Dodaj do ulubionych

będzie piąta liga dla Chełminianki???

IP: 81.210.32.* 07.04.05, 18:03
Jak myślicie czy Chełminianka awansuje do piątej ligi w tym sezonie
Obserwuj wątek
    • Gość: b Re: będzie piąta liga dla Chełminianki??? IP: 81.210.32.* 07.04.05, 18:06
      Jeżeli poprawią obrone i skuteczność w ataku to mamy dużą szanse na awans.Tylko
      żeby sie nie kłócili jak przegraja jakis mecz bo to będzie koniec
      • Gość: Czarny 66 Re: będzie piąta liga dla Chełminianki??? IP: 81.210.32.* 07.04.05, 23:56
        Mam nadzieję że rweszcie będziemy mieć 5 ligę musimy poprawić
        skuteczność.Chełmińscy kibice zasługują na ten awans bo gdzie przychodzi tak
        dużo kibiców jak w Chełmnie !!!!!
        • Gość: b Re: będzie piąta liga dla Chełminianki??? IP: 81.210.32.* 08.04.05, 00:12
          Masz racje nie ma tylu kibiców nawet na 4 lidze i są u nas swietni kibice!Tylko
          zeby oni chcieli grac dla nas
      • Gość: czarny Re: będzie piąta liga dla Chełminianki??? IP: 81.210.32.* 01.05.05, 16:04
        całe szczęście udało im sie wygrać i mamy lidera bo radzynianka przegrała z
        węgrowem 0:1 najgłupszym półczlowiekiem na trybunach był znowu dariusz szo?....
        poziom inteligęcji ma napewno zero z tym jego ku.... !i z resztą jego
        wysławiania chłopie zastanów się jak się zachowujesz między ludżmi bo tylko
        przynosisz wstyd rodzinie i całe szczęście że cie nie widzą i słyszą !!!!
      • Gość: czarny Re: będzie piąta liga dla Chełminianki??? IP: 81.210.32.* 04.06.05, 19:44
        Niestety tak jak przewidywałem przegraliśmy w Łasinie 3:1 i z szampanem musimy
        jeszcze zaczekać !!! Mam jeszcze pytanie czy Krowa jest właścicielem stadionu
        czy tylko pracownikiem i powinien zajmować się sprzątaniem i podlewaniem murawy
        a nie decydowaniem kto może wejść na mecz a kto nie bo jest za cieńki w uszach
        a za gruby w pasie !!!!
        • Gość: czarny Re: będzie piąta liga dla Chełminianki??? IP: 81.210.32.* 07.06.05, 12:37
        • Gość: czarny Re: będzie piąta liga dla Chełminianki??? IP: 81.210.32.* 07.06.05, 12:43
          Na pewno w sobotę będzie ciężko wygrać mecz bo Bobrowo będzie walczyć o
          utrzymanie . Ten mecz musimy wygrać bo o ile wiem Piast dogadał się z Węgrowem
          ponieważ Węgrowo nie chce awansować !!!
      • Gość: czarny Re: będzie piąta liga dla Chełminianki??? IP: 81.210.32.* 26.06.05, 13:37
        Mam nadzieję że działacze CHEŁMINIANKI pojadą do Kosowizny i porozmawjają z kim
        trzeba na temat przejścia zawodników Pomowca do naszego Klubu (z Panem M.
        Karwanem a nie z p.Kowalskim).
    • Gość: Kibol Re: będzie piąta liga dla Chełminianki??? IP: 81.210.32.* 08.04.05, 08:27
      Mysle ,ze bedzie ciezko ,ale awansuja!!!!Zycze im tego z calego serca. W sobote
      powinien byc kolejny krok ku temu!!!
      • Gość: HH Re: będzie piąta liga dla Chełminianki??? IP: 81.210.32.* 09.04.05, 14:15
        napewno nie awansuja bo nie umieja grac niech lepiej ida pokopac buraki na pole
    • Gość: dydek Re: będzie piąta liga dla Chełminianki??? IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.04.05, 20:37
      Jest dziś Chełminianka wygrała swój pierwszy mecz w tym roku:) 9.4.2005r.
      • Gość: czarny Re: będzie piąta liga dla Chełminianki??? IP: 81.210.32.* 08.05.05, 19:51
        szkoda że nie została wykorzystana szansa na zwycięstwo chyba czas na
        pracowanie nad karnymi na treningach bo to już drugi karny nie wykorzystany w
        krótkim czasie (mecz z Cyklonem)Brzozowo przegrało z Mustangiem 2:4 Węgrowianka
        przegrała ale co jest gorsze Pist wygrał
    • Gość: Kibol Re: będzie piąta liga dla Chełminianki??? IP: 81.210.32.* 10.04.05, 08:30
      Mylisz sie Dydek !!!Grala drugi mecz i drugi wygrala!!!
      • Gość: b Re: będzie piąta liga dla Chełminianki??? IP: 81.210.32.* 11.04.05, 10:29
        kolejny krok do awansu.Wygrali z Radominem a węgrowianka zremisowała z
        Brzozowem i tracimy tylko jeden punkt do lidera(Węgrowianka)tak trzymac panowie
        • Gość: anty kibic Re: będzie piąta liga dla Chełminianki??? IP: 81.210.32.* 11.04.05, 17:19
          za 5 liga jestem jak najbardziej tak ale kibice sa okropni.probuja robic
          swietna atmosfere na stadionie ale im to nie wychodzi i piekny spektakl zmienia
          sie w horror.niektorych odrazaja wyzwiska kierowane do sedziego ktory nieczego
          nie jset winnien.jednym slowem mowiac kibole to banda nieokielznanych idiotow
          dracych morde !!!!!
          • Gość: ROCKY 49 Re: będzie piąta liga dla Chełminianki??? IP: 81.210.32.* 06.06.05, 11:14
            wal sie na ryj smierdzielu odpier sie od kibicow masz szczescie ze niewiem kim
            jestes bo bts byl scfelony
    • Gość: KSCH Re: będzie piąta liga dla Chełminianki??? IP: 81.210.32.* 11.04.05, 18:36
      Postaramy sie cos z tym zrobic!!!!Ze sportowym pozdrowieniem-KSCH
    • Gość: Ania Re: będzie piąta liga dla Chełminianki??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.05, 18:39
      Widziałam was w akcji i wiecie co? Wy już lepiej nic nie róbcie
    • Gość: anonim Re: będzie piąta liga dla Chełminianki??? IP: 81.210.32.* 11.04.05, 23:20
      Jezdziłem na różne mecze np.na reprezentacje Polski,na mecze pierwszej ligi i
      tam jest to samo tylko że u nas to wszystko słychać bo mamy kameralny stadion.
      Wiadomo niektórzy to przeginają pałe,ale ja przychodze na mecze żeby popatrzeć
      na mecz nie ważne jakiby on był,a nie słuchać tego jak ktoś kogoś
      wyzywa,chociaż czasami się niektórym należy ale bez przesady
      • Gość: b Re: będzie piąta liga dla Chełminianki??? IP: 81.210.32.* 12.04.05, 17:03
        to nie jest miejsce na rozmowy na temat kibiców tylko ktoś zadał pytanie jak
        myslicie czy chełminianka awansuje do piątej ligi w tym sezonie?skupmy sie na
        tym ludzie pozdrawiam
    • Gość: b Re: będzie piąta liga dla Chełminianki??? IP: 81.210.32.* 19.04.05, 17:39
      Po ostatnim meczu (przegranym)mam nadzieje ze chłopaki sie nie poddadzą i do
      nastepnego z węgrowem podejda maksymalnie skoncentrowani i wygraja bo szansy w
      zadnym wypadku jeszcze nie stracili
    • Gość: Kibic Re: będzie piąta liga dla Chełminianki??? IP: 81.210.32.* 20.04.05, 13:48
      Oczywiscie,ze sie nie poddadza!!!!!Wygraja z przekretami z Wegrowa!!!!
      • Gość: b Re: będzie piąta liga dla Chełminianki??? IP: 81.210.32.* 24.04.05, 19:55
        Chełminianka-Węgrowo 2:2 a mogło byc lepiej wygrywali 2:0 ale nie dali rady
        utrzymac wyniku.Mam nadzieje ze w sobote i wtorek wygrają mecze grają u siebie
    • Gość: Gerwazy Re: będzie piąta liga dla Chełminianki??? IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.05, 12:32
      W sobote graja z Cyklonem Kończewice u siebie o 17.00,a nastepny mecz graja we
      wtorek o 13.00 tez u siebie z Unifreeze Miesiaczkowo po tych meczach miejmy
      nadzieje ze beda liderami
    • Gość: b Re: będzie piąta liga dla Chełminianki??? IP: 81.210.32.* 30.04.05, 19:50
      Chełminianka-Cyklon 3:2 po wielkich bólach!!!Jak oni chcą awansować jak oni
      grają tak beznadziejnie.Czy ten trener nie ma oczu i nie widzi co oni
      wyprawiają?Ale ważne są 3 punkty i mam nadzieje że we wtorek pójdzie im lepiej
    • Gość: KC Re: będzie piąta liga dla Chełminianki??? IP: 81.210.32.* 01.05.05, 20:02
      Z taka grą jak wczoraj raczej trudno.Ale jeśli nie teraz to nigdy.
      Ps.
      Odbiór nudnego w większej części meczu zakłócał syn radnego (nazwiska
      zapomniałem). Z pozoru niby wygląda na intelektualistę i dorosłego mężczyznę
      ale to co prezentuje swoim zachowaniem - słowotok przekleństw bez ładu i składu
      i szowinistyczne wyzwiska wobec zawodników drużyny przeciwnej.Wydaje musię , że
      jest królem trybuny -najdowcipniejszym kibicem a obok mali chłopcy
      z podstawówki , którzy słuchają tego z wypiekami na twarzy i uczą się od
      starszego kolegi. A może by tak pan radny zainteresował się jaką syn mu robi
      reklamę jako radnemu i ojcu oczywiście (mimo że synuś pełnoletni)
      • Gość: Kibic Re: będzie piąta liga dla Chełminianki??? IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.05.05, 21:13
        Chełminianka na dzien dzisiejszy jest liderem.
        1Chełminianka Chełmno 38pkt
        2Wegrowianka Wegrowo 37pkt
        3Piast Łasin 37pkt
        4Radzynianka 36pkt

Mam nadzieje ze po meczu zaleglym , ktory odbedzie sie we wtorek o godzinie
        13.00 powieksza przewage na 4pkt.Graja z Unifreeze Miesiaczkowo.Jak beda grac
        tak jak w ostatnim meczu z Cyklonem Konczewice to nie wroze im dobrze.Unifreeze
        wygralo z Cyklonem 5-0 na wyjezdzie a w ostatniej kolejce wygrali z Mustangem
        Ostaszewo 5-0, a wiec łatwo nie bedzie.Ale zycze im z calego serca zeby wygrali
        i zeby stworzyli dobre widowisko.Do zobaczenia na trybunach we wtorek o 13.00.
    • Gość: Kibol Re: będzie piąta liga dla Chełminianki??? IP: 81.210.32.* 01.05.05, 22:40
      Chcialbym zauwazyc ,ze faktycznie Chelminianka gra troche slabiej ,ale widze
      tez ,ze wystapila w druzynie plaga kontuzji podstawowyc zawodnikow-Adam
      Olewniczak,Andrzej Cylc,Marcin Kosinski,Rafal Ernestowicz,a w sobote Jacek
      Goclik-bedzie ciezko,moze w przyszlym sezonie ,zeby tylko grali dalej , bo w
      stosunku do zeszlego sezonu jest niebo a ziemia!!!!Jak sie teraz nie uda to
      sprobujcie za rok!!!
      • Gość: Kibic Re: będzie piąta liga dla Chełminianki??? IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.05.05, 19:36
        Do zobaczenia na meczu jutro.Trzymac kciuki.
    • Gość: b Re: będzie piąta liga dla Chełminianki??? IP: 81.210.32.* 03.05.05, 01:37
      Ja zawsze jestem na meczach Chełminianki i mam nadzieje ze mnie nie zawiodą we
      wtorek
    • Gość: b Re: będzie piąta liga dla Chełminianki??? IP: 81.210.32.* 03.05.05, 15:16
      Chełminianka-Unifreze 2:1 i mamy 4 punkty przewagi nad Węgrowianką
    • Gość: Kolejny kibic Re: będzie piąta liga dla Chełminianki??? IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.05.05, 16:10
      Gratuluję naszym piłkarzom zwycięstwa i prowadzenia w tabeli. Dzisiejsza
      atmosfera na trybunach również nie pozostawiała wiele do życzenia - niemalże
      brak chamskich wyzwisk pod adresem zawodników i sędziego sprawił, iż dzisiejszy
      mecz oglądało się z prawdziwą przyjemnością. Oby tak dalej...
      • Gość: kibic79 Re: będzie piąta liga dla Chełminianki??? IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.05.05, 16:11
        mecz byl wmiere dobry na szegolna uwage zasluguje 5 min gry gdy padly 2 bramki
        a cala rewszta gry byla kiepska
    • Gość: Rangiz Re: będzie piąta liga dla Chełminianki??? IP: 81.210.32.* 03.05.05, 17:16
      Brawo Chelminianka!!!!!Tak trzymac!!!!!Dzieki za zwyciestwo i wykurzenie tych
      imbecyli z trybun!!!!Jeszcze raz brawo!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: KC Re: będzie piąta liga dla Chełminianki??? IP: 81.210.32.* 03.05.05, 23:42
        Całkiem przyjemnie było dzisiaj na trybunach. Gra pozostawia wiele do życzenia
        ale jest sztuką wygrywać i zyskiwać przewagę w takich okolicznościach.
        Co do trybun- wystarczyło ,że zabrakło jednego idioty i już było lepeij.
    • Gość: Ciekawski Re: będzie piąta liga dla Chełminianki??? IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.05, 21:49
      Kto wie czy Chełminianka wygrala dzis z Orionem Płóżnica.Moze wypowie sie ktos
      z zawodnikow Chełminianki.Mam nadzieje ze to bedzie dobra wiadomosc.
      • Gość: leon zawodowiec Re: będzie piąta liga dla Chełminianki??? IP: 81.210.32.* 07.05.05, 22:01
        prosze podajcie wynik chelmnianki z orionem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: Kibic Re: będzie piąta liga dla Chełminianki??? IP: 81.210.32.* 08.05.05, 12:08
      Chelminianka gra dzis o 15 30 z Orionem w Pluznicy!!!
    • Gość: Kibic Re: będzie piąta liga dla Chełminianki??? IP: 81.210.32.* 08.05.05, 18:45
      Orion-Chelminianka 2-2 W 80 min. Tomasz Swieczynski nie wykorzystal karnego
      przy stanie 2-1 dla Chelminianki!!!
      • Gość: Ziolek z Gruczna Re: będzie piąta liga dla Chełminianki??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 00:28
        No tak,bo Guzinho byl w pracy..
    • Gość: Marian N!! Re: będzie piąta liga dla Chełminianki??? IP: 81.210.32.* 09.05.05, 08:12
      Popieram!!!
    • Gość: b Re: będzie piąta liga dla Chełminianki??? IP: 81.210.32.* 12.05.05, 22:32
      Mam nadzieje że po uzyskaniu awansu do tej 5 ligi w Chełminiance nastąpią
      radykalne wzmocnienia bo nie wyobrażam sobie aby mieli sie utrzymac w obecnym
      składzie!Co niektórym osobom to bym podziękował np."Gwiazda"Cezary won
    • Gość: b Re: będzie piąta liga dla Chełminianki??? IP: 81.210.32.* 15.05.05, 19:25
      Wczorajszy mecz z Flisakiem to była parodia.Co oni wyprawiają z taką grą to nie
      mamy żadnych szans w 5 lidze.Wygrali cudem i dzięki temu że Piast zremisował
      odskoczyli na 4 punkty,ale tak nie można grać chcąc awansować wyżej.
    • Gość: Kibol Re: będzie piąta liga dla Chełminianki??? IP: 81.210.32.* 15.05.05, 19:51
      Do "b" !!!! O co Ci chodzi ?????Wazne ,ze wygrywaja!!!!A we wczorajszym meczu
      z tego co wiemy druzyna Flisaka byla "szczegolnie "zmobilizowana przez ekipe z
      Lasina!!!!

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka