carwszechrusi 28.01.07, 16:11 Drogie rozmowy wydaje mi się że obcinając wątki dobiłaś to forum sobie tylko znanym sposobem. Od 28 września na listę obecności wpisało się 19 osób. Zapłaczmy więc nad tym forum. Byłem świadkiem jego agonii... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rozmowy_kontrolowane Re: Definitywna śmierć forum 28.01.07, 19:27 Możesz się wykazać. Chętnie podyskutuję. Weekend spędziłam we Włocławku. Nic się nie zmienił, nic a nic. Szaro, ponuro, buro i ludzi na ulicach mało. Odpowiedz Link Zgłoś
grig11 Re: Definitywna śmierć forum 28.01.07, 20:26 "Jeżeli dzieje się coś na forum, zawsze możecie napisać do mnie maila, nie zawsze mam czas śledzić kolejne wątki. O akrylach na przykład;-)" Rozmowy - lepiej by było byś nie podejmowała się roli "opiekuna" tego forum. Na początku byłaś nadaktywna w obronie swojego ordynarnego motto. Potem olałaś to forum. Nadaktywność Twoja przejawia się w wycinaniu wątków. W ten sposób lista dyskusji na tym forum zamyka się na jednej stronie. Szczytem lenistwa (lub głupoty) jest zacytowane wyżej wypowiedź. To ty masz pisać do nas majle, zabierać głos i ożywiać to forum kierując zręcznie dyskusje na odpowiedni tor. Dla mnie jesteś figurantem. Twoja wypowiedź w wątku, do którego nawiązałem świadczy, że czujesz obrzydzenie do miasta, którego forum masz się opiekować. Sądzę, że powinnaś się zrzec opieki nad tym forum z pożytkiem dla siebie (masz przecież tak mało czasu) i dla forum, które i bez Ciebie istniało Albo weź się do roboty!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: Definitywna śmierć forum 29.01.07, 01:25 grig11 napisał: > Albo weź się do roboty!!! Ale o co tu chodzi? to kto ma pisać?, sami ludzie odkryją że coś takiego istnieje, wystarczy odrobina życzliwości, uśmiechu dobrego humoru i może by poszło ale tez trzeba brać pod uwagę, że to malutkie miasteczko z pewnymi tradycjami opisanymi w "Pamiątce z celulozy" i tyle lat pewnych naleciałości itd itp. Ale też myślę, że jeszcze nic straconego, będą z Was ludzie........ Pozdro i powodzenia życzę, jak i zarówno wielkiego rozkwitu, a to możliwe jest Odpowiedz Link Zgłoś
rozmowy_kontrolowane Re: Definitywna śmierć forum 29.01.07, 05:42 I znów to samo, grig. Uusnęłam wątki, które wisiały bez sensu od dwóch lat i na które już nikt nie odpowiadał- sugerujesz, że jeśli je powieszę od nowa, to nagle wszyscy będą chcieli dyskutować? Zostawiłam wątki, w których możemy dyskutować- trzeba tylko wykazać odrobinę dobrej woli. Chcesz się zaopiekować forum? Proszę bardzo. Zgłoszę Twoją kandydaturę do administratora- udowodnisz swoją przydatność. Na razie głównie krytykujesz, bo wątki, w których się wypowiadasz, można policzyć na placach jednej ręki. Masz pełne prawo pisać nowe posty- w których możemy się wypowiadać. Więc weź się do roboty. I więcej luzu:) Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: Definitywna śmierć forum 30.01.07, 00:37 rozmowy_kontrolowane napisała: > I znów to samo Chętnie bym tu też popisał sobie ale jestem taki nieśmiały ((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
rozmowy_kontrolowane Re: Definitywna śmierć forum 30.01.07, 05:24 sauber, pisz, nie kryguj się. Im więcej nas, tym lepiej:) Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: Definitywna śmierć forum 30.01.07, 11:01 rozmowy_kontrolowane napisała: > sauber, pisz, nie kryguj się. Im więcej nas, tym lepiej:) OOOO jak miło, dziękuję Ci ślicznie, będę się musiał przełamać ale czy dam sobie radę???? ))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
rozmowy_kontrolowane Re: Definitywna śmierć forum 30.01.07, 11:42 Przełam się- inaczej to forum ani drgnie. Co widać- jak na razie najwięksi malkontenci milczą jak zaklęci, nie wiedzieć czemu. Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: Definitywna śmierć forum 30.01.07, 11:49 rozmowy_kontrolowane napisała: > Przełam się- inaczej to forum ani drgnie. "Najbardziej zawsze nadęci, kastraci i impotenci" ale czy oby na pewno zawsze, a wiem że może tu być rzeczowo i bardzo wesoło tylko czy ja potrafię, nie mniej jednak popróbuję, tak ładnie wyciągnęłaś do mnie rączkę, a piękni Ci jest w tych okularkach ))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
rozmowy_kontrolowane Re: Definitywna śmierć forum 30.01.07, 12:06 Dzięki za komplement;) Rozreklamuj forum wśród znajomych, może przybędzie rozmówców:) Odpowiedz Link Zgłoś
leos282 Re: Definitywna śmierć forum 31.01.07, 10:51 Zajrzałem na kilka Forum i stwierdzam, że bardzo mało osób się wypowiada . Tak na moje oko to kilkanaście osób tylko pisze, często zmieniając longin. Mam nadzieję, że cos się zmieni, bo fajnie pogadać z rozsądnymi osobami na poważne tematy. Pozdrawiam Forumowiczów. Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: Definitywna śmierć forum 01.02.07, 01:13 leos282 napisał: > Zajrzałem na kilka Forum i stwierdzam, że bardzo mało osób się wypowiada . Tak > na moje oko to kilkanaście osób tylko pisze, Ale za to wielu czyta i jak się czegoś nauczą to też za lat kilka tu coś zapewne odważą się drapnąć ale jak......... Odpowiedz Link Zgłoś