Dodaj do ulubionych

Toruńskie lokale

IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 12.07.03, 11:13
Jestem gościnnie w Toruniu od kilku tygodni i jestem zachwycona mnogością i
stylem lokali na toruńskiej starówce.
Po "pokolędowaniu" przez większość z nich - szczególnie upodobałam sobie
pub "Stara Fabryka" na ul. Św.Jakuba. Dyskoteka, karaoke, pub, bilard,
możliwość grillowania itd - wszystko w jednym!
Obserwuj wątek
    • Gość: todor Re: Toruńskie lokale IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 13.07.03, 09:40
      I GP na żużlu można obejrzeć na dużym telebimie!
    • pit1 Re: Toruńskie lokale 14.07.03, 19:28
      Faktycznie jest wiele fajnych lokali.
      "Stara Fabryka" jest z pewnością jednym z nich. Poza tym co pisałaś odpowiada
      mi tam klimat-tzn.kulturalnie, spokojnie, bezpiecznie. Nie słyszałem o
      mordobiciach jak np.w Misiu, Tumulcie itp.
      • Gość: milka Re: Toruńskie lokale IP: *.tvk.torun.pl / 172.19.12.* 15.07.03, 05:25
        Zgadzam sie z wami. Jest jeszcze kilka miłych miejsc. Zapowiadają się dalsze
        (podobno ma byc otwarte NIEBO). Jest tez kilka miejsc strasznych, szczególnie
        ostrzegam przed plastikową dyskoteką dla małolatów gdzie niestety w dodatku
        smierdza kible - w samym centrum Torunia chociaz na tym mniej ważnym rynku.
        Omijajcie TUMULT>
        • veronik Re: Toruńskie lokale 15.07.03, 09:20
          Zgadzam się - ja też lubię bywać w Starej Fabryce - zauważyłam, że ostatnio
          coraz częściej zawijają tam obcokrajowcy. Widać ten klimat im służy ;)
          Całkiem niezły jest Z.Wieloryb.
          Co do Tumultu i innych lokali, w których króluje chamstwo - radzę omijać je!
          • sdb Re: Toruńskie lokale 15.07.03, 09:24
            Jak tak czytam wasze opinie to mysle ze chyba daaaaaawno daaaaaawno nie bylem w
            Starej- nie robila na mnie nigdy specjalnie szokujacego wrazenia a na pewno nie
            powiedzialbym ze jest to tak przyjazne, kulturalne i bezpieczne miejsce. Moze
            czas znowu zajrzec?
            • doka1 Re: Toruńskie lokale 15.07.03, 13:38
              Daj znac jak zajrzysz tam Sdb, mam obawy co do szczególności tego mniejca.
              Poczekam na Twoją opinię. Choć pewnie nieprędko dane mi bedzie zapedzic sie
              tam osobiście.
              pzdr.
            • Gość: todor Re: Toruńskie lokale IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 15.07.03, 14:00
              Proponuję zatem pobliski Tumult - nie ma tam co prawda telebimu, karaoke,
              pubu, grilla czy opisywanego w Fabryce bilarda - jest jednak dyskotekowy
              wybieg dla małolatów i nożem (jak kilka dni temu) można bez problemu dostać.
              Mozna też posiedzieć na schodkach Tumultu i przyniesiony alkoholik obalić w
              plenerze.
              Z tego co wiem Stara F. jest monitorowana, jest ochrona (podwójna-Konstalnet i
              firma prywatna).
              • humanior Re: Toruńskie lokale 15.07.03, 20:15
                a konsalnet to niby jaka firma?- państwowa? Fakt, faktem że siedzą tam dawne
                ubeki, milicjanci, wojskowi i inne takie.
    • Gość: mao Re: Toruńskie lokale IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 16.07.03, 21:38
      a ja tam lubie JAZZGOD! jest wszystko oprocz grila. zapraszam serdecznie! ;)
      • Gość: Sarenka Re: Toruńskie lokale IP: 213.76.129.* 17.07.03, 13:41
        Gość portalu: mao napisał(a):

> a ja tam lubie JAZZGOD! jest wszystko oprocz grila. zapraszam serdecznie! ;)

Ja tez ciagle najbardziej lubie JazzGod. Jakis taki domowy klimat, glownie
        dzieki wlascicielowi z dluga czarna broda i dowcipnym barmanom ;)
        Pozdrawiam
        Sarenka
        • Gość: z.l. Re: Toruńskie lokale IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.03, 14:15
          Polecam dj rybę w Piwnicy Pod Aniołem-klub obchodził 10 urodziny,gdzie są
          jeszcze takie imprezy?,a Urbaniak-palce lizać!
          • Gość: jar Re: Toruńskie lokale IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 26.07.03, 11:36
            Lokal fajny ale strasznie moczem śmierdzi.Mają chyba kłopoty z
            wentylacją.Szkoda.
            • Gość: Yorick Aniołek IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 26.07.03, 23:50
              dla mnie jest poza WSZELKĄ konkurencją

ten klimat jest zupełnie unikalny, nie tylko na skalę Torunia.

Stara Fabryka? Opinia identyczna z tą sdb. No, chyba, że przez ostatni miesiąc
              coś się radykalnie zmieniło. Przyjaźnie i kulturalnie? Dziw bierze - muszę
              sprawdzić.
              pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka