Dodaj do ulubionych

Niech ktoś obroni wrocławian przed Behemothem

29.09.09, 18:09
Gdyby Behemoth koncertował w przejściu Świdnickim to taki protest ma sens. Ale w prywatnym klubie gdzie, gdzie za wejście płaci się niezłą kasę, to chyba każdy wie na co idzie.
Obserwuj wątek
    • czterdziestyiczwarty Niech ktoś obroni wrocławian przed Behemothem 29.09.09, 18:13
      Nie jestem fanem KK ale nazywanie go najwieksza grupa zbrodnicza na
      swiecie to jednak przesada , a moze tylko wyraz podziwu i zawisci
      ze strony lidera Behemotha. A jesli ktos mowi ,ze na
      koncertach "black metal" wyzwala sie pozytywna energia to jest albo
      ignorantem albo obludnikiem. To jest toksyczna muzyka ,ktora
      niejednokrotnie propaguje satanizm i okrucienstwo.Nikt mi nie
      wmowi ,ze muzyka(jesli to mozna tak nazwac) "black metal" zacheca
      do wzajemnego poszanowania , milosci i pokoju na swiecie.Z moich
      osobistych doswiadczen wynika ,ze wiekszosc zacieklych fanow tego
      black metalowego g..wna winna byc pod opieka psychiatryczna
      (niektorzy wrecz w zakladach zamknietych).
      • Gość: as Re: Niech ktoś obroni wrocławian przed Behemothem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.09, 18:22
        przynajmniej wokalista nie nawołuje do pobicia jednego z fanów (jak to miało
        miejsce na koncercie Peji)
      • najglupszy-nick Re: Niech ktoś obroni wrocławian przed Behemothem 29.09.09, 18:23
        Jeżeli w Polsce mamy do czynienia z wolnościa religijną to dlaczego sa
        prześladowani sataniści? to jest przecież odłam chrześcijaństwa
        • smiercrosji Re: Niech ktoś obroni wrocławian przed Behemothem 30.09.09, 19:29
          najglupszy-nick napisał:

> Jeżeli w Polsce mamy do czynienia z wolnościa religijną to dlaczego sa
          > prześladowani sataniści? to jest przecież odłam chrześcijaństwa

ty nie jestes najgłupszy nick ty jestes głupi jak but z lewej nogi rydzyka :P
          • koloratura1 Re: Niech ktoś obroni wrocławian przed Behemothem 01.10.09, 06:12
            smiercrosji napisał:

> ty nie jestes najgłupszy nick ty jestes głupi jak but z lewej nogi rydzyka :P

Nie sądzisz, że jednak gorzej być chamem?
      • Gość: metalmind Behemoth - duży dorobek, jednak wartość mierna IP: *.magma-net.pl 29.09.09, 19:03
        Typowy zespół lanserski, dla ludu, znam wiele grup metalowych, które tworzą
        prawdziwą muzykę. Behemoth to grupa ludzi z parciem na szkło, od samego początku
        są znani z tego, że są znani. To taka Kasia Cichopek polskiego metalu. Sorry,
        ale słuchałem wiele produkcji metalowych i Behemoth o ile czasem może wpaść w
        ucho, ale nie ukrywajmy że to poporstu kupa dźwięków, która ma wyglądać
        agresywnie, ale zero przesłania. Dlatego śmieszne też jest ich nazywać grupą
        satanistyczną, bo oni właśnie z tego nic nie mają, są poporstu grupą która
        pozuje na takich. Człowiek, który choć trochę słuchał metalu napewno wpadnie, że
        to metal dla ludu. Tyle.
      • Gość: sadasdasd Re: Niech ktoś obroni wrocławian przed Behemothem IP: *.wroclaw.vectranet.pl 29.09.09, 19:24
        "To jest toksyczna muzyka ,ktora
        niejednokrotnie propaguje satanizm i okrucienstwo" lecąc dalej techno (trance, house cokolwiek) to muzyka dla dresów i narkomanów, hip-hop dresy+dzieci, Ci od reggae są tak upaleni że nie wiedzą o co chodzi itp....Zostaje tylko filharmonia?
        • Gość: marekkrukowski Re: Niech ktoś obroni wrocławian przed Behemothem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.09, 13:13
          Jaka filharmonia? Filharmonia jest dla pedofilów. Prawdziwy Polak
          słucha Jerzego Połomskiego i Teresy Tutinas!
          • koloratura1 Re: Niech ktoś obroni wrocławian przed Behemothem 01.10.09, 06:15
            Gość portalu: marekkrukowski napisał(a):

> Jaka filharmonia? Filharmonia jest dla pedofilów. Prawdziwy Polak
            > słucha Jerzego Połomskiego i Teresy Tutinas!

A Irena Santor to pies?!
      • Gość: vademoth Behemoth i Vader IP: *.sprayadsl.telenor.se 29.09.09, 20:20
        wystapili ze dwa lata temu w Szwecji na festiwalu " Peace and love "
        i spotkali sie ze swietnym przyjeciem i recenzajmi. Fajnie bylo
        zobaczyc mase ludzi skandujacych ich nazwy i paradujacych w
        koszulkach obu grup. Recenzje byly naprawde fantastyczne.
        • basiulka11 Re: Behemoth i Vader 23.04.13, 11:31
          www.rockmaniak.pl/pol_m_KOSZULKI-MUZYCZNE_MESKIE_BEHEMOTH-999.html
          tutaj są fajne koszulki behemotha, polecam wszystkim fanom!!!!!
      • Gość: co nie Re: Niech ktoś obroni wrocławian przed Behemothem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.09, 22:19
        Jak Ci się nie podoba to nie idź na ich koncert. Mnie się natomiast
        nie podoba że przedstawiciele watykańskiej sekty okupującej Polskę
        mówią mi co mam oglądać i robić, szczególnie jeżeli jest to zgodne z
        prawem. Czy jam pretensje to tego motłochu co łazi, wyje i śmieci na
        ulicach w Boże Ciało i zabraniam im teog robić??
        • Gość: Gocha Re: Dla Goscia i jemu podobnym IP: 61.88.236.* 30.09.09, 04:07
          Hej Morony to dla was - jestescie porabani (mowiac oglednie) az sie
          plakac chce nad Polska, ktora niestety reprezentujecie. Jestescie
          zwykle 0 - ZERO! i az sie wierzyc niechce ze niby "normalni" a tak
          niednormalni. Ci z syndromem Downa (zobacz do slownika pacanie
          takich slow pewnie nie znasz, ale fuck umiesz powtorzyc - choc
          zaloze sie ze nie wiesz od czego ten skrot pochodzi bo jednak to
          jest skrot jak SOS)maja lepiej w glowie poukladane jak wy! Czym sie
          zachwycacie jakimis Baranami co (malpuja np. WHO) wyjda, powyja (bo
          ze spiewem ani protestsongiem niema to nic wspolnego)i ... was
          skasuja. Zaloze sie ze po "koncercie" (pseudo bo z koncertem to nie
          ma nic wspolnego) zrywaja boki z durnych, ciemnych pacanow ktorzy
          dali sie wciagnac w ich zabawe - takich ja WY. Nabijacie im kieszen
          a oni sie ciesza i widza ze dzis "sprzeda sie wszystko" - gdyby
          jednak nie bylo "kupcow" ich "sztuka" nie mialaby by szansy na
          przetrwanie. Na taczke i na Rubbish Tip (Wysipisko smieci). A wy
          coz - widac ze bladzicie, jestescie b. nieszczesliwi, zagubieni i
          szukacie - niestety zmierzacie w zlym kierunku!!
          • bnch Re: Dla Goscia i jemu podobnym 30.09.09, 08:05
            Nie idę na koncert, nie jestem fanem, ale Twój infantylny komentarz mnie rozbawił. Dziewczyno zlituj się z takimi tezami. Poza tym, że nie umiesz pisać po polsku, to bredzisz. Aha, Downa to jest zespół nie syndrom, a poza tym pokazuje Twój poziom intelektualny porównywanie kogoś w Twoim mniemaniu głupiego do ludzi upośledzonych. Naprawdę masz dziewczyno klasę, intelekt i wiedzę. Jeśli jesteś dodatkowo tak piękna, jak mądra, to musisz być nie lada gratką w swoim kręgu.
            • Gość: wro-cek Re: Dla Goscia i jemu podobnym IP: *.static.korbank.pl 30.09.09, 08:47
              .nic dodać nic ująć.
          • Gość: Lolka Re: Dla Goscia i jemu podobnym IP: 81.26.13.* 30.09.09, 08:36
            Matko, co za bełkot...
          • Gość: Jant Re: Dla Goscia i jemu podobnym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.09, 17:22
            > Hej Morony to dla was - jestescie porabani (mowiac oglednie) az sie
            > plakac chce nad Polska, ktora niestety reprezentujecie. Jestescie
            > zwykle 0 - ZERO! i az sie wierzyc niechce ze niby "normalni" a tak
            > niednormalni. Ci z syndromem Downa (zobacz do slownika pacanie
            > takich slow pewnie nie znasz, ale fuck umiesz powtorzyc - choc
            > zaloze sie ze nie wiesz od czego ten skrot pochodzi bo jednak to
            > jest skrot jak SOS)maja lepiej w glowie poukladane jak wy! Czym sie
            > zachwycacie jakimis Baranami co (malpuja np. WHO) wyjda, powyja (bo
            > ze spiewem ani protestsongiem niema to nic wspolnego)i ... was
            > skasuja. Zaloze sie ze po "koncercie" (pseudo bo z koncertem to nie
            > ma nic wspolnego) zrywaja boki z durnych, ciemnych pacanow ktorzy
            > dali sie wciagnac w ich zabawe - takich ja WY. Nabijacie im kieszen
            > a oni sie ciesza i widza ze dzis "sprzeda sie wszystko" - gdyby
            > jednak nie bylo "kupcow" ich "sztuka" nie mialaby by szansy na
            > przetrwanie. Na taczke i na Rubbish Tip (Wysipisko smieci). A wy
            > coz - widac ze bladzicie, jestescie b. nieszczesliwi, zagubieni i
            > szukacie - niestety zmierzacie w zlym kierunku!!

0/10
        • Gość: emerytka Re: Niech ktoś obroni wrocławian przed Behemothem IP: 78.8.142.* 30.09.09, 11:45
          podpisuję się pod każdym twoim słowem.
          A na koncert nie pójdę bo mi moja mała emerytura nie wystarcza na żadną
          rozrywkę.Nawet tak nietypową dla osób w moim wieku.
      • bnch Re: Niech ktoś obroni wrocławian przed Behemothem 30.09.09, 07:55
        Od kiedy to muzyka ma za zadanie zachęcać do wzajemnego poszanowania, miłości i pokoju na świecie? Chcesz tego to konkurs Miss World oglądnij. Uważam, że wypowiadasz się w materii, o której nie masz pojęcia, więc przekonywanie Cię do czegokolwiek nie ma sensu.
        • megasceptyk Re: Niech ktoś obroni wrocławian przed Behemothem 30.09.09, 12:08
          A od kiedy religia jest dobra?
      • lmblmb Niewielka przesada 30.09.09, 08:31
        czterdziestyiczwarty napisał:

> Nie jestem fanem KK ale nazywanie go najwieksza grupa zbrodnicza
        > na swiecie to jednak przesada

Jestem naukowcem. Przyglądając się historii techniki i nauki trudno nie dojść do
        podobnego wniosku. Przykład Galileo, któremu kazali odszczekać poparcie dla
        Kopernika jest powszechnie znany, jednak podobnych przykładów jest masa.

> [..] jesli ktos mowi ,ze na koncertach "black metal" wyzwala sie
        > pozytywna energia to jest albo ignorantem albo obludnikiem. To
        > jest toksyczna muzyka, ktora niejednokrotnie propaguje satanizm
        > i okrucienstwo.

Sądząc po efektach, to bzdura. Muzyka może jest dziwaczna, ale fani są normalni.
        Znałem kilku jako dzieciak, teraz znam jako dorosły - to zupełnie normalni
        ludzie. Jedyne co dziwi to dobór muzyki.

> Nikt mi nie wmowi ,ze muzyka(jesli to mozna tak nazwac) "black
        > metal" zacheca do wzajemnego poszanowania , milosci i pokoju na
        > swiecie.

Ale nikt Ci nie wmówi, że jest inaczej - przecież oni nie śpiewają "kill the
        nigger".

> Z moich osobistych doswiadczen wynika ,ze wiekszosc zacieklych
        > fanow tego black metalowego g..wna winna byc pod opieka
        > psychiatryczna (niektorzy wrecz w zakladach zamknietych).

To tylko twoja prywatna opinia, a nie wyglądasz na osobę, która skończyła
        psychiatrię.
      • Gość: abo Niech ktoś obroni wrocławian przed Dutkieiwczem IP: 89.174.178.* 30.09.09, 09:27
        ...tyle na ten temat...
      • myfanawy Re: Niech ktoś obroni wrocławian przed Behemothem 30.09.09, 09:31
        Zyjemy w wolnym kraju i nikt nie kaze ci chodzic do prywatnych klubow, placic za
        bilet i sluchac "toksycznej muzyki" razem z ludzmi, ktorych chcial bys umiescic
        w "zakladach zamknietych". Wiec o co tyle szumu ?
      • smiercrosji Re: Niech ktoś obroni wrocławian przed Behemothem 30.09.09, 19:28
        Z moich
        > osobistych doswiadczen wynika ,ze wiekszosc zacieklych fanow tego
        > black metalowego g..wna winna byc pod opieka psychiatryczna
        > (niektorzy wrecz w zakladach zamknietych).

Ukonczyłes psychiatrie ? jesli nie to wybacz..ale swoje subiektywne odczucia
        mozesz zachowac dla siebie jako nie wiażace.
        ja równiez moge napisac ze wiekszosc fanów didzeja z Torunia powinna byc poddana
        hospitalizacji badx na oddziałach geriatrycznych jako zniedołezniali
        parkinsonowcy, badź w domach bez klamek, on sam zas powinien wyladowac w celi
        podobnej do tej która miał Hannibal Lecter na "Milczeniu owiec" i dozywotni
        zakaz pokazywania sie i wypowiadania publicznie.
      • Gość: tay metale IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.09, 19:36
        Bzdura, metale to normalni ludzie, nie licząc upodobania do mrocznych klimatów i
        niechęci do kościoła (chociaż istnieje też metal chrześcijański)
      • Gość: Autor Re: Niech ktoś obroni wrocławian przed Behemothem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.09, 23:38
        Ja też nie jestem fanem KK ale pomyśl trochę. Skoro nie jesteś fanem i chcesz
        się wypowiadać to przynajmniej poznaj wroga/przyjaciela. Katolicyzm to
        najbardziej agresywna wiara na świecie od stuleci. POczytaj o inkwizycjach...
        Chrystus kazał miłować a katole mordowali. Sam jestem katolikiem i niestety
        modlę się w zaciszu domowym a nie w kościele. Tam za dużo nienawiści i braku
        tolerancji nie mającej nic wspólnego z naukami Chrystusa. Nadal uważasz, że
        katole np. z Radia Maryja to nie grupa zbrodnicza> Tyle nawoływań do nienawiści
        co w tym radiu nie słyszałem nigdzie może oprócz hitleryzmu który chciał zrównać
        nacje z ziemią. Jak Katole z RM - kto nie jest z nami jest przeciwko nam. Czy
        uwazasz, że bicie reporterów, nieszczeni sprzętu wypowiedzi "wypie...j stąd"
        wypowiadane przez lidzi którzy z mszy wyszli jest oki?? No to może wyszli z mszy
        satanistycznej :) więc o co ten rwetest :)
        • Gość: Autor Re: Niech ktoś obroni wrocławian przed Behemothem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.09, 23:44
          Daleko szukać. Napisałem posta i wszedłem na główną stronę gw. Proszę :" Robicie
          świetną reklamę książce, która na to nie zasługuje. Gratuluję! - tak na pytanie
          o kontrowersje wokół promocji książki odpowiada kurator oświaty Zdzisław
          Szudrowicz. Treści e-mali nie chce komentować. - To jest sprawa na policję, a
          nie dla kuratora oświaty - ucina." Warto cały artykół przeczytać bo to tylko
          wypowiedź urzędnika PAŃSTWOWEGO państwa POLSKIEGO a nie Watykanu. Nawet nie
          trzeba szukać więcej wystarczy kliknąć na gw wczoraj, dziś , inne gazety ( żeby
          nie być stronniczym.....śmiało... poklikajcie troche.... Plujemy na SB, milicje,
          komune.... za pare lat sami będziemy pluli na czarnych....
          • koloratura1 Re: Niech ktoś obroni wrocławian przed Behemothem 01.10.09, 06:26
            Gość portalu: Autor napisał(a):

> Plujemy na SB, milicje,
            > komune.... za pare lat sami będziemy pluli na czarnych....

Niektórzy już to robią i to - bynajmniej - nie bez powodu.
      • koloratura1 Re: Niech ktoś obroni wrocławian przed Behemothem 01.10.09, 06:10

> Z moich
        > osobistych doswiadczen wynika ,ze wiekszosc zacieklych fanow tego
        > black metalowego g..wna winna byc pod opieka psychiatryczna
        > (niektorzy wrecz w zakladach zamknietych).

A Ty kto? Psychiatra?
    • tryttyk Niech ktoś obroni wrocławian przed Ryśkiem Nowakie 29.09.09, 18:28
      Niech ktoś obroni wrocławian przed Ryśkiem Nowakiem
      • Gość: ddf Re: Niech ktoś obroni wrocławian przed Ryśkiem No IP: *.as.kn.pl 29.09.09, 20:01
        Otóż to :)
    • infrared Ryszard Nowak.... 29.09.09, 18:29
      cyt. za przekroj.pl/wydarzenia_kraj_artykul,1589.html

Jurek Owsiak w odpowiedzi na oskarżenia Ryszarda Nowaka, który widzi w nim naczelnego polskiego satanistę, poprosił o opublikowanie jego krótkiej riposty.
      – Bardzo proszę napisać, że w zaistniałej sytuacji uważam szefa Ogólnopolskiego Komitetu Obrony przed Sektami za kompletnego idiotę – powiedział pomysłodawca Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy i festiwalu Przystanek Woodstock.
      • bnch Re: Ryszard Nowak.... 30.09.09, 08:07
        No przecież Nowak to jest ograniczony dureń, który dodatkowo merytorycznie jest bardzo słabo przygotowany. Pamiętam, jak startował z PSL (serio!) w wyborach uzupełniających do Senatu z któregoś z okręgów wyborczych Dolnego Śląska. Miał silną konkurencję (np. inny szaleniec - Leszek Bubel)i nie udało mu się wejść do senatu. Pewnie sekty i sataniści go udupili.
    • Gość: mietek Re: Niech ktoś obroni wrocławian przed DODĄ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.09, 19:51
    • nroht Niech ktoś obroni wrocławian przed Behemothem 29.09.09, 19:53
      Nowak - WYPIE...J!
    • stinger47 kto płaci ryśkowi? 29.09.09, 19:58
      Za taką reklamę jaka robi on Behemotowi to trzeba zapłacić kosmiczną
      kasę. Może bierze jakąś działkę
      • megasceptyk Fakt, gdyby nie jazgot oszalałych fundamentalistów 30.09.09, 12:12
        to nigdy bym nie poznał tej kapeli
        a teraz to nawet sobie pójdę na koncert
        zobaczyć o co w tym biega haha:)
        i się w ciągnę w bogistyczną teorię o magicznych ludzikach,
        tak się dam zmanipulowac czarodziejom w kieckach, że zacznę wierzyć,
        że mityczne postacie są moimi władcami.
        • Gość: Tomasz Re: Fakt, gdyby nie jazgot oszalałych fundamental IP: 188.33.102.* 30.09.09, 14:15
          O jakich mitycznych postaciach piszesz? Chyba nie masz na myśli Jezusa Chrystusa? On jest zdecydowanie realną postacią. Pisali o Nim nawet starożytni historycy niechrześcijańscy jak Józef Flawiusz, Tacyt, Pliniusz Młodszy... Ale nikt Cię nie zmusza do wiary w to, że On jest wcielonym Bogiem. I tak samo Ty nie powinieneś mącić w głowach ludzi nieutwierdzonych w wierze, bo mogliby przez Ciebie tę wiarę stracić. A jaki Ty masz w tym interes? Bo jeśli ja kogoś utwierdzam w wierze, to tylko dla jego dobra. A jeśli ktoś coraz bardziej oddala się od wiary, to w jego życiu pojawia się brak sensu życia...
          • smiercrosji Re: Fakt, gdyby nie jazgot oszalałych fundamental 30.09.09, 18:38
            Gość portalu: Tomasz napisał(a):
            A jeśli ktoś coraz bardziej oddala się od wiar
            > y, to w jego życiu pojawia się brak sensu życia...

co ty nie powiesz? a mogłbys to udowodnic? przedstaw mi jakiekolwiek
            potwierdzenie swojej tezy. (dogmatu fundamentalisty xiana).Sens zyciu nadaje
            wiara wg. ciebie? a jakiz to sens?
            rozumiem ze ludzie niewierzacy powinni masowo popełniac samobojstwa skoro
            twierdzisz ze brakim sensu zycia?
            badz tak uprzejmy i oswiec mnie o co ci chodziło gdy pisałes te brednie.
          • smiercrosji Re: Fakt, gdyby nie jazgot oszalałych fundamental 30.09.09, 19:01

> O jakich mitycznych postaciach piszesz? Chyba nie masz na myśli Jezusa Chrystus
            > a? On jest zdecydowanie realną postacią. Pisali o Nim nawet starożytni historyc
            > y niechrześcijańscy jak Józef Flawiusz, Tacyt, Pliniusz Młodszy...

skoro tak sie podpierasz Flawiuszem,Tacytem itd..to polecam zapoznanie sie z tym
            tekstem :
            www.racjonalista.pl/kk.php/t,470
            moze dzieki niemu zweryfikujesz odrobine swa niepokalana wiare :PPP
          • megasceptyk Re: Fakt, gdyby nie jazgot oszalałych fundamental 30.09.09, 19:34
            Jeśli mówisz o tych dwóch zdaniach
            po jednym u każdego,
            to faktycznie odkryto takie dwa zdania.

W jednym z tych zdań użyto słowa chrześcijanie
            a w drugim napisano o jakimś Jezusie bracie Damneusza i Jana.
            Wykazano również manipulację skrybów przy oryginalnym tekście.
            I to nie jednym.

Ot i wszystkie dowody niechrześcijan.

Natomiast jest mnóstwo dowodów
            na kłamstwa sekty watykańskiej,
            na dopisywanie do zestawu baśni i bajek swoich poglądów.

Jawne są głosowania biskupów w co od dzisiaj wierzymy,
            głosowanie nad trójcą, boskością Jezusa, odrzuceniem reinkarnacji
            bo nałożnicy króla nie spodobało się , że ona,
            wielka pani mogła być myszą itd. itd.
            Nie jedną rzecz przegłosowali bogaci szefowie sekty
            i potem ogniem od ludu egzekwowali swoje pomysły.

Jawne są oszustwa w sprawie cudów,
            (np. twierdzili że jedna grudka waży tyle co 5 takich samych razem
            a wszystkie ważą tyle samo oddzielnie, bardzo śmieszne,
            obalone w tym stuleciu po dopuszczeniu naukowców)
            oczywiście sekta przez długi czas zwlekala przed dopuszczeniem obiektywnych naukowców
            ale ostatecznie wszystkie cuda
            do których dopuszczono niezależnych badaczy
            uznane zostały za ewidentne oszustwa
            i sekciarskie kłamstwa
            i wyssane z palca brednie
            opowiadane ciemnemu ludowi.
          • koloratura1 Re: Fakt, gdyby nie jazgot oszalałych fundamental 01.10.09, 06:44

> Ty nie powin
            > ieneś mącić w głowach ludzi nieutwierdzonych w wierze, bo mogliby przez Ciebie
            > tę wiarę stracić.

To chyba byłoby dobrze: mniej by było w kraju szkodliwych nawiedzeńców.

> A jaki Ty masz w tym interes?

Im mniej w kraju "wierzących",tym większa szansa, że Kościół, wreszcie, zajmie należne mu miejsce: mniej-więcej takie, jak w cywilizowanych krajach i skończy się, a - co najmniej ulegnie zdecydowanemu ograniczeniu - pasożytowanie czarnych na państwie.

> Bo jeśli ja kogoś utwierdzam w
            > wierze, to tylko dla jego dobra.

Robienie komuś wody z mózgu jest dla jego dobra?!

> A jeśli ktoś coraz bardziej oddala się od wiar
            > y, to w jego życiu pojawia się brak sensu życia...

Już bardzo dawno temu skutecznie i całkowicie oddaliłam się od wiary i - bądź pewny - nigdy w moim życiu nie pojawił się brak jego sensu.
    • stinger47 odwaga behemotu 29.09.09, 20:04
      Po za tym co to za odwaga wykrzyczeć jakieś antychrześcijańskie
      hasła i podrzeć Biblię. Każdy głupi to może bo i tak nic za to nie
      grozi. Trochę krzyku w mediach i fajna reklama. Jak tacy mądrzy to
      niech podra Torę albo Koran. Zobaczymy wtedy
      • Gość: stringer47 Re: odwaga behemotu IP: 78.9.81.* 29.09.09, 20:09
        Ewentualnie Korę albo Toran.
      • bnch Re: odwaga behemotu 30.09.09, 08:09
        Darcie biblii było kretynizmem i dziwię się, że człowiek na tyle inteligentny jak Nergal tego nie widzi. Poza tym ten zespół jest przyzwoity, jak na muzykę metalową, więc nie ma co ich się czepiać.
        • megasceptyk Re: odwaga behemotu 30.09.09, 12:13
          Ja myślę, że to dobre przedstawienie z tym darciem Księgi Kłamstw.
          Prawdopodobnie darł kłamliwy Nowy Testament.
      • koloratura1 Re: odwaga behemotu 01.10.09, 06:52
        stinger47 napisał:

> Po za tym co to za odwaga wykrzyczeć jakieś antychrześcijańskie
        > hasła i podrzeć Biblię. Każdy głupi to może bo i tak nic za to nie
        > grozi. Trochę krzyku w mediach i fajna reklama. Jak tacy mądrzy to
        > niech podra Torę albo Koran. Zobaczymy wtedy

Nie sądzę, żebyśmy zobaczyli cokolwiek więcej, niż w przypadku darcia Biblii.
        Czemu jestem zdecydowanie przeciwna, pomimo że żadna z w/w książek nie jest dla mnie niczym więcej, niż, np., "Mity greckie". Po prostu zdecydowanie nie lubię niszczenia czegokolwiek, a już szczególnie książek. Żadnych.
    • rysiopysio Tak czy owak zawsze Nowak -strach lodówke otworzyć 29.09.09, 20:39

• Gość: 333 Re: Niech ktoś obroni wrocławian przed Behemothem IP: *.111.241.215.static.crowley.pl 29.09.09, 21:32
      rysiu nikt cie nie zmusza i nie kaze ci isc do wz zostan w kosciele pospiewaj
      pomodl sie .moze staniesz sie lepszym czlowiekiem albo chociaz lepszym
      chrzescijaninem:) zal mi cie rysiu:) zes taki glupi
    • pssz Czy satanizm jest w Polsce zabroniony? 29.09.09, 22:02
      Czy jest na to jakis paragraf?
      Jeżeli nie, to co nie jest zabronione jest dozwolone.
      • morning.calm Re: Czy satanizm jest w Polsce zabroniony? 30.09.09, 00:07
        Przecież temu Nowakowi to z oczu nawet patrzy, że to jakiś gość wymagający
        trwałej hospitalizacji na oddziale zamkniętym - notabene jeszcze bardziej by
        zwariował słysząc nazwę owego oddziału i kojarząc go z wielce "szatanistycznym"
        polskim zespołem rockowym ;)
        • megasceptyk No, Nowak wygląda jak katolicki pedofil. 30.09.09, 12:15
          Straszne złe oczy ma
          i w ogóle wygląda na zniszczonego.
          Pewnie chleje wódę
          i się demoralizuje po nocach.
      • smiercrosji Re: Czy satanizm jest w Polsce zabroniony? 30.09.09, 18:26
        pssz napisał:

> Czy jest na to jakis paragraf?
        > Jeżeli nie, to co nie jest zabronione jest dozwolone.

Nie jest i nigdy nie był prawnie zabroniony. Jesli wystepowały czyny majace
        znamiona przestepstw badx nawet zbrodni to były dziełem kompletnie zrytych w
        dekiel gó...arzy majacych na temat satanizmu pojecie adekwatne do pojecia przez
        kaczynskich zasad demokracji i liberalizmu w XXI wiecznej Europie.
    • trefar Niech ktoś obroni wrocławian przed Behemothem 30.09.09, 00:53
      Biedne chłopisko ten p.Ryszard. Ma chyba duży kłopot z samym sobą.
      Trzeba mu współczuć.
    • Gość: xXx ... IP: *.devs.futuro.pl 30.09.09, 07:31
      A kiedy Nowak weźmie się za sektę biznesmenów w czarnych sukienkach???
    • emmsche Niech ktoś obroni wrocławian przed Behemothem 30.09.09, 08:40
      to samo bylo przed koncertem Marilyn Manson, nawet przed madonna i przed
      Gorgoroth, teraz przed Behemoth. przedtem ani w trakcie ani po koncertach nie
      wydarzyla sie zadna katastrofa, teraz tez sie nie wydarzy. zachowanie pana
      Nowaka przypomina osobe ociemniala i uwieziona w chrzescijanstwie trwajacym w
      sredniowieczu. niestety dopuki zyja osoby typu pan Nowak - polska bedzie
      postrzegana na swiecie jako kraj konserwatywny i zacofany. Pan Nowak powinien
      sobie poczytac troche szerzej o psychologii czlowieka i o swiecie w ktorym
      zyje. jednym slowem troche sie doksztalcic.
      • koloratura1 Re: Niech ktoś obroni wrocławian przed Behemothem 01.10.09, 06:59
        emmsche napisał:

> niestety dopuki zyja osoby typu pan Nowak - polska bedzie
        > postrzegana na swiecie jako kraj konserwatywny i zacofany.

Bez przesady.
        Po całym świecie plączą się tabuny takich kopniętych Nowaków i nikt normalny się nimi nie przejmuje.
    • Gość: Robiro O Nowak znów robi reklamę Behemothowi ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.09, 08:55
      Chwała Nowakowi, każdy przynajmniej wie że istnieje taki zespół jak Behemoth.
      Chwalcie Dodę, chwalcie Nowaka.
      • mirakao Re: O Nowak znów robi reklamę Behemothowi ! 30.09.09, 09:14
        Jak wokalista Behemotha taki odważny i bezkompromisowy, to może niech Koran
        podrze. Nie podrze? To znaczy, że to cienias jakiś.
        • Gość: x Re: O Nowak znów robi reklamę Behemothowi ! IP: 78.133.167.* 30.09.09, 09:18
          problem, idioto, że Islam nie jest i nie był religią dominującą.
        • smiercrosji Re: O Nowak znów robi reklamę Behemothowi ! 30.09.09, 12:36
          mirakao napisał:

> Jak wokalista Behemotha taki odważny i bezkompromisowy, to może niech Koran
          > podrze. Nie podrze? To znaczy, że to cienias jakiś.

a po co ??? czy w Polsce mamy jakis problem z dominacja islamu w
          mediach,miejscach publicznych,w szkołach ,w polityce? ..czy ktos tu tworzy prawo
          oparte na koranie ?? to samo tyczy zydów, czy ktos tu zakazuje pracy w szabas i
          domaga sie koszernosci zywnosci etc???
          czy ktoś ci sie kaze obrzezac? zastanów sie co piszesz zbzikowany xianski deklu.
        • koloratura1 Re: O Nowak znów robi reklamę Behemothowi ! 01.10.09, 07:04
          mirakao napisał:

> Jak wokalista Behemotha taki odważny i bezkompromisowy, to może niech Koran
          > podrze. Nie podrze? To znaczy, że to cienias jakiś.

Już wcześniej ktoś to sugerował, nie jesteś oryginalny.

A co do meritum - po chusteczkę miałby drzeć Koran, skoro wyznawców Allacha u
          nas na lekarstwo?
          • mirakao Re: O Nowak znów robi reklamę Behemothowi ! 01.10.09, 11:44
            Na razie jak na lekarstwo,a le niech się tournee po Europie Zachodniej wybierze
            i spróbuje podrzeć Koran, ciekawe czy wróci do Polski żywy.
            • koloratura1 Może dobrze by było trzymać się tematu? 02.10.09, 08:03
              mirakao napisał:

> Na razie jak na lekarstwo,a le niech się tournee po Europie Zachodniej wybierze
              > i spróbuje podrzeć Koran, ciekawe czy wróci do Polski żywy.

Zdaje mi się, że artykuł dotyczy Wrocławia, więc i komentarze powinny...
    • bqa82 NIech szanowny pan Nowak zajmie się prawdziwymi 30.09.09, 10:00
      sektami, których część wyrasta na łonie Kościoła - np. Droga
      Neokatechumentu. Łatwiej oczywiście jest krzyczeć w niebogłosy, kiedy
      wszyscy widzą tych "szatanistów" drących biblię (czego nie pochwalam,
      ale jest to tylko chwyt marketingowy skierowany do specyficznej grupy
      klientów;), niż zadrzeć z potężną grupą, która ma niemałe wtyki we
      władzach Kościoła i przerabia dla własnej wygody nauki Jezusa i
      obrządek katolicki odciągając jednocześnie ludzi od ich rodzin. Do tego
      dodajcie sobie różne stopnie wtajemniczenia itp. I kto tu jest sektą?
    • Gość: zenek Agrrr, śmierć i zgłada, rooooarrr, krew i pożoga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.09, 10:15
      Wrrrrrrrrr, nadchodzi watykańska nierządnica, arrrroozzzz, przyniosę wam
      zniszczenie, roooooaaaaaaaar, nazywam się Adam Darski, agrrrrr, śmierć i
      zagłada, roaaarrrr, zdaniem Dody jestem czułym facetem, uaaaaaaaaaaaaaaaaa,
      zniszczyć!!! spalić!!! mordować!!! lubię ogórkową, WSZYSCY ZGINIEMY NA
      STOSIE!!!, a po domu chodzę w różowych paputkach mojego Pączusia.
      Refren: 3*
      Wrrrrrrrrr, Wrrrrrrrrr, roaaarrrr,
      Uaaaaaaaaaaaaaaaaa, zniszczyć, agrrrrr.
      Wrrrrrrrrr, Wrrrrrrrrr, roaaarrrr,
      Uaaaaaaaaaaaaaaaaa, spalić, agrrr.
      • Gość: fanka zenka Re: Agrrr, śmierć i zgłada, rooooarrr, krew i poż IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.09.09, 10:25
        ach spiewaj spiewaj
        jeszczei jeszcze :)
        dawaj na koncert z tym tekstem !!!!

jestes moim idolem :P
        • Gość: ella Re: Agrrr, śmierć i zgłada, rooooarrr, krew i poż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.09, 07:42
          Zenek do pióra! Dobry tekst!
          Polska młodzież śpiewa Zenkowe teksty!
          :))
    • zzbyszekz Nowak niech sie zajmie sektą z Torunia i jej 30.09.09, 10:52
      wielebnym Rydzolem !
    • m.klimas don Chichot i walka z Mniejszościami 30.09.09, 11:05
      Chciałem zauważyć, że kościół rzymskokatolicki to też jest sekta judaizmu i
      jakoś Żydzi jej nie ścigają i nie piętnują.
      Zwracam też uwagę, iż w Polsce mamy wolność wyznania i mi osobiście nie
      podobają się organizacje działające dla ograniczenia swobód gwarantowanych
      przez ustawę zasadniczą - to łamanie prawa.
      Działanie przeciw "sektom" to tak naprawdę walka z kościołami w mniejszości.
    • grek.grek Niech ktoś obroni wrocławian przed Behemothem 30.09.09, 12:16
      A potem taki smieszny Nergal i reszta wysmarowanych farbą lamusów chodzi w otoczce "bluźnierców" i "skandalistów", która tak im się należy, jak Kaczyńskimu tytuł mistrza mowy polskiej.

• smiercrosji nowak to psychol 30.09.09, 12:31
      nowak to schiz i psychol, wielokrotnie to wykazał swoim zachowaniem,
      jakiekolwiek komentowanie działań tego gostka to jak komentarze na temat
      przydomowego szamba. szkoda czasu i klawiatury. facet powinien juz dawno byc
      hospitalizowany w wariatkowie.
    • kazzwro Niech ktoś obroni wrocławian przed Behemothem 30.09.09, 12:33
      Krotko.Swoje fobie najlepiej probowac leczyc.
    • zeberdee24 Re: Niech ktoś obroni wrocławian przed Behemothem 30.09.09, 18:02
      Ludzie trochę zbyt dosłownie biorą całą koncepcję słuchania metalu, ta muzyka
      jest jak komiks cyberpunkowy, przesycona przemocą, treściami erotycznymi,
      niekiedy epatująca brutalnością ALE wszystko to jest tylko konwencją, czymś
      umownym, część ludzi lubi taki rodzaj "niegrzecznej" estetyki(ale oczywiście
      tylko w formie spektaklu) i to wszystko. Znam wielu metalowców i paradoksalnie
      dużo mniej jest w tym środowisku odchylonych jednostek niż w ogóle społeczeństwa.
    • siegheil18 Nic dla brudasów 30.09.09, 20:18
      każdy jeden z tych wielkich metalów po pierwsze powinien się umyć a po drugie
      dostać oklep za bycie metalem , nic w nich nie toleruje nic w nich w
      racjonalny sposób nie jestem w stanie zrozumieć ich trzeba po prostu tępić !!
      • Gość: M Re: Nic dla brudasów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.09, 21:40
        rozpędź się, a ściana się sama znajdzie...
        • koloratura1 Dobre! 01.10.09, 07:14
          Gość portalu: M napisał(a):

> rozpędź się, a ściana się sama znajdzie...

To znaczy - kiedy tak będzie leciał łbem do przodu?
      • smiercrosji Re: Nic dla brudasów 01.10.09, 00:23
        siegheil18 napisał:
        raczej siegheil wybzdział z siebie pierdy...ale po kolei: juz za sam nick moge
        ci załatwic prokuratora..co ty na to? ciekawe czy bedziesz pod cela heilował ?
        po pierwszym glanie w ryj przestaniesz a pozniej bedziesz heilował po kazdym
        zapieciu cie w dupsko malycw...ku .
        Internet jest dla ludzi i mozna w nim troche poszalec..ale to jest dla ludzi a
        nie dla takich gnojków jak ty smieciu.
        a teraz przepros i spier....j mała szumowinko ktora pies sasiada chyba z twoja
        matka downica spłodził.
        ........załoz czapke skinie...skinie załoz czapke.. (tobie to nie pomoze...mozg
        juz dawno wywiało )

• Gość: As Re: Nic dla brudasów IP: 78.10.89.* 23.04.13, 13:01
          To jakieś dziecko okopów:)Szkoda na durnia bez szkoły czasu i pieniędzy podatników, bo z jego wypowiedzi wynika,że jest za głupi,żeby nawet stanowić zagrożenie, chyba,że zagrożenie wydaniem potomstwa w przyszłosci, gdy skończy gimnazjum i pozna jakąś pijaną tępą dzidę w szaliku śląska.
    • callisto1 Broń nas Panie Boże przed Nowakiem Ryszardem! 30.09.09, 20:40
      Chyba,że Ryszard Nowak jest menadżerem Behemotha? Promuje bowiem ten
      zespół z żarliwością godną tzw. lepszej sprawy...Jeśli tak to ok!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka