emila67 10.09.09, 13:58 Musze poddać sie operacji neurochirurgicznej kręgosłupa. Czy moglibyście polecić jakiegoś kompetentnego neurochirurga? Najchętniej z okolic Wrocławia, ale niekoniecznie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Iga Re: neurochirurg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.09, 17:08 dr Rafał Załuski nie wiem gdzie ma gabinet, ale pracuje na Borowskiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jk Re: neurochirurg IP: *.wroclaw.vectranet.pl 12.09.09, 19:07 zasadniczo w kręgosłupach specjalizuje się bardziej neurochirurgia na Weigla w szpitalu wojskowym jest jeszcze na Traugutta, a na Borowskiej (nowa AM), to bardziej zajmują się operacjami głowy np., co nie oznacza, że kręgosłupów nie operują. Wejdź na portal znanylekarz.pl, tam są adresy i telefony, to sama podejmiesz decyzję, do kogo pójść na konsultację Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iga Re: neurochirurg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.09, 23:54 nie znam specyfiki szpitala na Weigla. wiem natomiast, że operacje kręgosłupa wykonywane są na Borowskiej często. wiem także, że dr Rafał Załuski jest świetnym specjalistą właśnie od kręgosłupa. ale trudno się dostać na Borowską - terminy są baaardzo długie. decyzja należy do założycielki wątku. Odpowiedz Link Zgłoś