Gość: Al IP: *.swiecie.vectranet.pl 31.01.10, 18:17 Żeby kózka nie skakała, to by mandatu nie dostała.... :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hoangdinhhoan Re: Przeklinanie w polu IP: *.swiecie.vectranet.pl 31.01.10, 18:18 To było chamskie, by uznać "pole" jako miejsce publiczne.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: japier_ole Re: Przeklinanie w polu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.10, 18:39 Japier_ole co za _arany tak to nasi stróże potrafią.Dobrze że go nie zastrzelili.A właściwie to mogli skoro tak wulgaryzował :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obywatel Re: Przeklinanie w polu IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 31.01.10, 20:18 Ta sprawa ukazuje oblicze policji z Jezewa - oni juz sie czuja wazniejsi niz prezydent a obywatele to dla nich tylko zbedny problem. Tacy "STROZE PRAWA" powinni byc natychmiast przeswietleni przez psychologa, bo widac jak duza frustracja jest w ich zachowaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazio Re: Przeklinanie w polu IP: *.swiecie.vectranet.pl 01.02.10, 10:06 Po co on przyjął ten mandat? Chyba raczej miałby szansę w sądzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: do obywatela IP: *.adsl.inetia.pl 01.02.10, 12:56 Szanowni mieszkańcy gminy Jeżewo, wam się chyba wolnośc poj..ła z sobiepaństwem. Zapozanac się ze swoimi prawami, a nie rozczulac się teraz nad p.Rysiem. Było mordy nie drzec i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksjds Re: do obywatela IP: *.adsl.inetia.pl 01.02.10, 13:05 Nadgorliwość gorsza od faszyzmu. 500 zł za "darcie mordy" w szczerym polu - śmiech na sali. To chyba rekompensata za to paliwo wyjechane za tym panem Rysiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obs Re: Przeklinanie w polu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.10, 13:30 Zapraszam na przerwę międzylekcyjną do gimnazjum. Tam do ukarania będzie połowa uczniowskiej braci. Odpowiedz Link Zgłoś
hoangdinhhoan Re: Przeklinanie w polu 01.02.10, 18:44 Hej kolego "max" - zważaj na słowa, które upubliczniasz, ok? Tak się składa, że znam Pana Ryszarda osobiście i nie pozwolę na takie teksty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Przeklinanie w polu IP: *.adsl.inetia.pl 01.02.10, 23:11 Szanowany kolego hoa..... -proszę mnie delikatnie nie straszyc. Osobiście nic nie mam do p.Rysia, ale tak się składa, że czytałem cały artykuł na ten temat i nie rozumiem o czego upublicznianie chodzi.Policjanci twierdzą swoje.Mandat przyznaję jakby za wysoki, ale nie znam się na tym, nie byłem świadkiem tego zajścia i nie ma co rozwijac tematu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mahoo Re: Przeklinanie w polu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.10, 21:58 Ty se możesz wietnamczyku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Przeklinanie w polu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.10, 19:31 Faktycznie, zgadza się. Najmłodsi funkcjonariusze z komisariatu w Jeżewie mają się za PANÓW I WŁADCÓW GMINY... Sam miałem okazje poznać ich w "akcji" i na prawdę brak mi słów. Jechałem samochodem i do zatrzymania mnie do kontroli zrobili tzw. trzodę tzn włączenie koguta i sprawdzanie kompletnie wszystkiego w samochodzie byle znaleźć mankament w celu wystawieniu mandatu... Chyba rola policji troszkę mija się z celem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kicha Re: Przeklinanie w polu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.10, 19:37 tak to jest, jak do policji trafiają dzieciaki nie dające sobie rady z życiem. Gdyby policja stawiała na wykształcenie, wyszkolenie w szkołach policyjnych to by nie miała takich żenujących "przypadków". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obserwator* Re: Przeklinanie w polu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.10, 19:50 Na miejscu ich przełożonego bym się mocno wstydził. Na pewno świadczy to ich arogancji nie proporcjonalnej do lat służby. Jak oni będą się zachowywać jak będą mieli po 15 czy 20 lat służby ? Im nie należy pomagać ich należy się bać, a najbardziej niech się boi ich komendant bo jeszcze niejednokrotnie będzie się wstydził. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: al Re: Przeklinanie w polu IP: 57.90.36.* 02.02.10, 09:53 Prawie jak w dżungli silniejszy wygrywa (kto ma władze ten jest panem) i chyba policjanci biorą z tego przykład Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: Przeklinanie w polu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.10, 12:16 Reasumując czego wy sie spodziewaliście po policjantach skoro oni nawet nie muszą miec wyższego wykształecenia?!co mowi juz samo za siebie ze nie za duzo maja w tych jakże "pełnych "głowach po drugie takim właśnie osobom odpierdziela jak poczuja troche władzy całe życie byli kopani w "dupy"a teraz oni mogą pokaz jacy to sa "ważni" Ogólnie żenada sami siebie kompromituja i to coraz bardziej !Zapewne panowie sa teraz dumni ze swojej "glupoty"bo przeciez sa slawni trafyly do gazetyy ;d;d; ciekawe tylko czy potrafia czytac;d Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niestety Re: Przeklinanie w polu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.10, 12:28 Ja nawet nie wymagam wyższego wykształcenia, ale powinny powstać prawdziwe Akademie Policyjne, w których realizowane są programy wymagane przy tym zawodzie. Nawet murarz kończy odpowiednie szkoły, żeby odróżnić cegłę od pustaka itd. Nasza policja to ci, którzy do niczego się nie nadali po ukończeniu szkoły średniej i to już jest niepokojące. Ilu z policjantów może pochwalić się Szczytnem? 1 na 100000? Trochę to mało. Liceum ogólnokształcące to jednak sporo za mało, żeby wstąpić do policji. Przynajmniej tak powinno być. U nas to wystarczy. Ciekawe kiedy rząd zdecyduje się na otwarcie prawdziwych szkół kształcących przyszłych policjantów. Taka szkoła już na etapie kształcenia wyeliminowała by psychopatów i kompletnych ignorantów. Cholera, znowu idealizuję. Przecież to jest u nas nierealne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: megii Re: Przeklinanie w polu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.10, 22:22 Jestem w szoku czytając te komentarze i wniosek nasuwa się jeden -szacunek dla Rycha - za odwagę i naświetlenie sprawy, a wstyd, obciach, brak profesjonalizmu,a chyba przede wszystkim przerost ambicji nad formą dla policjanta, który chcial poczuć się bogiem i jak to się mówi - no przejechał się mam nadzije, że jego przełożeni wyciągną odpowiednie konsekwencje tym bardziej, że z tego co wiem to już drugi artykuł na jego temat na łamach "Czasu", a właściwie na temat niestosowanego zachowania i nadużywania przywilejów podczas służby - oby jak najmniej takich Pożal się Boże policjantów Odpowiedz Link Zgłoś
reaper911 Re: Przeklinanie w polu 04.02.10, 01:20 Nasza kochana Jeżewska policja zamiast zajmować się czymś ważniejszym to jeździ po polach i wlepia mandaty za niby przeklinanie. A gdzie nasi funkcjonariusze są jak dewastują przystanki i przewracają śmietniki. Czyli jeśli ja wyjdę z domu w adidasach i bez czapki to dostane mandat za nie przystosowanie się do warunków atmosferycznych? IMO takich policjantów to powinno się wysyłać na Grenlandię do pilnowania pingwinów żeby się nie potopiły. Szacun dla Rycha Odpowiedz Link Zgłoś
arahat1 Re: Przeklinanie w polu 04.02.10, 17:12 to dopiero poczatek podobnych zdarzen..straz miejska otzrymala podobne przywileje jak policja.. chyab nie musze pisac o ich zaangazowaniu w pokazywaniu kto umie lepiej pisac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: policmajster Re: Przeklinanie w polu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.10, 17:30 Jakby nam dał 50zł jak proponowaliśmy (bez papierów) to się mądrował. Musielismy gó...arza nauczyć rozumu, więcej nie podskoczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cicchy Re: Przeklinanie w polu IP: 94.75.121.* 04.02.10, 17:31 Trzeba podjac jakies dzialania ludzie, inaczej policja bedzie sie czula bezkarna i bedzie coraz gorzej. Polecam wpisac w wyszukiwarke "jeżewo komisariat policji" wchodzimy w pierwsza pozycje i dzwonimy z gratulacjami pod jeden z numerow. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janko Re: Przeklinanie w polu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.10, 17:31 Prawo jest dla słabych i biednych...ci policjanci powinni zostać natuchmiast zwolnieni Odpowiedz Link Zgłoś
nekia0000 Re: Przeklinanie w polu 04.02.10, 17:33 Zamiast biadolić lepiej rzućmy się po zlotowce i pomóżmy chłopakowi zapłacić ten mandat który został wystawiony przez głupich zombi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sluchawek Re: Przeklinanie w polu IP: *.zone11.bethere.co.uk 04.02.10, 17:48 A Policjanci na dyscyplinarkę ze probe wymuszenia łapówki. Odpowiedz Link Zgłoś
miszczu.pl Re: Przeklinanie w polu 04.02.10, 17:53 jechali za nim po polnej drodze i czekali aż zacznie klnąć? nie wierzę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Przeklinanie w polu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.10, 17:56 A potem policja się dziwi, że młodzież woła "ChWDP" i "JP". Niby stróże prawa, niby instytucja która powinna być szanowana, a zachowują się jak żule ze straży miejskiej. Żenada! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Posterunkowy Re: Przeklinanie w polu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.10, 18:13 Nikt naprawdę nie wie jak to było. Wydaje mi się że poszkodowany też nie jest bez winy. Ale to moje zdanie. Pozdrawiam jeżewską policję. Odpowiedz Link Zgłoś
seiendes Re: Przeklinanie w polu 04.02.10, 18:09 Panie Rysiu, a nuż ci dwaj funkcjonariusze mają już podobne numery na koncie? Mróz, nuda, to trza się jakoś rozerwać do końca służby, nie? Może ktoś na forum poradzi, jak złożyć skargę administracyjną na takich panów, gdyby się okazało, że częściej podejmują takie "interwencje", to byłby pewien atut. Siłom policyjnym z Jeżewa zalecałbym skoncentrowanie nadmiaru energii na przypadkach kradzieży, pobić, przemocy domowej, rozbojów itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ORMO Re: Przeklinanie w polu IP: *.net 04.02.10, 18:09 ja jestem za patrolami z psami, dodatkowe mózgi w patrolu mogłyby zapobiec takim nieracjonalnym zachowaniom:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sajvfs Re: Przeklinanie w polu IP: *.adsl.inetia.pl 05.02.10, 08:59 hehe! Dobre! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jass Re: Przeklinanie w polu IP: *.chello.pl 04.02.10, 18:13 To są plony Polski michnikowskiej i oszołomów popierających akcje w stylu: nie dla srających psów! Nie dla palaczy! Niebawem dostaniecie mandat za puszczenie bąka we własnym kiblu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miko Re: Przeklinanie w polu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.10, 18:14 Nie znoszę wulgaryzmów, lecz skoro nie było świadków, to czyim uszom szkodził pan Ryszard Kilanowski ??? Policjantom, którzy jechali w samochodzie z zamkniętymi oknami (bo przecież nie wietrzyli auta w zimową noc ?). Jaki był cel policjantów ? - bo jeśli chcą chronić przed wulgaryzmami to niech idą na pierwszą lepszą budowę to tam się nasłuchają ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kawka Re: Przeklinanie w polu IP: *.adsl.inetia.pl 04.02.10, 18:17 To brzmi jak dowcip o idiotach-policjantach, w pale się nie mieści. "Dostajesz mandat, bo tak się nam podoba i co nam zrobisz hłe hłe hłe...". Takie buraki powinny być elminowane ze służby od zaraz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renegat Re: Przeklinanie w polu IP: *.net 04.02.10, 18:21 obniżyć pensje policjantom o 90%!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś