joopee 27.09.09, 19:49 Witam, pilnie poszukuję dentysty dla mojego autystycznego 5-letniego syna.Oleśnica odpada, bo syn jest za mały i nie chcą zdecydować się na znieczulenie ogólne.Proszę o jakieś namiary. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Iga Re: dentysta dla autystyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.09, 21:13 spróbuj może u doktora Sajewicza. widziałam tam ludzi z dysfunkcjami. gabinet we Wrocławiu, ul. Jaracza nie pamiętam ile - naprzeciwko ogrodnika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gramata Re: dentysta dla autystyka IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.10.09, 09:17 Mojemu autystycznemu synowi leczono zęby w znieczuleniu ogólnym w szpitalu na Kasprowicza. Potrzebne było skierowanie od lekarza rodzinnego lub pediatry. Czeka się dośc długo, ok. 2-3 miesiące. Dają wypełnienia amalgamatowe, ale można się umówic z lekarką przed zabiegiem i odpłatnie założy lepsze. Sama procedura jest też kłopotliwa, bo trzeba położy się na dwa dni do szpitala. Po różnych przejściach w wielu wrocławskich gabinetach stomatologicznych w trydnych przypadkach jest to jedyne rozwiązanie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
joopee Re: dentysta dla autystyka 15.10.09, 21:43 Dzięki bardzo za odpowiedź. Jutro zadzwonię i się dowiem.Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś