Dodaj do ulubionych

Autostop? Tylko nocą!

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.02.02, 21:22
Kiedy najpóźniej złapaliście samochód na autostopie?
Moje rekordy to:
- podróż z Barcelony pod granicę francuską: trzy stopy pierwszy o zachodzie
słońca (około 22.00), drugi koło północy, trzeci wpół do drugiej;
- oraz o 3 w nocy samotna Niemka na autostradzie w Niemczech wschodnich.
Obserwuj wątek
    • Gość: Jajaccek Re: Autostop? Tylko nocą! IP: *.chicago-23-24rs.il.dial-access.att.net 07.02.02, 21:36
      Najbardziej dziala mi na wyobraznie- wschodnia Niemka o 3 w nocy.
      • Gość: J.Frum Re: Autostop? Tylko nocą! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.02.02, 21:56
        Gość portalu: Jajaccek napisał(a):

> Najbardziej dziala mi na wyobraznie- wschodnia Niemka o 3 w nocy.

Niestety kolego, z kobietą byłem...
        Poza tym pani kierowca nie była pierwszej młodości.
        Tym bardziej byłem zdiwiony, że samotna kobieta w kwiecie wieku zabiera nocą parę
        polskich studentów.
        • Gość: Jajaccek Re: Autostop? Tylko nocą! IP: *.chicago-06-07rs.il.dial-access.att.net 07.02.02, 22:56
          Ja nie widze niczego zlego w polskich studentach. Tym bardziej noca.:))A jak
          jeszcze para na dodatek.:);)
          • Gość: marsha Re: Autostop? Tylko nocą! IP: 192.168.0.* 07.02.02, 23:02
            najpóźniej...hmmm,to o 3:15 (nocą). i niezupełnie ja go złapałam. skonana
            dotarłam z koleżanką do przejścia granicznego :Austria-Czechy i nic,ale zupełnie
            nic tamtędy nie przejeżdżało. łaskawi czescy celnicy pozwolili nam przespać się w
            busie,i o trzeciej złapali dla nas TIRa :) ... Nawet nie pamiętam nazwy tego
            przejścia... :)
            uwielbiam "podróże za jeden uśmiech"! planuję w tym roku przejazd do Włoch na
            festiwal RAINBOW...i już nie mogę się doczekać wakacji!!!
    • Gość: J.Frum Re: Autostop? Tylko nocą! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.02.02, 11:33
      Ale, ale! Czyżbym był naprawdę jedyną osobą, która złapała samodzielnie stopa w
      nocy?
      Z moich doświadczeń wynika, że w Europie (bo w Polsce raczej nie) częściej
      biorą na stopa po zachodzie słońca niż w dzień.
      Czyżby to tylko zbieg okoliczności? A może nikt poza mną nie próbował łapać
      nocą?
    • janek.p 00.30 we Francji 25.02.02, 05:39
      Samotna Paryzanka. Stalem przy samochodzie znajomej z otwartym bagaznikiem,
      udawalismy ze nam sie cos zepsulo.
      Kobitka najpierw sie fukala ze ja nabralismy, ale w koncu wziela.
    • postmodern Re: Autostop? Tylko nocą! 16.03.02, 14:03
      zawsze marzyłem o tym by się wybrać stopem do barcelony... Ja jeździłem
      jedynie tylko po polskim wybrzeżu...
      • Gość: cyfer Re: Autostop? Tylko nocą! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.03.02, 14:30
        dwa albo trzy lata temu jechalismy z kolega do kalisza. wyjechalismy z wrocka kolo 22. juz przed olesnica w "polonezie" kolegi cos zaczelo stukac pod maska, a po skreceniu wdroge do ostrowa wlkp. i wjechaniu w kompleks lesny silnik dostal spazmow, zgrzytnal,zapalila sie kontrolka, ze cisnienia oleju brak i bylo po jedzie. szlag trafil wal korbowy i jeden z tlokow. pozny wieczor, ciemno, srodek lasu, a jednak znalazl szaleniec, ktory zabral dwoch facetow. do dzis jestem mu wdzieczny... dodam tylko, ze odeszlismy od auta kilkaset metrow...
      • kombos Re: Autostop? Tylko nocą! 23.03.02, 19:13
        właśnie wczoraj dojechałem na polskie wybrzeże (oczywiście stopem)
        najważniejsze jest odpowiednie towarzystwo
    • kombos Re: Autostop? Tylko nocą! 23.03.02, 19:11
      kluczbork - wołczyn: godz.4.15.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka