Polskiego!! IP: 217.97.134.* 23.05.03, 08:57 coś mi moowi, że bełtową wodę ognistą zobaczymy, jak świnia niebo.... scjemniacz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: awronia Re: Do Narodu Polskiego!! IP: 212.160.232.* 23.05.03, 10:15 Ej,ej... Wszyscy cos sobie roszczą prawo do beutowej wódki. Zwłaszcza Wiesiu krzyczy, który trzymał jego stronę w tym zakładzie. Kto się zakładał? Ja z Beutem chyba, o ile mnie pamięć nie myli... To proszę mi mojej wódki nie rozdzielać :-))) DO ZOBACZENIA WIECZOREM!!! JUŻ MI SIĘ RYJEK CIESZY NA MYŚL O PIWKU W WASZYM TOWARZYSTWIE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiech Re: Do Narodu Polskiego!! IP: 217.97.134.* 23.05.03, 10:36 Gość portalu: awronia napisał(a): > Ej,ej... Wszyscy cos sobie roszczą prawo do beutowej wódki. Zwłaszcza Wiesiu > krzyczy, który trzymał jego stronę w tym zakładzie. ...trzymał, przegrał i browara postawił. Nie ściemniał. Kto się zakładał? Ja z > Beutem chyba, o ile mnie pamięć nie myli... To proszę mi mojej wódki nie > rozdzielać :-))) > Przez myśl by mi nie przeszło, żeby rozdzielac! Ja po prostu chcę Pani Szanownej pomóc z tym brzemieniem i tyle. Przecież sama tego nie udźwigniesz na dziewczęcych barkach!... ;-P > DO ZOBACZENIA WIECZOREM!!! JUŻ MI SIĘ RYJEK CIESZY NA MYŚL O PIWKU W WASZYM > TOWARZYSTWIE!!! ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: awronia Re: Do Narodu Polskiego!! IP: 212.160.232.* 23.05.03, 10:41 Wiesiu, jak już dostanę, to zwrócę się o pomoc... Póki co wierzę w Beuta ( Beut, weź to sobie do serca). Może się doczekam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: snoop Re: Do Narodu Polskiego!! IP: *.localdomain / 192.168.1.* 23.05.03, 13:17 Gość portalu: awronia napisał(a): > Wiesiu, jak już dostanę, to zwrócę się o pomoc... Póki co wierzę w Beuta > ( Beut, weź to sobie do serca). Może się doczekam... Chyba bede pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś