Dodaj do ulubionych

Przeklinanie w polu

IP: *.swiecie.vectranet.pl 31.01.10, 18:17
Żeby kózka nie skakała, to by mandatu nie dostała.... :D
Obserwuj wątek
    • Gość: hoangdinhhoan Re: Przeklinanie w polu IP: *.swiecie.vectranet.pl 31.01.10, 18:18
      To było chamskie, by uznać "pole" jako miejsce publiczne..
    • Gość: japier_ole Re: Przeklinanie w polu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.10, 18:39
      Japier_ole co za _arany tak to nasi stróże potrafią.Dobrze że go nie
      zastrzelili.A właściwie to mogli skoro tak wulgaryzował :)))
    • Gość: obywatel Re: Przeklinanie w polu IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 31.01.10, 20:18
      Ta sprawa ukazuje oblicze policji z Jezewa - oni juz sie czuja
      wazniejsi niz prezydent a obywatele to dla nich tylko zbedny problem.
      Tacy "STROZE PRAWA" powinni byc natychmiast przeswietleni przez
      psychologa, bo widac jak duza frustracja jest w ich zachowaniu.
      • Gość: kazio Re: Przeklinanie w polu IP: *.swiecie.vectranet.pl 01.02.10, 10:06
        Po co on przyjął ten mandat? Chyba raczej miałby szansę w sądzie.
      • Gość: max Re: do obywatela IP: *.adsl.inetia.pl 01.02.10, 12:56
        Szanowni mieszkańcy gminy Jeżewo, wam się chyba wolnośc poj..ła z sobiepaństwem.
        Zapozanac się ze swoimi prawami, a nie rozczulac się teraz nad p.Rysiem. Było
        mordy nie drzec i tyle.
        • Gość: ksjds Re: do obywatela IP: *.adsl.inetia.pl 01.02.10, 13:05
          Nadgorliwość gorsza od faszyzmu. 500 zł za "darcie mordy" w szczerym
          polu - śmiech na sali. To chyba rekompensata za to paliwo wyjechane
          za tym panem Rysiem.
    • Gość: obs Re: Przeklinanie w polu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.10, 13:30
      Zapraszam na przerwę międzylekcyjną do gimnazjum. Tam do ukarania będzie połowa uczniowskiej braci.
    • hoangdinhhoan Re: Przeklinanie w polu 01.02.10, 18:44
      Hej kolego "max" - zważaj na słowa, które upubliczniasz, ok?
      Tak się składa, że znam Pana Ryszarda osobiście i nie pozwolę na takie teksty.
      • Gość: max Re: Przeklinanie w polu IP: *.adsl.inetia.pl 01.02.10, 23:11
        Szanowany kolego hoa..... -proszę mnie delikatnie nie straszyc. Osobiście nic
        nie mam do p.Rysia, ale tak się składa, że czytałem cały artykuł na ten temat i
        nie rozumiem o czego upublicznianie chodzi.Policjanci twierdzą swoje.Mandat
        przyznaję jakby za wysoki, ale nie znam się na tym, nie byłem świadkiem tego
        zajścia i nie ma co rozwijac tematu.
      • Gość: mahoo Re: Przeklinanie w polu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.10, 21:58
        Ty se możesz wietnamczyku
    • Gość: gość Przeklinanie w polu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.10, 19:31
      Faktycznie, zgadza się. Najmłodsi funkcjonariusze z komisariatu w Jeżewie mają
      się za PANÓW I WŁADCÓW GMINY... Sam miałem okazje poznać ich w "akcji" i na
      prawdę brak mi słów. Jechałem samochodem i do zatrzymania mnie do kontroli
      zrobili tzw. trzodę tzn włączenie koguta i sprawdzanie kompletnie wszystkiego
      w samochodzie byle znaleźć mankament w celu wystawieniu mandatu... Chyba rola
      policji troszkę mija się z celem...
      • Gość: kicha Re: Przeklinanie w polu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.10, 19:37
        tak to jest, jak do policji trafiają dzieciaki nie dające sobie rady
        z życiem. Gdyby policja stawiała na wykształcenie, wyszkolenie w
        szkołach policyjnych to by nie miała takich żenujących "przypadków".
        • Gość: Obserwator* Re: Przeklinanie w polu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.10, 19:50
          Na miejscu ich przełożonego bym się mocno wstydził.
          Na pewno świadczy to ich arogancji nie proporcjonalnej do lat służby.
          Jak oni będą się zachowywać jak będą mieli po 15 czy 20 lat służby ?
          Im nie należy pomagać ich należy się bać, a najbardziej niech się boi
          ich komendant bo jeszcze niejednokrotnie będzie się wstydził.
    • Gość: al Re: Przeklinanie w polu IP: 57.90.36.* 02.02.10, 09:53
      Prawie jak w dżungli silniejszy wygrywa (kto ma władze ten jest panem) i chyba policjanci biorą z tego przykład
      • Gość: ;) Re: Przeklinanie w polu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.10, 12:16
        Reasumując czego wy sie spodziewaliście po policjantach skoro oni
        nawet nie muszą miec wyższego wykształecenia?!co mowi juz samo za
        siebie ze nie za duzo maja w tych jakże "pełnych "głowach po drugie
        takim właśnie osobom odpierdziela jak poczuja troche władzy całe
        życie byli kopani w "dupy"a teraz oni mogą pokaz jacy to sa "ważni"
        Ogólnie żenada sami siebie kompromituja i to coraz bardziej !Zapewne
        panowie sa teraz dumni ze swojej "glupoty"bo przeciez sa slawni
        trafyly do gazetyy ;d;d; ciekawe tylko czy potrafia czytac;d
        • Gość: niestety Re: Przeklinanie w polu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.10, 12:28
          Ja nawet nie wymagam wyższego wykształcenia, ale powinny powstać
          prawdziwe Akademie Policyjne, w których realizowane są programy
          wymagane przy tym zawodzie. Nawet murarz kończy odpowiednie szkoły,
          żeby odróżnić cegłę od pustaka itd. Nasza policja to ci, którzy do
          niczego się nie nadali po ukończeniu szkoły średniej i to już jest
          niepokojące. Ilu z policjantów może pochwalić się Szczytnem? 1 na
          100000? Trochę to mało. Liceum ogólnokształcące to jednak sporo za
          mało, żeby wstąpić do policji. Przynajmniej tak powinno być. U nas
          to wystarczy. Ciekawe kiedy rząd zdecyduje się na otwarcie
          prawdziwych szkół kształcących przyszłych policjantów. Taka szkoła
          już na etapie kształcenia wyeliminowała by psychopatów i kompletnych
          ignorantów. Cholera, znowu idealizuję. Przecież to jest u nas
          nierealne...
    • Gość: megii Re: Przeklinanie w polu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.10, 22:22
      Jestem w szoku czytając te komentarze i wniosek nasuwa się jeden -szacunek dla Rycha - za odwagę i naświetlenie sprawy, a wstyd, obciach, brak profesjonalizmu,a chyba przede wszystkim przerost ambicji nad formą dla policjanta, który chcial poczuć się bogiem i jak to się mówi - no przejechał się
      mam nadzije, że jego przełożeni wyciągną odpowiednie konsekwencje
      tym bardziej, że z tego co wiem to już drugi artykuł na jego temat na łamach "Czasu", a właściwie na temat niestosowanego zachowania i nadużywania przywilejów podczas służby - oby jak najmniej takich Pożal się Boże policjantów
    • reaper911 Re: Przeklinanie w polu 04.02.10, 01:20
      Nasza kochana Jeżewska policja zamiast zajmować się czymś ważniejszym to jeździ po polach i wlepia mandaty za niby przeklinanie. A gdzie nasi funkcjonariusze są jak dewastują przystanki i przewracają śmietniki. Czyli jeśli ja wyjdę z domu w adidasach i bez czapki to dostane mandat za nie przystosowanie się do warunków atmosferycznych? IMO takich policjantów to powinno się wysyłać na Grenlandię do pilnowania pingwinów żeby się nie potopiły. Szacun dla Rycha
    • arahat1 Re: Przeklinanie w polu 04.02.10, 17:12
      to dopiero poczatek podobnych zdarzen..straz miejska otzrymala podobne przywileje jak policja.. chyab nie musze pisac o ich zaangazowaniu w pokazywaniu kto umie lepiej pisac...
    • Gość: policmajster Re: Przeklinanie w polu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.10, 17:30
      Jakby nam dał 50zł jak proponowaliśmy (bez papierów) to się mądrował. Musielismy gó...arza nauczyć rozumu, więcej nie podskoczy.
    • Gość: Cicchy Re: Przeklinanie w polu IP: 94.75.121.* 04.02.10, 17:31
      Trzeba podjac jakies dzialania ludzie, inaczej policja bedzie sie czula bezkarna i bedzie coraz gorzej. Polecam wpisac w wyszukiwarke "jeżewo komisariat policji" wchodzimy w pierwsza pozycje i dzwonimy z gratulacjami pod jeden z numerow. :)
    • Gość: Janko Re: Przeklinanie w polu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.10, 17:31
      Prawo jest dla słabych i biednych...ci policjanci powinni zostać natuchmiast zwolnieni
    • nekia0000 Re: Przeklinanie w polu 04.02.10, 17:33
      Zamiast biadolić lepiej rzućmy się po zlotowce i pomóżmy chłopakowi zapłacić ten mandat który został wystawiony przez głupich zombi
    • Gość: sluchawek Re: Przeklinanie w polu IP: *.zone11.bethere.co.uk 04.02.10, 17:48
      A Policjanci na dyscyplinarkę ze probe wymuszenia łapówki.
    • miszczu.pl Re: Przeklinanie w polu 04.02.10, 17:53
      jechali za nim po polnej drodze i czekali aż zacznie klnąć? nie wierzę
    • Gość: Gość Re: Przeklinanie w polu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.10, 17:56
      A potem policja się dziwi, że młodzież woła "ChWDP" i "JP". Niby stróże prawa, niby instytucja która powinna być szanowana, a zachowują się jak żule ze straży miejskiej. Żenada!
      • Gość: Posterunkowy Re: Przeklinanie w polu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.10, 18:13
        Nikt naprawdę nie wie jak to było. Wydaje mi się że poszkodowany też nie jest
        bez winy. Ale to moje zdanie. Pozdrawiam jeżewską policję.
    • seiendes Re: Przeklinanie w polu 04.02.10, 18:09
      Panie Rysiu, a nuż ci dwaj funkcjonariusze mają już podobne numery na koncie? Mróz, nuda, to trza się jakoś rozerwać do końca służby, nie? Może ktoś na forum poradzi, jak złożyć skargę administracyjną na takich panów, gdyby się okazało, że częściej podejmują takie "interwencje", to byłby pewien atut. Siłom policyjnym z Jeżewa zalecałbym skoncentrowanie nadmiaru energii na przypadkach kradzieży, pobić, przemocy domowej, rozbojów itp.
    • Gość: ORMO Re: Przeklinanie w polu IP: *.net 04.02.10, 18:09
      ja jestem za patrolami z psami, dodatkowe mózgi w patrolu mogłyby zapobiec takim nieracjonalnym zachowaniom:)
      • Gość: sajvfs Re: Przeklinanie w polu IP: *.adsl.inetia.pl 05.02.10, 08:59
        hehe! Dobre!
    • lieft Re: Przeklinanie w polu 04.02.10, 18:13
      no, policja w rp to ciule i chamy
    • Gość: jass Re: Przeklinanie w polu IP: *.chello.pl 04.02.10, 18:13
      To są plony Polski michnikowskiej i oszołomów popierających akcje w stylu: nie dla srających psów! Nie dla palaczy! Niebawem dostaniecie mandat za puszczenie bąka we własnym kiblu.
    • Gość: Miko Re: Przeklinanie w polu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.10, 18:14
      Nie znoszę wulgaryzmów, lecz skoro nie było świadków, to czyim uszom szkodził pan Ryszard Kilanowski ??? Policjantom, którzy jechali w samochodzie z zamkniętymi oknami (bo przecież nie wietrzyli auta w zimową noc ?).

Jaki był cel policjantów ? - bo jeśli chcą chronić przed wulgaryzmami to niech idą na pierwszą lepszą budowę to tam się nasłuchają !
    • Gość: kawka Re: Przeklinanie w polu IP: *.adsl.inetia.pl 04.02.10, 18:17
      To brzmi jak dowcip o idiotach-policjantach, w pale się nie mieści.
      "Dostajesz mandat, bo tak się nam podoba i co nam zrobisz hłe hłe hłe...". Takie buraki powinny być elminowane ze służby od zaraz.
    • Gość: renegat Re: Przeklinanie w polu IP: *.net 04.02.10, 18:21
      obniżyć pensje policjantom o 90%!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka