wacek76 15.01.07, 09:31 witam jestem tu nowy ciekawe tematy tu poruszacie:) a może zaczniemy coś na temat rozrywki w gminie Topólka i w samej Topólce? Moim zdaniem Topólka spadła na dno :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
toronto123 Re: witam j 15.01.07, 10:06 rozrywka w Topólce i okolicach, hmmm... taaa... no to temat wyczerpany LOL Odpowiedz Link Zgłoś
s_1 Re: witam j 15.01.07, 13:49 toronto123 napisał: > rozrywka w Topólce i okolicach, hmmm... taaa... no to temat wyczerpany LOL A czego i od kogo oczekujecie Panowie? twórczej inwencji w dziedzinie rozrywki, czy to o działanie z urzędu chodzi? czy o inne formy i pomysły? Odpowiedz Link Zgłoś
wacek76 Re: witam j 15.01.07, 18:17 ogólnie chodzi żadnego baru imprezy .a co tu o kobietach do wynajęcia:) podobno w okolicach rybin są ale czy to prawda... Odpowiedz Link Zgłoś
komunikatywna1 Re: witam j 15.01.07, 18:33 Topólka nigdy nie słynęła z masowych imprez. Ale jeśli mało Ci rozrywki to napewno Izbica, Zgłowiączka, Bytoń podobno ostatnio i wiele innych Cię przyjmie z otwartymi ramionami. Jeśli chodzi o dziewczyny z Rybin, hmmmm strasznie musi Ci brakować kobiety, skoro szukasz "dziewczyn do wynajęcia". ;))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: witam j 16.01.07, 00:15 komunikatywna1 napisała: > Jeśli chodzi o dziewczyny z Rybin, hmmmm strasznie musi > Ci brakować kobiety, skoro szukasz "dziewczyn do wynajęcia". ;))))))))))))))) A czy to jest w ogóle możliwe? że samochód na lotnisku można to wiem ale dziewczyny i to z Rybin ??? coś tu nie pasuje..... tu na forum już pisaliśmy na podobny temat, o nie dowartościowaniu albo o jego próbach, dziwny jest świat, a w nim ludzie....... Odpowiedz Link Zgłoś
nowyxxl Re: witam j 15.01.07, 20:21 Chłopie to był dobry temat na forum,ale go spaliłeś agencją Moim zdaniem zamiast na forum zaloguj się na ,,www ciasne laski" powodzenia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
komunikatywna1 Re: witam j 15.01.07, 20:52 He he:) sama bym lepiej tego nie ujęła:) pozdro!!! Odpowiedz Link Zgłoś
szarotka72 Do Wacka76 17.01.07, 07:49 Cześć Wacuś! My się chyba jeszcze nie znamy. Chcę Ci powiedzieć, że dziewczyny z Rybin i z całej gminy Topólka, to porządne dziewczyny i byle komu się nie sprzedadzą. Czy nie lepiej poszukać gdzieś dalej,ciekawiej i plotek nie będzie. A jeśli już koniecznie chcesz,to zrób to tak: Zareklamuj się odpowiednio(napisz o sobie coś ciekawego,aby chwyciło). Napisz jakiego typu dziewczyny poszukujesz(bo chyba to ma duże znaczenie). Albo napisz, że świadczysz usługi na godziny(też odpowiednia reklama Twojej osoby).Jeżeli sobą coś reprezentujesz-same Cię poszukają. PO co masz wydawać kasę,jeżeli możesz na tym zarobić. Możesz wejść na stronę www.sympatia.onet.pl Życzę powodzenia.Szarotka. Odpowiedz Link Zgłoś
s_1 Re: Do Wacka76 17.01.07, 13:12 szarotka72 napisała: > Cześć Wacuś! (...) > PO co masz wydawać kasę,jeżeli możesz na tym zarobić. No Wacuś spinaj się chłopie, jesteś miejscowy mężczyzna, powiedziało się "A" to i "B" trzeba, cały świat na Ciebie patrzy, do dzieła > Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka1960 Re: Do Wacka76 17.01.07, 15:01 wacuś. Ty szukasz panienki czy chłopczyka? Jeśli z panienkami tak łatwo to czemu szukasz? Oj pewnie szukasz chłopczyka. Odpowiedz Link Zgłoś
komunikatywna1 Re: Do Wacka76 17.01.07, 16:09 hoooooppp hoooooopppp, gdzie jesteś Wacku76????????? zaginąłeś nam? napisz nam coś:))) Odpowiedz Link Zgłoś
l-6 Re: Do Wacka76 17.01.07, 18:57 Witam. Zjadłem obiadek, ( dziękuję , dziekuję za "smacznego") i chyba popiszę. Zacznę od wacusia. U nas Wacek to nazwa konkretnego organu męskiego .To może jednak kolega "W" szuka kobitki, przy czym, jeśli do nas pisze sam organ męski, bez mózgu, to wtedy jest mu wszystko jedno kogo szuka. Agnieszka może miec niestety rację . Niestety bo to w końcu jednak chłop , przynajmiej z wyglądu. - no tak pisze. Odpowiedz Link Zgłoś
szarotka72 Re: Do Wacka76 17.01.07, 19:55 L-6 chyba mieszkasz obok mnie,bo u nas też się tak mówi. Myślałam kto to powie głośno? A jednak ktoś powiedział. L-6 w nazywaniu rzeczy po imieniu jesteś bezkonkurencyjny. Poleciłam mu stronkę ze zdjęciami,nie będzie musiał wysilać mózgu. Nie każdy ma wyobrażnię,lepiej takiemu podać gotowca. Na pewno się przeniósł. Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: Do Wacka76 18.01.07, 14:48 Och Ty Wacku76 ale z Ciebie kawał "wacka", żeby tak pisać o dziewczynach z Rybin, poszukaj na necie tego tam nie brakuje, a może i lepiej byłoby jakbyś Takiej, która Ci pasuje, odpowiada, podoba się może ździebko w ładny grzeczny sposób otwarcie powiedział, a myślę że wiesz co, skoro tak tu piszesz i miewasz potrzeby wielkie, to normalne...... Odpowiedz Link Zgłoś
l-6 Re: Do Wacka76 18.01.07, 19:08 coś mi się zdaje że za bardzo osikałem .... wacka fe Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka1960 Re: Do Wacka76 18.01.07, 20:53 a mnie się zdaje że wacuś znalazł to czego szukał i jest zajęty Odpowiedz Link Zgłoś
l-6 Re: Do Wacka76 19.01.07, 12:31 tak długo? co on robi No chyba że awaria światła Odpowiedz Link Zgłoś
wacek76 Re: witam j 19.01.07, 20:33 witam was... więc nie szukam ani kobiety ani chłopczyka bo mam juz swoją kobietę, a co do kobiet jesli obraziłem kogoś przepraszam , ...co tam w gminie wogóle słychać? są juz jakieś ciekawe zmiany? obecnie jestem kawalek od naszej gminy i nic zabardzo niewiem Odpowiedz Link Zgłoś
szarotka72 Re: witam j 20.01.07, 12:31 Witaj Wacek! Byłam już prawie gotowa poświęcić się dla tego forum i pomyślałam,że mogłabym zostać Twoją dziewczyną.Pod moją nieobecność wszystko popsułeś.Nikt się tu o nic nie obraża, jesteśmy bardzo tolerancyjni (mówię za siebie).Najlepiej zostań tam gdzie jesteś,u nas jest tak jak było, czyli nic się nie zmieniło(oczywiście w Gminie). Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: witam j 20.01.07, 12:53 Witaj Wacku ładnie że jesteś taki zadowolony i tak ładnie wszedłeś, w sumie masz rację ale też mnie zainspirowałeś, pomyślałem sobie że nieraz warto....... Odpowiedz Link Zgłoś
szarotka72 Re: witam j 20.01.07, 14:27 Pomyślałam,że mogłam się wcześniej zdecydować,tak to bywa jak człowiek się namyśla za długo.Ale jest tu jedna osoba,która zrobiła jeden wpis dawno i nie jest zorientowana w sytuacji.Muszę pomyśleć. Odpowiedz Link Zgłoś
s_1 Re: witam j 20.01.07, 14:53 Częto to i dobrze. Ale stare polskie przysłowie mówi "Nigdy nie śpij z bardziej napalonym od siebie". Ciekawe co Wacek na to??? Odpowiedz Link Zgłoś