Dodaj do ulubionych

odchudzanie

10.12.09, 00:05
hej
Czy ktoś wypróbował thermact? mogła coś pokręcić z nazwą. ten
suplement diety ponoć pomaga w odchudzaniu
Czy to prawda????czy ktoś to wypróbował???
ig
Obserwuj wątek
    • membrum_virile Re: odchudzanie 10.12.09, 07:29
      Jedna jest tylko sprawdzona metoda odchudzania: mniej żreć...
      • Gość: oj, membrum Re: odchudzanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.09, 09:32
        Membrum - sfrustrowany, wredny człowieczku, możesz nie zionąć nienawiscią do
        świata od świtu? Naprawdę powinieneś się leczyć, biedny złamasie. I ty teki syf
        nosisz w sobie bez przerwy i przelewasz na innych - wyrazy współczucia dla
        rodziny (jeśli masz). A myślałeś kiedyś, że można być uśmiechniętym, życzliwym i
        harmonijnym człowiekiem? I mieć przyjaciół i dobrych, życzliwych ludzi dookoła.
        A ty co? Smutek, pustka i syf w duszy.
        • redstar512 Re: odchudzanie 10.12.09, 10:56
          Gość portalu: oj, membrum napisał(a):

> Membrum - sfrustrowany, wredny człowieczku, możesz nie zionąć nienawiscią do
          > świata od świtu? Naprawdę powinieneś się leczyć, biedny złamasie. I ty teki syf
          > nosisz w sobie bez przerwy i przelewasz na innych - wyrazy współczucia dla
          > rodziny (jeśli masz). A myślałeś kiedyś, że można być uśmiechniętym, życzliwym
          > i
          > harmonijnym człowiekiem? I mieć przyjaciół i dobrych, życzliwych ludzi dookoła.
          > A ty co? Smutek, pustka i syf w duszy.

Nie uważam aby było to odpowiednie miejse na takie wypociny... Tak jak pisalam
          we wcześniejszych wątkach ludzi piszą bo mają problem i chcą się poradzić a nie
          czytać wasze jakże na wysokim poziomie wypowiedzi nie związane z tematem...

swoją drogą grzeczniejsza forma "żrec" jest " jeść"

o thermacu nie slyszałam ale polecam diete kopenhaska- jest świetna, cieżka bo
          ciężka ale naprawde efekty są zadowalające ;]
          • Gość: xvn Re: odchudzanie IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.12.09, 13:59
            redstar512 napisała > Nie uważam aby było to odpowiednie miejse na takie
            wypociny..."
            1. Może nie "wypociny" tylko trafna diagnoza - to "membrum" ma bagnistą i
            złośliwą osobowość i zamienia fora w ściek.
            2. najlepszy jest ruch - godzina szybkiego marszu dziennie (np zamiast samochodu
            czy tramwaju. Spróbuj - powodzenia.
        • Gość: mw Re: odchudzanie IP: 188.122.8.* 10.12.09, 12:11
          Uspokój się. Przecież dobrze napisał. Może zbyt dosadnie, ale dobrze.
          Odchudzanie nie polega na braniu chemii, głodzeniu się czy "dietach cud" z kolorowych magazynów. Odchudzanie to odpowiedni sposób odżywania i PRZEDE WSZYSTKIM aktywność fizyczna.
          Autorko tematu, chemią zniszczysz sobie organizm. Uwierz, nie warto. Przypatrz się temu co jesz, zmień złe nawyki, kup karnet na siłownię (bieżnia, rower, basen) i DO ROBOTY !!!
          Powodzenia!
          • redstar512 Re: odchudzanie 10.12.09, 13:17
            Owszem aktywny tryp jak najbardziej;] ale tu nie chodzi o aktywnosc wiesz np
            niektórzy jej nie mogą miec praca dom, praca dom więc gdzie tu aktywnosc
            wcisnąć? zgadzam się kontrolowanie tego co sie je, jest wporządku moja sis w ten
            sposób schudła ale tutaj w gre wchodzi silna wola i też musze przyznać że
            niektorzy jej nie maja wiec gdzie logika?
          • membrum_virile Re: odchudzanie 10.12.09, 14:46
            mw, dziękuję za zrozumienie.
            Istotnie, dosadnie przesłanie me podałem, ale do tego właśnie
            sprowadza się odchudzanie. "Mniej żreć" - dieta cud.
            In nuce - mawiali starożytni o takim trafieniu w sedno...
            • Gość: Smakosz Nawrócony Re: odchudzanie IP: *.as.kn.pl 10.12.09, 21:34
              głupoty piszesz, że mniej żreć, strasznie ignoranckie podejście...
              jedyna dieta cud to kibel, siadasz i po 5-10 minutach 2 kg mniej ;)
              nie faszeruj się absolutnie chemią, bo jojo co odda ze sporym procentem i
              jeszcze zanieczyści organizm...

możne być najedzonym jedząc 5-6 posiłków dziennie i sporo chudnąć, ja tak
              straciłem 20 kg w niecałe 6 miesięcy :>
              pomogła mi dietetyczka z top gym fitness w centrum handlowym ferio gaj, polecam.
              • 2man2man Re: odchudzanie 12.12.09, 11:20
                Schudnąć można wyłącznie stosując uczciwą dietę i ćwiczenia. Należy zamienić
                tradycyjne codzienne jedzenie na warzywa, ryż, zdrowe mięcho i wyeliminować, to
                co tuczy, nie ulega pełnemu strawieniu itp. Dodatkowo można się wspomóc suplami
                witaminowymi typu Calivita z suplementy-diety.net
    • Gość: wroclafanka Re: odchudzanie IP: *.chello.pl 12.12.09, 15:08
      słuchaj dobrych rad, nie bierz żadnej chemii. znam przypadek uszkodzenia nerek,
      o efekcie jojo nie wspomnę. Z moich doświadczeń polecam rowerek, szybki marsz do
      szkoły/pracy, choćby i godzinny, pogniewać się na cukier i tłuszcz, świeży sok z
      pomarańczy i woda mineralna - jeśli to nie otyłość ani choroba, to pomoże. Wiara
      w herbatki/suplementy diety/tabletki jest pożywką "byznesmenów", tylko oni mają
      zysk. A jeśli przy tych wszystkich "wynalazkach" - w sporej większości
      moczopędnych - będziesz jeść tak, jak przedtem, to znaczy, że szukasz cudu. Z
      pewnością nie ma na imię 'thermact'.
      • izawaw Re: odchudzanie 13.12.09, 21:18
        Dzięki za dobre rady:-)
        Pomyliłam nazwę tego specyfiku, to miało być thermacut.

pozdrawiam
        IW
        • Gość: Ania Re: odchudzanie Wibra Line IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.12.09, 10:23
          Polecam platformy wibracyjne np: Wibra Line profesjonalna maszyna
          sprawdzona.

Ja straciłam 6 cm w pasie po 20 zabiegach .

No i dieta 6 małych posiłków .

wpisz w Google Wibra line i swoje miasto

powodzenia
          • Gość: z ukosa oooooooo, jaka zgrabna kryptoreklamka... IP: *.dip0.t-ipconnect.de 14.12.09, 10:55
            Sa tez pasy wibracyjne zakladane na glowe.
            Po 20 zabiegach zaczniesz......

.....

...

myslec.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka