Gość: pulp IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 05.02.02, 17:19 Czy może ktoś wie jakiej sieci będzie multiplex w centrum po byłych zakładach mięsnych przy Legnickiej? Słyszałem coś o Cinema City ale oni byli zainteresowani terenami przy Tęczowej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
#roberto65 Re: nowy multiplex 06.02.02, 19:30 Gość portalu: pulp napisał(a): > Czy może ktoś wie jakiej sieci będzie multiplex w centrum po byłych zakładach > mięsnych przy Legnickiej? Słyszałem coś o Cinema City ale oni byli > zainteresowani terenami przy Tęczowej. Raczej nie będzie to Cinema City. W grę wchodzą dwie duże sieci multiplexów, ale na szczególy przyjdzie jeszcze czas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pulp Re: nowy multiplex IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 06.02.02, 22:22 A szkoda bo to oznacza, że nie prędko IMAX zawita do Wrocka. Ta inwestycja przy Tęczowej to chyba szybko nie ruszy, a ta przy Legnickiej ma już się zacząć wiosną... Odpowiedz Link Zgłoś
#roberto65 Re: nowy multiplex 07.02.02, 01:27 Gość portalu: pulp napisał(a): > A szkoda bo to oznacza, że nie prędko IMAX zawita do Wrocka. Ta inwestycja przy > > Tęczowej to chyba szybko nie ruszy, a ta przy Legnickiej ma już się zacząć > wiosną... Prace przy wielkim kompleksie na Legnickiej (Legnicka PARK) mają ruszyć w marcu. Prace przy Plaza Center Wrocław na Tęczowej ruszą nie wcześniej niż póżną jesienią tego roku ale w tym przypadku to nawet dobrze, bo inwestor Internationale Theater ma zmodyfikować nieco swój pierwotny projekt i to centrum ma mieć jeszcze atrakcyjniejszą architekturę niż pierwotnie zakładano... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pulp Re: nowy multiplex IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 07.02.02, 14:07 Jednym słowem będziemy musieli jeszcze trochę poczekać na trójwymiar we Wrocku. No ale lepiej późno niż wcale. Dzięki za info. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pulp Multikino i Kinoteka IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 07.02.02, 14:11 Może marudzę ale mam jeszcze jedno pytanko: czy już coś wiadomo z Multikinem przy Witolda? Czy już na dobre się wycofali z Wrocka? A może jednak coś z tego wyjdzie? A z Kinoteką przy Hallera? Będzie? Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Irma Re: nowy multiplex IP: 3.40.128.* 07.02.02, 15:28 a ja slyszalam, ze tam ma byc nowy Carrefour??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pulp Re: nowy multiplex IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 07.02.02, 15:39 Nie Carrefour tylko Tesco i nie tylko sklep a całe centrum Handlowo-Usługowo- Rozrywkowe właśnie z kinem. Odpowiedz Link Zgłoś