kwokaaa 16.09.09, 11:57 Mam pytanie odnośnie ulgi dla studentów. Trwa spór dotyczący odbioru studentom zaocznym zniżki na pkp, mpk itp ogólnie czy tylko na ten bilet semestralny? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nastyyy Re: Ulga dla studentów 16.09.09, 12:28 Wszystko znajdziesz w temacie o bilecie semestralnym. Oczywiście, że chodzi o ten nowy wynalazek.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wroclawianka Re: Ulga dla studentów IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 16.09.09, 21:52 ja jestem studentka zaoczna i jezeli nie strace znizki na zwykle miesieczne itp to ten semestralny jest mi obojetny- i tak bym go nie kupila Odpowiedz Link Zgłoś
real_mr_pope Re: Ulga dla studentów 16.09.09, 21:58 A trwa jakiś spór na temat odbioru studentom zaocznym zniżki na bilet semestralny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wroclawianjka Re: Ulga dla studentów IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.09.09, 09:47 owszem, albo jestes taki glupi albo nie wiem... przeciez nam zaocznym chcieli zabrac ulge na bilet semestralny. i nastepnym razem nie czepiaj sie szczegolow ani slowek głąbie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Ulga dla studentów IP: 192.28.65.* 17.09.09, 10:36 tez jestes głupia. nie chcieli wam zabrac zadnej ulgi. biletow semestralnych nie bylo wczesniej - nie mieliscie zatem na nie ulgi. chcieli przyznac semestralny dziennym - od razu zaczeliscie sie pultac ze wam ULGĘ ZABRANO. nie zabrano wam jej, bo wam jej wczesniej nie dano!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nastyyy Re: Ulga dla studentów 17.09.09, 11:40 Brawo.. chcieli zabrać ulgę której nie było, na bilet, którego również nie było. Naprawdę, wystarczyło dokładnie przeczytać tematy .. No i widzicie.. i tak mało zaocznych kupi ten bilet, bo większość jest spoza Wrocławia.. Ja np. chętnie kupię, bo wrzucili mnie do 'niestacjonarnych' mimo, że mam zajęcia 5 dni w tygodniu.. Więc zawsze to parę groszy zaoszczędzonych. Szczególnie, że w przeciwieństwie do wielu regularnie kupuje 30dniówki. Odpowiedz Link Zgłoś
soul.music Re: Ulga dla studentów 17.09.09, 11:43 kwokaaa napisała: > Mam pytanie odnośnie ulgi dla studentów. Trwa spór dotyczący odbioru studentom > zaocznym zniżki na pkp, mpk itp ogólnie czy tylko na ten bilet semestralny? Chodzi wyłącznie o bilet semestralny. A właściwie chodziło, ponieważ zaoczni również będą mogli korzystać z biletu semestralnego. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś