wojluc-8 21.10.09, 20:53 blog.rp.pl/ziemkiewicz/2009/10/17/gramy-na-premiera/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kolejar Re: OBŁUDA 22.10.09, 16:16 Rafał Ziemkiewicz był naprawdę świetnym pisarzem sci-fi. Kiedyś, jako "małolat" nałogowo czytywałem jego utwory. Były dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uhn jest jeszcze lepszym IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 22.10.09, 16:38 felietonista i dziennikarzem. Odpowiedz Link Zgłoś
bgwd14 Re: ... 22.10.09, 20:51 >Rafał Ziemkiewicz był naprawdę świetnym pisarzem sci-fi. Kiedyś, >jako "małolat" nałogowo czytywałem jego utwory. Były dobre. I nadal jego "pisarstwo" pozostało w tej konwencji science-fiction, więc możesz czytać i teraz...:) Odpowiedz Link Zgłoś
kolejar Re: ... 23.10.09, 03:29 bgwd14 napisała: > I nadal jego "pisarstwo" pozostało w tej konwencji science-fiction, więc możesz czytać i teraz...:) Dokładnie tak. Ale trochę chyba wyrosłem i teraz nieco mnie przynudza czasem. Chociaż... Ziemkiewicz w swoich utworach miewa czasem dawne wzloty. Ale sci-fi to jest jak było. Żadnych wątpliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uwaga !!!!!!!!!!!! Nie szczepcie sie na swinska grype !!!!!!!!!!!!!! IP: *.dsl.teksavvy.com 22.10.09, 21:07 ogladaj na You Tube DR. Piotr Bein Odpowiedz Link Zgłoś