k-ubek 22.09.09, 18:46 ktory szpital jeszt najbardziej przyjazny dla malucha i jego matki. bedziemy musieli polozyc sie z synkiem do szpitala i nie wiemy ktory wybrac wiem juz ze szpital im.korczaka juz odpada prosze pomozcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maga2306 Re: szpital 22.09.09, 19:46 To zależy na jaki oddział macie sie położyć nie każdy szpital ma każdy oddział np.chirurgia dziecieca to tylko chałbińskiego ale je odradzam albo traugutta z tym juz lepiej może warunki maja spartańskie to najważniejsze żeby dobrze zajeli sie dzieckiem wkońcu szpital to nie hotel Jak tylko można to trzeba unikać szpitali bo nawet najlepszy szpital to i tak trauma dla dziecka wiem to niestety z własnego doswiadczenia życzę zdrówka powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
wozniew Re: szpital 22.09.09, 19:48 Równo rok temu leżałam z 1,5 r. dzieckiem na Brochowie. Warunki - bardzo dobre (miałam z dzieckiem własny pokój z łazienką, oddzielony od drugiej "jedynki" szybą, jest wspólna kuchnia i lodówka). Trafiłyśmy na naprawdę świetne pielęgniarki (z niewielkimi wyjątkami) - Panie same proponowały mi, że popilnują dziecko, żebym mogła np. iść na dół do kiosku, nie kręciły nosem na nocne wezwania, miały dobre podejście do dzieci. Mniej miło wspominam kontakt z lekarzami - nie wszyscy byli w stanie rzeczowo porozmawiać o stanie dziecka i terapii - ale generalnie raczej polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
patrice7 Re: szpital 22.09.09, 23:28 Ja z kolei Korczaka wychwalam pod niebiosa.spedzilam tam z corka 9 dni i nie mam! do czego sie przyczepic. Mysle,ze nie chodzi o szpital tylko o odzial i pracujacy tam personel. A dlaczego Korczak nie? Odpowiedz Link Zgłoś
perlitek Re: szpital 24.09.09, 21:56 też chwalę Korczaka, trafiłam tam z córcią na krótko (rotawirus) ale naprawdę było ok. Odpowiedz Link Zgłoś