lelowroc 22.10.09, 18:24 potrzebny telewizor dla sąsiadki starszej Pani (73 lata) niestety jej stary TV się zepsuł, może ktoś z was ma do oddania zalegający gdzieś telewizor który mógłby ofiarować Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jasio Re: potrzebny telewizor - zafunduj IP: *.dip.t-dialin.net 22.10.09, 20:24 a moze bys fundnal jej za 150 zl jakowys kolor, a nie rozglaszal info! Skoros dobry sasiad.... ale pewnies bedny ! Odpowiedz Link Zgłoś
dede43 Re: potrzebny telewizor - zafunduj 23.10.09, 08:46 Jasiu, nie wymądrzaj się. Nie raz na wystawce koło śmietnika stoją telewizory z kartka sprawny. Dużo osób wymienia teraz stare, sprawne na nowe LCD i plazmy, więc na pewno ktoś życzliwy się znajdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: potrzebny telewizor - zafunduj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.09, 10:33 masz racje, sama kupiłam w tym tygodniu LCD i zostal mi niepotrzebny, sprawny, 5-letni Thompson.Duży ekran , stan idealny.I nie mam z nim co zrobić,nikt ze znajomych nie jest w potrzebie.Niestety nie mieszkam w pobliżu Wrocławia, daleki Górny Śląsk,przy czeskiej granicy.Gdyby to było bliżej,bardzo chętnie podarowałabym go tej starszej Pani. Odpowiedz Link Zgłoś