izawaw 10.12.09, 00:05 hej Czy ktoś wypróbował thermact? mogła coś pokręcić z nazwą. ten suplement diety ponoć pomaga w odchudzaniu Czy to prawda????czy ktoś to wypróbował??? ig Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
membrum_virile Re: odchudzanie 10.12.09, 07:29 Jedna jest tylko sprawdzona metoda odchudzania: mniej żreć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oj, membrum Re: odchudzanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.09, 09:32 Membrum - sfrustrowany, wredny człowieczku, możesz nie zionąć nienawiscią do świata od świtu? Naprawdę powinieneś się leczyć, biedny złamasie. I ty teki syf nosisz w sobie bez przerwy i przelewasz na innych - wyrazy współczucia dla rodziny (jeśli masz). A myślałeś kiedyś, że można być uśmiechniętym, życzliwym i harmonijnym człowiekiem? I mieć przyjaciół i dobrych, życzliwych ludzi dookoła. A ty co? Smutek, pustka i syf w duszy. Odpowiedz Link Zgłoś
redstar512 Re: odchudzanie 10.12.09, 10:56 Gość portalu: oj, membrum napisał(a): > Membrum - sfrustrowany, wredny człowieczku, możesz nie zionąć nienawiscią do > świata od świtu? Naprawdę powinieneś się leczyć, biedny złamasie. I ty teki syf > nosisz w sobie bez przerwy i przelewasz na innych - wyrazy współczucia dla > rodziny (jeśli masz). A myślałeś kiedyś, że można być uśmiechniętym, życzliwym > i > harmonijnym człowiekiem? I mieć przyjaciół i dobrych, życzliwych ludzi dookoła. > A ty co? Smutek, pustka i syf w duszy. Nie uważam aby było to odpowiednie miejse na takie wypociny... Tak jak pisalam we wcześniejszych wątkach ludzi piszą bo mają problem i chcą się poradzić a nie czytać wasze jakże na wysokim poziomie wypowiedzi nie związane z tematem... swoją drogą grzeczniejsza forma "żrec" jest " jeść" o thermacu nie slyszałam ale polecam diete kopenhaska- jest świetna, cieżka bo ciężka ale naprawde efekty są zadowalające ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xvn Re: odchudzanie IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.12.09, 13:59 redstar512 napisała > Nie uważam aby było to odpowiednie miejse na takie wypociny..." 1. Może nie "wypociny" tylko trafna diagnoza - to "membrum" ma bagnistą i złośliwą osobowość i zamienia fora w ściek. 2. najlepszy jest ruch - godzina szybkiego marszu dziennie (np zamiast samochodu czy tramwaju. Spróbuj - powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mw Re: odchudzanie IP: 188.122.8.* 10.12.09, 12:11 Uspokój się. Przecież dobrze napisał. Może zbyt dosadnie, ale dobrze. Odchudzanie nie polega na braniu chemii, głodzeniu się czy "dietach cud" z kolorowych magazynów. Odchudzanie to odpowiedni sposób odżywania i PRZEDE WSZYSTKIM aktywność fizyczna. Autorko tematu, chemią zniszczysz sobie organizm. Uwierz, nie warto. Przypatrz się temu co jesz, zmień złe nawyki, kup karnet na siłownię (bieżnia, rower, basen) i DO ROBOTY !!! Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
redstar512 Re: odchudzanie 10.12.09, 13:17 Owszem aktywny tryp jak najbardziej;] ale tu nie chodzi o aktywnosc wiesz np niektórzy jej nie mogą miec praca dom, praca dom więc gdzie tu aktywnosc wcisnąć? zgadzam się kontrolowanie tego co sie je, jest wporządku moja sis w ten sposób schudła ale tutaj w gre wchodzi silna wola i też musze przyznać że niektorzy jej nie maja wiec gdzie logika? Odpowiedz Link Zgłoś
membrum_virile Re: odchudzanie 10.12.09, 14:46 mw, dziękuję za zrozumienie. Istotnie, dosadnie przesłanie me podałem, ale do tego właśnie sprowadza się odchudzanie. "Mniej żreć" - dieta cud. In nuce - mawiali starożytni o takim trafieniu w sedno... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smakosz Nawrócony Re: odchudzanie IP: *.as.kn.pl 10.12.09, 21:34 głupoty piszesz, że mniej żreć, strasznie ignoranckie podejście... jedyna dieta cud to kibel, siadasz i po 5-10 minutach 2 kg mniej ;) nie faszeruj się absolutnie chemią, bo jojo co odda ze sporym procentem i jeszcze zanieczyści organizm... możne być najedzonym jedząc 5-6 posiłków dziennie i sporo chudnąć, ja tak straciłem 20 kg w niecałe 6 miesięcy :> pomogła mi dietetyczka z top gym fitness w centrum handlowym ferio gaj, polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
2man2man Re: odchudzanie 12.12.09, 11:20 Schudnąć można wyłącznie stosując uczciwą dietę i ćwiczenia. Należy zamienić tradycyjne codzienne jedzenie na warzywa, ryż, zdrowe mięcho i wyeliminować, to co tuczy, nie ulega pełnemu strawieniu itp. Dodatkowo można się wspomóc suplami witaminowymi typu Calivita z suplementy-diety.net Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wroclafanka Re: odchudzanie IP: *.chello.pl 12.12.09, 15:08 słuchaj dobrych rad, nie bierz żadnej chemii. znam przypadek uszkodzenia nerek, o efekcie jojo nie wspomnę. Z moich doświadczeń polecam rowerek, szybki marsz do szkoły/pracy, choćby i godzinny, pogniewać się na cukier i tłuszcz, świeży sok z pomarańczy i woda mineralna - jeśli to nie otyłość ani choroba, to pomoże. Wiara w herbatki/suplementy diety/tabletki jest pożywką "byznesmenów", tylko oni mają zysk. A jeśli przy tych wszystkich "wynalazkach" - w sporej większości moczopędnych - będziesz jeść tak, jak przedtem, to znaczy, że szukasz cudu. Z pewnością nie ma na imię 'thermact'. Odpowiedz Link Zgłoś
izawaw Re: odchudzanie 13.12.09, 21:18 Dzięki za dobre rady:-) Pomyliłam nazwę tego specyfiku, to miało być thermacut. pozdrawiam IW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: odchudzanie Wibra Line IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.12.09, 10:23 Polecam platformy wibracyjne np: Wibra Line profesjonalna maszyna sprawdzona. Ja straciłam 6 cm w pasie po 20 zabiegach . No i dieta 6 małych posiłków . wpisz w Google Wibra line i swoje miasto powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z ukosa oooooooo, jaka zgrabna kryptoreklamka... IP: *.dip0.t-ipconnect.de 14.12.09, 10:55 Sa tez pasy wibracyjne zakladane na glowe. Po 20 zabiegach zaczniesz...... ..... ... myslec. Odpowiedz Link Zgłoś