Gość: chitarra IP: *.torun.dialup.inetia.pl 05.08.01, 15:58 Na mojej ulicy któs puszcza w kółko i bardzo głośno przeboje zespołu Ich Troje. Nie mogę tego słuchać!!!!!!! Jak ja nienawidzę Ich Trojga!!!! Czy ktoś myśli podobnie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: debet Re: Ich Troje. Bleeeeeee!!!!!! IP: 213.146.61.* 05.08.01, 16:23 Albo mieszkasz na tej samej ulicy co ja, albo takich nawiedzonych ludzi jest więcej. Koło mnie też mnieszka koleś, który kilka godzin dziennie "zgrzewa" piosenki Ich Troje. Gdyby to jeszcze robił przy zamkniętym oknie, to pół biedy. Cała okolica wie, jaki ten koleś ma gust muzyczny. Nie miałem nic przeciwko Ich Troje, ale po tych hucznych, kilkugodzinnych prezentacjach piosenek tego zespoły przez nawiedzonego kolesia, mam już tej grupy serdecznie dosyć. Odpowiedz Link Zgłoś
mary Re: Ich Troje. Bleeeeeee!!!!!! - disco polo - a co z Łzami? 05.08.01, 16:43 a ja nie wiem dlaczego ich nazywa sie pop-rockiem. przeciez to disco polo!! i Łzy też! trzymaja ten sam poziom!... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ichtroje Re: Ich Troje. Bleeeeeee!!!!!! IP: *.jeremi.pl 05.08.01, 19:16 hej ty głupku!!! Pewnie masz kompleksy że twoich piosenek niechce słuchać nikt po za twoim chomikiem dlatego zaczynasz mieć komlesy i szukasz wad wszędzie bezktyrycznie patrząc w klustro. Trochę kultury ty prymitywie i szacunku dla innych. Od Ich troje się odczep. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qron Re: Ich Troje. Bleeeeeee!!!!!! IP: 213.146.57.* 05.08.01, 19:42 sluchaj kolego sam jestes prymitywem czego dowod dales przed chwilka. ja akurat nie mam nic przeciwko piosenkom ich troje ale takze uwazam ze kazdy powinien sluchac tego na co ma ochote nie narzucajac jednoczesnie pozostalym swoich upodoban. Prosba dla wszystkich - sluchajcie ciszej muzyki albo chociaz zamykajcie okno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leonid B Re: Ich Troje. Bleeeeeee!!!!!! IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 05.08.01, 19:51 Koles z "Ich troje" nadaje sie tylko do spiewania Leszkowi Milerowi ,ze go strasznie kocha , co czynil namietnie na konwencji LSD. Dno !!!!!!!!!!!! Lonka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chitarra Re: Ich Troje. Bleeeeeee!!!!!! IP: *.torun.dialup.inetia.pl 05.08.01, 20:45 Kolega nie jest prymitywem, tylko - zupełnie obiektywnie - przypisał zespołowi Ich Troje odpowiedni gatunek muzyczny, na który wskazują poziom tekstów, kompozycji i wykonania. > hej ty głupku!!! > Pewnie masz kompleksy że twoich piosenek niechce słuchać nikt po za twoim > chomikiem dlatego zaczynasz mieć komlesy i szukasz wad wszędzie bezktyrycznie > patrząc w klustro. > Trochę kultury ty prymitywie i szacunku dla innych. > Od Ich troje się odczep. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Weronika Re: Ich Troje. Bleeeeeee!!!!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 06.08.01, 00:26 Nie cierpie tego badziewia!!!!!!!!!!!!! My w Bydgoszczy mamy ten sam watek zatytulowany "klapa lata". Wszystkich anty-fanow zespolu zaoraszam do odwiedzin i dania ujscia zlosci z powodu natretnego lasowania przez TVP tego typu "hitow".POZDROWIENIA z Bydgoszczy!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szteter Re: Ich Troje. Bleeeeeee!!!!!! IP: *.wykonawcy.pl 06.08.01, 12:16 no ale sie cieszę że nie jestem sam , ja poprostu dostaje mdłosci gdy ich troje słyszę totalne badziewie nie .aha może ktoś słyszał sponton szymona majewskiego w radio zet na ich temat , nieżle ich podsumował.a do tego jeszcze to kompromitacja z milerem ijego partią.miałem nosa gdy ten zespół wypłynął przeróbką die toten hosen.od początku mnie to załamywało.jeszcze jedno kiedyś 1 maja byłm przez pomyłkę na ich koncercie ale to było kilka lat temu dobrze że bilety miałm z radia bo jak miałbym zapłacić za ten syf pieniądze to bym się pochlastał.lllluuuuudziee nie słchajcie ich troje łzy zresztą też agnieszka ble ble ble Odpowiedz Link Zgłoś