Dodaj do ulubionych

nowy multiplex

IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 05.02.02, 17:19
Czy może ktoś wie jakiej sieci będzie multiplex w centrum po byłych zakładach
mięsnych przy Legnickiej? Słyszałem coś o Cinema City ale oni byli
zainteresowani terenami przy Tęczowej.
Obserwuj wątek
    • #roberto65 Re: nowy multiplex 06.02.02, 19:30
      Gość portalu: pulp napisał(a):

> Czy może ktoś wie jakiej sieci będzie multiplex w centrum po byłych zakładach
      > mięsnych przy Legnickiej? Słyszałem coś o Cinema City ale oni byli
      > zainteresowani terenami przy Tęczowej.

Raczej nie będzie to Cinema City. W grę wchodzą dwie duże sieci multiplexów, ale
      na szczególy przyjdzie jeszcze czas.
    • Gość: pulp Re: nowy multiplex IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 06.02.02, 22:22
      A szkoda bo to oznacza, że nie prędko IMAX zawita do Wrocka. Ta inwestycja przy
      Tęczowej to chyba szybko nie ruszy, a ta przy Legnickiej ma już się zacząć
      wiosną...
      • #roberto65 Re: nowy multiplex 07.02.02, 01:27
        Gość portalu: pulp napisał(a):

> A szkoda bo to oznacza, że nie prędko IMAX zawita do Wrocka. Ta inwestycja przy
        >
        > Tęczowej to chyba szybko nie ruszy, a ta przy Legnickiej ma już się zacząć
        > wiosną...

Prace przy wielkim kompleksie na Legnickiej (Legnicka PARK) mają ruszyć w marcu.

Prace przy Plaza Center Wrocław na Tęczowej ruszą nie wcześniej niż póżną
        jesienią tego roku ale w tym przypadku to nawet dobrze, bo inwestor
        Internationale Theater ma zmodyfikować nieco swój pierwotny projekt i to centrum
        ma mieć jeszcze atrakcyjniejszą architekturę niż pierwotnie zakładano...
    • Gość: pulp Re: nowy multiplex IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 07.02.02, 14:07
      Jednym słowem będziemy musieli jeszcze trochę poczekać na trójwymiar we Wrocku.
      No ale lepiej późno niż wcale. Dzięki za info. Pozdrawiam.
    • Gość: pulp Multikino i Kinoteka IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 07.02.02, 14:11
      Może marudzę ale mam jeszcze jedno pytanko: czy już coś wiadomo z Multikinem
      przy Witolda? Czy już na dobre się wycofali z Wrocka? A może jednak coś z tego
      wyjdzie? A z Kinoteką przy Hallera? Będzie? Dzięki.
    • Gość: Irma Re: nowy multiplex IP: 3.40.128.* 07.02.02, 15:28
      a ja slyszalam, ze tam ma byc nowy Carrefour???
      • Gość: pulp Re: nowy multiplex IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 07.02.02, 15:39
        Nie Carrefour tylko Tesco i nie tylko sklep a całe centrum Handlowo-Usługowo-
        Rozrywkowe właśnie z kinem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka